" Van Münit "
-
posta koyma filen yok oturumda kulaklıktan tercüme edileni duymadınız yada okumadınız sanırım :)
-
zuhaha güzel olmuşş :)))
-
dengesiz bunu yazdı:
-----------------------------Cia bunu yazdı:
-----------------------------
işe girerken bile ingilizce bilion mu diye soruyorlar başbakan ingilizce bilmiyor vay be
-----------------------------bilmiyo olabilir ama one münüt le postayı koydu
-----------------------------bide ingilizce bilse neler koyardı :D
-
süper olmuşşş walla :) sankii bobilerdede bunun gibi bişi görmüşttümm . Van münit olmazz :D
-
arjen1905 bunu yazdı:
dengesiz bunu yazdı:
-----------------------------bide ingilizce bilse neler koyardı :D
-----------------------------daha fazlasını koyamazdı hocam :=)
-
ingilizce bilse bile, orda Türkçe konuşmalıydı zaten.gayet güzel oldu.
-
Cia bunu yazdı:
posta koyma filen yok oturumda kulaklıktan tercüme edileni duymadınız yada okumadınız sanırım :)
-----------------------------duymadık, okumadık ve merak ediyoruz, neki?
-
Erdoğan Peres’e, “Sesin yüksek çıkıyor. Sesinin çok yüksek çıkması bir suçluluk psikolojisiyledir” diyor. Çeviri şöyle:
“Çok güçlü bir sesiniz var. Belki de kendinizi biraz suçlu hissettiğinizden sesiniz güçlü çıkıyor.” “Siz insan öldürmeyi iyi bilirsiniz” sözünün, “Siz insanları öldürüyorsunuz” anlamına gelen “You kill people” şeklinde çevrildiği, “Benim için Davos bitmiştir” sözünün de “Bu olaydan sonra artık bir daha Davos’a geleceğimi sanmıyorum” anlamına gelen “I don’t think I will come back to Davos after this” şeklinde tercüme edildiği duyuruldu. -
ahaha :D güzel olmus şimon peres çerez ehe
-
fatihack bunu yazdı:
ingilizce bilse bile, orda Türkçe konuşmalıydı zaten.gayet güzel oldu.
-----------------------------evt Bence Perezde Türkçe Öğrenmeli :) Ya Hoca Şakamısın Yaw Böyle Toplantılara Gittigin Zaman Anlaşılabilmen İçin Yani Bi Şarkı Yarışmasından Veyahut Kültürümüzü Yansıtacak Her Hangi Bi Atraksiyondan Bahsetmiyorum Böyle Devlet Meselelerin Görüşüldüğü Yerlerde Kendi İfade Edebilecek Kadar İngilizce Şart Bilmiyorsan Bilen Gidecek (ali Babacan Mesela )