09.10.2008 Siyaset Meydanı - Erdal Sarızeybek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Dun yayinlanan Siyaset Meydanı programını izleyeniniz varmi bilmiyorum ama izlemeyeniniz varsa 1-2 saatinizi ayirip izleyin.Download linkleri varmi bilmiyorum ama torrent'e falan duser.Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.Erdal Sarizeybek , emekli komutan , kulturlu , kafasi takir takir calisan buyugumuz.Mukemmel tespitler , mukkemmel dogrular.

Programin sonundan bir bolum.

watch?v=Nx9-_qDuTYc  youtube dan bakabilirsiniz.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

izlemeye niyetlendim izleyemedim mal bi arkadaş yüzünden :S O kadar'da beklemiştim s.Meydanını...yükleme Linki gelse de izleyebilsek

Bu arada sağol compu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dün GeCe izledim Aktütün Komutanı olarak Geciyordu...

ADam bisileri anlatirken bile gözleri doluyordu yani kısaca DeVletim Terorun nerde oldugunu bile  bile onlem almıyor.. Basbakan cumhurbaskanı bunlara Hep üst rütbeli komutanlar uyarmış ama TSK ni Mike Takan olmamış ... 

www.tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Benim hep savundugum bir sey vardir.

TSK yillardir "terorist" ile basarili sekilde mucadele ediyor.

ancak...

siyasilerimiz yillardir "teror" ile mucadele etmiyor.

terorle mucadele nasil edilir maddeleri nelerdir , dun Erdal hoca acikladi zaten.

Teror'u bitirmessen terorist bitmez zaten,terorist i bitirmeylede teror bitmez.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

pek bi sümsük tipliydi.

kolay değil tabi onları yaşama. 74 şehidin acısını çekmek de.

pkk nın istediği psikolojik saldırıya yardım etti açıkcası. yok terörist dağda aynı bir yılaann, robot onlar, makina öldürmeye programlanmış, sanki bir canavaarr.. tripleri pek hoşuma gitmedi.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

izledim hajı adam kesinlikle çok hakklı çok doğruda diyor..

tam nokta atışı yapıyor adam konulara söylediği şu laf ise herşeye bedel "biz bağımsız ülke değilmiyiz ?"...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    en son söylediği laflar güzeldi .
    ben orda gömülüp devleti oraya getirecegim demişti

Selam ve dua ile...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek

Teror hakkında şimdiye kadar gördüğüm en açıklayıcı konuşma

o kadar içten anlatıyodu ki  adamın gözleri programın sonuna kadar yaşardı bazen de heyecandan soruları unuttu söylenmesi gerekenleri 

söyledi hll olsun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThEDARq
    ThEDARq's avatar
    Erkek
    Helal Olsun Erda Sarızeybek'e..Baştan Sona Kadar İzledim Adam Bir Kelimesinde Bile Takılmadı Terettüde Düşmedi..Herşeyi Tabloda Ayrıntılı Bir Şekilde Anlattı...Gözleri Dikkatimi Çekti Sanki Her An Ağlamaya Meyilliymiş Gibiydi...

|| Beyaz Atlı Prensini Bekleme,Seyize Razı Ol,Yoksa Beygire Kalırsın..||
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Eski bu tür program ve söylemlerin çok ateşlli takipçisiydim.Ama burda söylenenler konuşulanlar sadece youtube'de kalacak şeyler maalesef.Hükümet politikamızda böyle kökten, bağımsızlığımızı bize tekrar kazandıracak politikalar değil ve bunları izleyip boşa gaza gelmekte yersiz.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek
    Evde oLmadığımdan doLayı izLeyemedim rapid LinkLerini buLan oLursa payLaşsın benim gibi izLemeyenlerde izLemiş oLur..
Toplam Hit: 5778 Toplam Mesaj: 41