1. Geleneksel Adana Mangal Buluşması
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------sLeymN bunu yazdı:
konsey lideri ben olacam ama :F
-----------------------------Öyle ben olacağım yok :) Bir şekilde en sapığı belirleyeceğiz o olacak :)
-----------------------------zaa:F sorun yok yine benim :F
-----------------------------kavga yok o zman bnm =)
-
crafty bunu yazdı:
yanpir olm bendeki mangalla o kadar kişi zor doyar başka mangal da lazım bi de büyük ihtimal mangal başı yaparız herkes pişirir yer :D
ya bi piknik alanı falan yokmu orada belediyenın mangalları falan oluo ya yada adanada mangal falan getrebılecek arkadaslar warsa 1 kaç mangalla bu işi halledebiliriz =) olmazsa simit ayran önmli olan birlikte olmak =) -
bundan istiorum yapacak mısn crafty =)
-
yanpir bunu yazdı:
-----------------------------bundan istiorum yapacak mısn crafty =)
kebapcımıyım lan ben :D lan böle tabak hazırlasam gider dükkan acarım kendime :d -
crafty bunu yazdı:
yanpir bunu yazdı:
-----------------------------bundan istiorum yapacak mısn crafty =)
kebapcımıyım lan ben :D lan böle tabak hazırlasam gider dükkan acarım kendime :d
-----------------------------ben anlamam o kadar yol gelecez bi kebap yedirmeden geri gönderecek kadar vicdansız deilsindr heralde :)
-
bende vicdan arama olm seni kamyoncuya bile teslim ederim o derece yani :D daha ne istiyon lan tbtce buluşup mangal keyfi yapcaz kebap mı arıyon daha :d
-
bırak ya gelmiom o zmn kamyoncu falan da ayıp oluyor özel sırlarımızı burda deşifre etmeyelım istersen ama cok pis canım kebap çekti =)
-
yanpir bunu yazdı:
bırak ya gelmiom o zmn kamyoncu falan da ayıp oluyor özel sırlarımızı burda deşifre etmeyelım istersen ama cok pis canım kebap çekti =)
:D hacı mangalı yapalım başka bi zamanda kebapcıya gideriz -
ohh evet işte orası :D Allah izin verirse oradayız Mersin tayfası olarak :D Bir tane Mersin'li arkadaş vardı. Onada pm atsın birisi gelmek istiyorsa bizimle gelsin.
-
acaip pis maddi krizdeim şimdiden söylüorum gelememe ihtimalim war =(=(
Toplam Hit: 12760 Toplam Mesaj: 162