1. Geleneksel Adana Mangal Buluşması
-
HuznunHikayesi bunu yazdı:
-----------------------------
ora nere ki bisürü park biliom adanada da hiç isimlerini merak etmedim mersinden trenle nasıl gelem ben oralara ? (:
-----------------------------hocam mersinden gelecek arkadaşlarımız var :) onlarla gelebilirsin
ayrıca istasyondan cıkınca tam karsında büyük bir cadde var o cadde de özen ve bilimum dolmuşlar geçiyor herhangi birisine binersen ve ataturk parkında ınecem dersen inersin indiğin yerden parkın diğer ucuna yürüyüncede bizim tayfayı göreceksindir zaten :)
bunlara rağmen bulamazsan crafty ye ulasırsın o olmassa bana ulaş pmden atacam tel nosunu hallederiz bir şekilde
-
Gelmemicem gibi :D Ama gelicemde gibi :D Ama cebimdeki paraya bakar gibi :d ama gelmeyenin amq gibi :D Neyse daha var:D
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------Gelmemicem gibi :D Ama gelicemde gibi :D Ama cebimdeki paraya bakar gibi :d ama gelmeyenin amq gibi :D Neyse daha var:D
-----------------------------gelmeyeni özel olarak ben öpecem :W
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------4eye bunu yazdı:
-----------------------------Gelmemicem gibi :D Ama gelicemde gibi :D Ama cebimdeki paraya bakar gibi :d ama gelmeyenin amq gibi :D Neyse daha var:D
-----------------------------gelmeyeni özel olarak ben öpecem :W
-----------------------------sapığa öptürek :D yav bide mersinden gelecekler garda buluşup öyle gitse daha hoş olur ?
-
Mersinden geliyorum zaten :D Sen neresindesin mersinin sabah garda buluşup binioz geçence öyle yapptık
-
4eye bunu yazdı:
Mersinden geliyorum zaten :D Sen neresindesin mersinin sabah garda buluşup binioz geçence öyle yapptık
-----------------------------içinden pozcu tarafları :D sınavdan kaçıp gelecem de o nasıl olacak onu ayarlamaya çalışıyorum :D sabahtan hoca alıyor beni onu halledebilirsem gelirim pm'le numarayı at gelebilirsem bi gün önceden sleymn a da sölicem size de sölerim gelip gelemicemi (:
-
ComputerWolf bunu yazdı:
1gunde dersleri ekin beyler gelin bu pazar.Ben bile bunca otun bokun kilin tuyun arasinda geliyorum.Para isi nerden cikti lan...hadi gostermelik 10tl yazsinda , parasi olmayan gelmemezlik yapmasin.Tarikat Butce Merkezinden odenek istedim , bu hafta odenek cikar underzero onaylayacak odenegi :D
-----------------------------Parayı Sorun Edecek Olan Kişilere Bi Söwerim O Zaman Akılları Başlarına Gelirler Ne Lan Biz Öldük mü ? Hepimizzzzzzzzz Kardeşizzzzzzzz Bu Paraa Ne Dieee ? IMF Oyy Oyy Oyyy Oyyy AKP Oyyy Oyyy Oyyy İşsizlik Oyyy Oyyyy Oyyy IMF'ye Koyy Koyyy KOyy xD :D
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------ComputerWolf bunu yazdı:
1gunde dersleri ekin beyler gelin bu pazar.Ben bile bunca otun bokun kilin tuyun arasinda geliyorum.Para isi nerden cikti lan...hadi gostermelik 10tl yazsinda , parasi olmayan gelmemezlik yapmasin.Tarikat Butce Merkezinden odenek istedim , bu hafta odenek cikar underzero onaylayacak odenegi :D
-----------------------------Parayı Sorun Edecek Olan Kişilere Bi Söwerim O Zaman Akılları Başlarına Gelirler Ne Lan Biz Öldük mü ? Hepimizzzzzzzzz Kardeşizzzzzzzz Bu Paraa Ne Dieee ? IMF Oyy Oyy Oyyy Oyyy AKP Oyyy Oyyy Oyyy İşsizlik Oyyy Oyyyy Oyyy IMF'ye Koyy Koyyy KOyy xD :D
-----------------------------büyüksün sapık =)=)=)=)
-
:)
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
:)
-----------------------------Anladın Sen Onu 8)