1 Günlük Acil VPS/Dedicated Sunucu Lazım Yardımcı Olana Rapid Premium
-
iletişime geç benle dc yok ama elimdeki vps lerden birini boşaltıp sana 1-2 günlüğüne verebilirim
-
Never-More bunu yazdı:
-----------------------------
linux de uzak masaüstü bağlantısı yok ama putty ile bağlanırsın komutlarla winrar işini falan halledebilirmisin :|
-----------------------------bir şekilde yaparız ya pmden msn adresini atarmısın :|
lanetlicocuk : pm attım
-
hocam bi premium verek dedik maşallağınız var, pişman ettirdiniz. konuda dedimki özelikle eşinize dostunuza amcanıza dayınıza bilmemkime vermeyin, paylaşmayın, sen maşallah tiacretini yapıyorsun, şifreyi deiştirmesem heralde yakında kirayada verirdin,..böyle yaparak güvenilirliğinizi yitiriyorsunuz, 1 tane premium mesele değil yoksa. köpeğiniz olsun...
neyse, kolay gelsin,..
-
Hotboy arkadaşım :)
Karşılığında becerebilirsem rapid premium alıcam ve yardımı dokunan arkadaşla ortak kullanabiliriz |:
olayı anlatayım en iyisi
bir yerin vip üyeliğini buldum paylaşım sitesi
oradan sunucuya indirip rarlayıp rapide upload edicektim
ve rapid indirme başına puan veriyor puanlarla pre alınabiliyor
bende o amaçla yapacak idim bunu yarddımcı olacaklrla da o kazandığımı paylaşacaktım
senin verdiğini değil yani hotboy.
Artık bilemiyorum bir hata mı ettim , aynı anda senden çnce ben vermiştim benden bi süre sonra sen pm atmıştın o çok ihtiyacı olan arkadaşa.Kırdızsam seni
özür dilerim
-
gün bitti be |:
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------rar arşivinin passını mı kırcan :|
-----------------------------
o nasıl oluo lan :S
-
son çırpınışlar..flooddan banlanmıyım da
edit : araya mesaj girmiş :D
-
linuxda uzak masaüstü yapılmıyor mu?
teamviewer falan..
-
abi sen o kadar coooooook dosyayı alabilecek bi vps bulabileceğine inanıyon mu :D
-
tek tek ula (: