1 Mayıs 2014 - Green Card Çekiliş Sonuçları
-
Benim fotoğraf olmadı herhalde ordan elenebilirim.
flassy tarafından 29/Nis/14 22:09 tarihinde düzenlenmiştir -
siz treni kaçırdınız hocam gitçek olan adam 2001 de göçtü zaten :)
yeşil kart meşil kart hikaye ölme eşeğim ölme bir prosedürü var bilmiom bilionuzmu
gitçek olan adamda gider bi amerika turu satın alır gider kalır kaçak yaşar orda... -
DaveReed bunu yazdı
yeşil kart meşil kart hikaye ölme eşeğim ölme bir prosedürü var bilmiom bilionuzmu
gitçek olan adamda gider bi amerika turu satın alır gider kalır kaçak yaşar orda...
NY KONSOLOSU Akrabanızda yanlış hatırlamıyorsam.. Bir torpil koysak araya tüm muridlerle bizi de aldırırsınız artık... :) -
McM bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
gitçek olan adamda gider bi amerika turu satın alır gider kalır kaçak yaşar orda...
NY KONSOLOSU Akrabanızda yanlış hatırlamıyorsam.. Bir torpil koysak araya tüm muridlerle bizi de aldırırsınız artık... :)evet akrabam halen türkiyenin new york konsolosu
ben yerleşmekten vazgeçtim şimdilik
bütün aile gayrimenkuller türkiyede bi anda bırakılıp gidilmio öyle basit değil
beni aşıo şimdilik the usa
1 milyar dolarım olunca yerleşirim belki
ha ben konsolos veya başkonsolos fln olsam okumak için gelecek olan her türke torpil kayardım o ayrı -
DaveReed bunu yazdıMcM bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
NY KONSOLOSU Akrabanızda yanlış hatırlamıyorsam.. Bir torpil koysak araya tüm muridlerle bizi de aldırırsınız artık... :)evet akrabam halen türkiyenin new york konsolosu
ha ben konsolos veya başkonsolos fln olsam okumak için gelecek olan her türke torpil kayardım o ayrı" the usa" yazdığını görünce aklıma eski konun geldi :D
http://www.tahribat.com/Forum-Amerikada-Okumak-Calismak-Yasamak-187691/1/#2294467
-
pcdoktor636 bunu yazdıDaveReed bunu yazdıMcM bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
ha ben konsolos veya başkonsolos fln olsam okumak için gelecek olan her türke torpil kayardım o ayrı" the usa" yazdığını görünce aklıma eski konun geldi :D
http://www.tahribat.com/Forum-Amerikada-Okumak-Calismak-Yasamak-187691/1/#2294467
ben napayım kural böyle
adamların dünyada sözü geçiyor dünyayı kontrol ediyorlar the belirtme edatını çakmışlar
seninde dünyada sözün geçse seninde ülkene the koyarlardı amk -
ücretsiz başvurmuştum seneler önce..
ilk başvuruşumda çıktı.. pederin götü yemedi memurluğu bırakıp gitmeye :)
Sanırım yaş ilerledikçe benim de götüm yemez. Daha da başvurmam -
ya ben başvuracaktım ama sakal filan istemiyorlar resimde :) benim de kendimle bağdaşlaştırdığım bir sakal tipim var kesmeye kıyamadım :)
-
başvurmaya çalışırken şu fotoğraf format muhabbeti bıktırdı bırakıverdiydim.
-
Sonuçlar sanırım TSİ :19.00 da belli olucakmış..