%100 Fud Keyloger Maduru Olanlar
-
-----------------------------
Ne kadar alakasız ir cümle.Herkesin kullandığı güvenilir,telif hakkı yasalarınca korunan bir keylog biliyorsan söyle de faydalansınlar,bu yolu merak eden tabi ki uyduruk ve tehlikeli oluşunu göze alacak.ama ben hala özet istiyorum eğer maksat test ise ilmek istiyorum.cunku hicbir firewall ve antivirus bugune kadar sıkıntı olmadan program kurdurup keylog olarak kullananları gördüm ama test için paylaşan kişi şutlanmamışsa ben bi şeyleri yanlış bildiğimi kabul edip tekrar tartıcam
-----------------------------hacı ozet su.
Konu ID: 105894
Konuyu Acan : 3L3cTRic
Konu Başlığı : TbyteLogger 100% Fud + Full | 21.02.2010
Silinme Sebebi : Müridleri Hackliyor... 2/22/2010 1:37:00 PM
Konu ID: 105898
Konuyu Acan : 3L3cTRic
Konu Başlığı : MSNLogger 100% FUD + FULL | 21.02.2010
Silinme Sebebi : Müridleri Hackliyor... -
peynir ekmek gibi heklior müridleri... ztn satmayınca bn anlamıstm işin içinde bi iş oldugunu xD
-
başlık açtığı hesap da çalıntı galba
-
SUPERBICO bunu yazdı:
başlık açtığı hesap da çalıntı galba
-----------------------------özellikle eski account çalmış yesinler diye hehe biz de yedik :)
-
konuda belirtmiştik ama pek sallayan olmadı cümleten geçmiş olsun :)
-
bu lavuk yazmaya başladığından beri bas bas bağırdım her konusunda kimse sallamadı beni
adama 3 kere r10dan niye banlandın dedim cevap bile vermedi sanki hiç yokmuşum gibi davrandı
yine kimse kıllanmadı sallamadı
-
bunun gibi hödükler gerçekten paylaşımcı insalara bile müridlerin temkinli yaklaşmasına sebep oluyor 3 harfli domain satışı yapıyordu allah bilir domainin bulunsduğu siteyede trojan yerleştirmiştir. özelliklede pm iledomai isismlkerini gönderdi
-
trojan paylaşanlar banlanmıyor mu? banlanmıyorsa bende paylaşayım.ne güzel milletin msn şifresini çalarız.!?
-
aksata bunu yazdı:
trojan paylaşanlar banlanmıyor mu? banlanmıyorsa bende paylaşayım.ne güzel milletin msn şifresini çalarız.!?
-----------------------------Son mesaja kadar gelmişim düzgün düzgün acıklama yapacam böle antenler adamın cinlerini tepesine getiriyor arkadaş :| Neyse küfür etmeyecem...
2 adet üyelik hacklenmişti, sahiplerine iade edildiler elemanda banlandı...
17426 3L3cTRic renegadealien %99.9 Oranında Mürid Hackliyor, %99.9 Oranında Orospu Cocuğu 2/22/2010 1:36:41 PM -
olum hangi akla hizmet ''%100 tanınmayan keylogger'' yazan başlıktan keylogger indirirsiniz? hemde tanımadığınız adamdan?
Hiçmi aklınıza gelmiyor madem tanınmayan keylogger, o halde indirdiğim dosyaya birleştirdiyse bende anlayamıyacam, yani tamamen adamın insiyatifine kalmışız diye..? Bide bunu kendi pc nizde açıyorsunuz, o zaman kusura bakmayın herşeye müstahaksınız.