1000-1300 TL Arası Android Telefon Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kabukage
    Kabukage's avatar
    Erkek

Sony Xperia C5 Ultra çok güzel bir telefon büyük biraz ama alıştıktan sonra hiç sorun olmuyor. İnternetten bir bak kafana yatarsa alırsın.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    67Impala
    67Impala's avatar
    Erkek

Şuan g3 32gb istanbul bilişimde 1.155tl açıkçası almayı düşünüyorum.Konu açılmışken öneren var mı?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Jubei bunu yazdı

Murid UTHO ile gorusmediysen bi gorus bence.

Maceraya gerek :) 

http://www.log.com.tr/xiaomiden-snapdragonlu-yeni-redmi-note-3-pro/

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    67Impala bunu yazdı

Şuan g3 32gb istanbul bilişimde 1.155tl açıkçası almayı düşünüyorum.Konu açılmışken öneren var mı?

Durumun varsa G4 al aralarında 300 lira kadar bi fark var. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

samsung a5 al arkaya ince koruyucu öne tamperli kırılmaz cam yaptır ve arkana bakmadan devam et. pil olayı şahane.

A5 mantıklı bi cihaz. Ekran çözünürlüğü düşük ama Amoled olmasından renkler abartı olacağı için kendini amorti eder.

navigasyon wifi ve her şey açıkken araç şarjına telefonu takıyoruz, eğer şarj olma hızı tüketme hızından iyiyse telefonu alıyoruz, değilse telefoncuya al bunu götüne sok diyip olay yerinden uzaklaşıyoruz. paso şarj ile uğraştırmadığı için, tasarımı çakma da olsa ip5 e göndermeler yaptığı için, yumurta dokusu hissi verdiği için, kasası sağlam olduğu ve yazılım güncellemelerinde sıçmadığı için, fiyatı da makul olduğu için a5 iyi. kalemli bişey lazımsa tabi note bakmak lazım.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bartimaeus
    Bartimaeus's avatar
    Erkek

Arkadaşlar selam.

Konuda bahsettiğim telefonu (sony xperia c5 ultra) kırdığım için yine telefon arayışına girdim. :)

Bütçe yine aynı. 1000-1200 TL civarında düşünüyorum. Aklımda aşağıdaki telefonlar var:

http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-5-ithalatci-garantili-p-HBV0000000YQ1

http://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-pro-ithalatci-garantili-p-HBV000002NDNA

http://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-4-ithalatci-garantili-p-HBV000002NDNB

Bütçeyi arttırıp Mi 5S almamın bir anlamı olur mu emin değilim.

http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-5s-32gb-ithalatci-garantili-p-HBV000002NWZE

Xiaomi ithalatçı garantisinin durumu nedir? Sony'de KVK'dan hiç memnun kalmadım. LG kullandım garantisinden nefret ettim. Telefon bozulduğunda çöp durumuna mı geçer? Yine aynı sorunları yaşamak da istemiyorum açıkçası.

Başka telefon önerilerine de açığım. Engin fikirlerinizi ve tartışmalarınızı konuya davet ediyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hacı sen senede bi telefon mu parçalıyon :D

huawei gr5 bakabilirsin.

kardeşime aldık güzel gayet. şarjı tahminimden baya iyi.

A5 2016 fiyatına bak o da alınabilir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Xiaomi Mi5 @ hepsiburada

O fiyat bandından flagshiplerle yarışıyor.

2016 yılında dünyanın en çok satan ilk 5 telefon markası arasında Xiaomi var. (Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Oppo) Mi5 beğenmeyen çok azdır.

MaviEkran tarafından 12/Oca/17 10:22 tarihinde düzenlenmiştir

Blue Screen of Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

750 ye general mobile(4g)  al. Geri kalan 400 küsür parada cebinde kalsın. Yada artan paraya Kılıf,  sd kart,  kulaklık alırsın. Yinede artar mesela taşınır harddisk al.

Yine artar git kış günü çay iç. Ne akıllı harcama yaptım diye kendine tatlı ismarla :))

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bartimaeus
    Bartimaeus's avatar
    Erkek

@joe_black Sorma hocam. Bu da kırılırsa konuyu sabitletmeyi planlıyorum. :)

Huawei gr5 pek içime sinmedi.

General Mobile ve Samsung A5'in batarya durumları nasıldır? Daha önceki tartışmalarda A5 için bataryası iyi denmiş, ama şu anki durumu nasıldır acep. Sürekli mail takibi ve görüşme yapıyorum telefondan. Arada az buz oyunda oynarım. Günü rahat çıkarmasını isterim en azından.

İthalatçı garantili Samsung A5'te mantıklı gelmeye başladı. mi5'e göre tercih edilir mi?

Toplam Hit: 6015 Toplam Mesaj: 47
akıllı telefon önerisi nexus 6 lg g3