106 Gtı - Saxo Vts
-
abi fazla masrafı olmuyo inan 15 bin tl'yi geçmez :)
ben mesela body kit alacam focusa :F 350 tlye falan :F
yani öyle ahım şahım paran gitmez git bi modifiyeciye otur konuş detayları ben sana böyle bi araba getirecem
kafamdaki şeyler bunlar bana kaça patlar de parça parça fiyat çıkarsın sana ;)
bmw derken de Z3 alıp tepineciksin yollarda :F 3.8 motorunu alacan yalnız :F
37.5 milyar modifiyelisi :F
-
Hocam 15.000TL Ye Citroen C2 Vtr Alabilirsin. 1.6 Benzinli , 115 Beygir. Bende Var Kullanıyorum Çok Memnunum. Yakmasına Gelince Öküz Gibi Kullanırsan Çok Yakıyo. Ama Şehir İçi Şehir Dışı(Şehir Dışından Kastım İstanbul İçi Büyükçekmece Topkapı Arası) Yakıt Denemesi Yaparken 100Km De 6.3Lt Gibi Bİ Değer Yakaladım. Sakin Kullanırsan Az Yakıyor Yani. Yakıt Konusu Kafana Takılmasın.
C2 Vtr Nin Avantajları :
Kapılar İçinde Çelik Barlar Var.
Frenler Çok Sağlam.
Hızlanma Ve Durma Çok Güzel.
1055 Kg Oldugu İçin Yol Tutuşu Çok Güzel.
Lastikler Kalın Olduğu İçin Yol Tutuşu Çok Güzel.
Sensodrive Vites Mevcut. Yani ; Manuel + Otomatik + F1 Vites Mevcut.
Servisinde Beynine Versiyon Yükletebiliyosun.Vites Değişim Aralıkları Değişiyor.
Edit : Orjinal Body Kit Mevcut Araçta.
C2 Vtr Nin Dezavantajları :
Tek Kapı Olması.
Spor Süspansiyon Olduğu İçin Süspansiyonların Biraz Sert Olması.
Ve Arka Koltukların Biraz Dar Olması.
-
valla şimdi düşününce saxo... yok şekil yok şemal yok geçtim performans hiç yok (saxo tecribem vardır), 106 GTI dediğimizde ise 1 yıl kadar kullandım 1 yılda 22.000 km civarında yaptım arabalar ilgi alanıma girdiği için bolca şekil, şemal kazandırdım ancak kazasız, darbesiz yada motoru bir kez inip toplanmayan bi 106 GTI bulmak cok zor bulsanızda sahibi satmıyor araba ilk gun gibi orjinal duruyor. ben sana derim ki anladım ben senin derdini :) o iki arabayı at kenara 9.000 ile 13.000 TL. arasında sana 10 numara tek kapı çivi gibi bir araba yapalım adı Honda olsun Civic Spor olsun 1.6 olsun :) beyaz olsun angel eye farları olsun, yarım kaput sunroof olsun, 16" jant olsun 40 yanak lastik olsun, hafif helezonlar kesilmiş olsun yılan gibi yerde sürünsün :) şiddetle tavsiyemdir şu anki aracımdan önceki aracımdı Civic 1992 modeldi on numara dillere destan bi araçtı hem şehir içi hem şehir dışı tartışmasız galipti :)
-
Bitanede Resim Koyim.
Araç Benimdir. Fındık Sarısı Renk Türkiyede 3 Veya 4 Tane Var C2 lerde.
Biri Bende. Biri Güngörende. Diğeri İzmirde.
Buraya Koyamadım Bi Alttaki Postta...
-
-
106 Gtı - Saxo Vts birbirine denk denebilecek arabalar
hangisini secersen seçtemizini bulamayacağını biliyorsun
servis , yedek parça , aksesuar v.s fiyat bakımından sana uygun olanı seç derim
citroen servisler az pahalı die biliyorum + parça pahalı
hangisini alırsan al şimdiden hayırlı olsun ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANMAYI NASİP ETSİN
-
hocam 106 gtiler özellikle hafif ve seir araçlar.Canlı tabut, otoban faresi gibi lakapları var.
Bu nedenle temiz araç bulman çok zor ve güvenli dğil.Bir motorun yandan çarpıp 106 yı ikiyeböldüğünü biliyorum
Golf var polo var wv bunlar.Yok illa şekil dersen focus var, yok performans, şekil falan alayı dersen civic var.15 milyara daha güzel araçlar alabilirsin.Hele şu kriz ortamında 18-20 milyarlık araçları alırsın
-
106 ve saxo aynı bokun laciverti aynı motor aynı kasa sana tavsiyem yerinde olsam verdiğim ilanı incelerdim...
http://www.sahibinden.com/10_numara_temiz_sadece_bir_haftaligina_bu_fiyat_kacirmayin_-79WQQaXQQ16060565WQQpXQQdisplayitem
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------106 ve saxo aynı bokun laciverti aynı motor aynı kasa sana tavsiyem yerinde olsam verdiğim ilanı incelerdim...
http://www.sahibinden.com/10_numara_temiz_sadece_bir_haftaligina_bu_fiyat_kacirmayin_-79WQQaXQQ16060565WQQpXQQdisplayitem
-----------------------------arkadaşım araba güzel olmasına güzelde .. ben büyük uzun burunlu arabalardan bıktım şuan bmw 5.20i kullanıyorum 92 model küçük spor araba arıyorum ... beni anlayan arkadaşlar anlamıştır yinede saol :)
-
fisek bunu yazdı:
-----------------------------scuderia bunu yazdı:
-----------------------------106 ve saxo aynı bokun laciverti aynı motor aynı kasa sana tavsiyem yerinde olsam verdiğim ilanı incelerdim...
-----------------------------arkadaşım araba güzel olmasına güzelde .. ben büyük uzun burunlu arabalardan bıktım şuan bmw 5.20i kullanıyorum 92 model küçük spor araba arıyorum ... beni anlayan arkadaşlar anlamıştır yinede saol :)
-----------------------------hoca honda civic diye iddalıyım.Motorları çok sağlam.Arkadaşımın vardı kıbrısta 2 vitesle 110 görüyordu.Bizim opel astra 90 a zor çıkıyor