10Bin Polis Alımı Nasıl Yapılacak?
-
kpss puanımız ne olmalıymış ? bilgisi olan varmı ?
bide ben buyıl mezun olacam, (3-4 aya kadar diplomayı alırım anca) müracaat edemiyormuyum :) mahsebecilikte iş yok :D sırtımızı devlete dayayalım :)
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------kpss puanımız ne olmalıymış ? bilgisi olan varmı ?
bide ben buyıl mezun olacam, (3-4 aya kadar diplomayı alırım anca) müracaat edemiyormuyum :) mahsebecilikte iş yok :D sırtımızı devlete dayayalım :)
-----------------------------sanırım 70 ister
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
baron_27 bunu yazdı:
valla ben kpss den 60 çıkaranı alıyolar diye duymuştum madem bu kadar adam alcaklar 80 falan yapsalar baride it kopuk dolmasa. -
HolyReform bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
baron_27 bunu yazdı:
valla ben kpss den 60 çıkaranı alıyolar diye duymuştum madem bu kadar adam alcaklar 80 falan yapsalar baride it kopuk dolmasa.
-----------------------------kpps'ye bu sene girenler bende dahil lisans ögrencileri olucak it kopuk değil anlayacagın :)
-
iyi bir şey ne kadar işsiz ünili varsa gider polis olur :D coğra öğretmenliğini kazanan fakat atanamayan biriylekonuşmuştum adamp olis olmuş öğretmen olamadık polis olduk pboş durmayalım diye demişti pomem kolay fakat pmyo çok zor
-
inşallah seneye başvuruyom mezun olarak tüm arkadaşlarım mesleğe başladı bi ben başlayamadım
bide baba mesleği a.q ;D
-
yalnız dikkatinizi öçekerim krixz olan bi ülkede devklet asla işçi almaz aksine işçi çıkartrtır. buradan ülkedeki feryatçıuların nasıl teşkilatlandığını anlayabilirsiniz =) kriz vaar krizzzz! babayı var.
-
BilimAdami bunu yazdı:
yalnız dikkatinizi öçekerim krixz olan bi ülkede devklet asla işçi almaz aksine işçi çıkartrtır. buradan ülkedeki feryatçıuların nasıl teşkilatlandığını anlayabilirsiniz =) kriz vaar krizzzz! babayı var.
-----------------------------Haklısın Babacan kriz denen bisey türkiyede yok zaten ben avrupayı kastetmiştim..
-
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------off. ne alaka yahu?
kriz sanki devlette var. kriz özel sektörde ve finansman kaynakları olan bankalarda oluyor. mali ekonomik kriz bu...
bi dahaki seneye dershaneye gidip. 2010 kpss den 80 çaksam güzel olacak.heryere kpss puanı istiyorlar.
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------off. ne alaka yahu?
kriz sanki devlette var. kriz özel sektörde ve finansman kaynakları olan bankalarda oluyor. mali ekonomik kriz bu...
bi dahaki seneye dershaneye gidip. 2010 kpss den 80 çaksam güzel olacak.
-----------------------------bence bankalar kriz var deyip ortaye aqteş veriyo bundan yararlanarak 3bin ytl verdğği işçileri çıkartıyo yenilerini 1 ytlye alıyo ? kriz geçti diyerekte eski çıkardıklarınıgeri çağırıyo ama diyoki sana 1 ytl maaş veririm sıfır işçi gibi? banka krizide bumu? özzel sektörde bundan hiç farklı değil herkese kriz var deniliyo ömillet parasını saklıyo dünya yıkılıyo senin ülken kdvni öivni kısıyo ? nası kriz bu sorması ayıp? nese3 hiç uzatmaya niyetim yok banlanacam şimdi.