folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 10Bin Polis Alımı Nasıl Yapılacak?

10Bin Polis Alımı Nasıl Yapılacak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

kpss puanımız ne olmalıymış ? bilgisi olan varmı ?

bide ben buyıl mezun olacam, (3-4 aya kadar diplomayı alırım anca) müracaat edemiyormuyum :) mahsebecilikte iş yok :D sırtımızı devlete dayayalım :)

///______________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

baron_27 bunu yazdı:
    -----------------------------

bide ben buyıl mezun olacam, (3-4 aya kadar diplomayı alırım anca) müracaat edemiyormuyum :) mahsebecilikte iş yok :D sırtımızı devlete dayayalım :)

sanırım 70 ister

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    baron_27 bunu yazdı:

sanırım 70 ister

valla ben kpss den 60 çıkaranı alıyolar diye duymuştum madem bu kadar adam alcaklar 80 falan yapsalar baride it kopuk dolmasa.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HolyReform bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:
    baron_27 bunu yazdı:

sanırım 70 ister

valla ben kpss den 60 çıkaranı alıyolar diye duymuştum madem bu kadar adam alcaklar 80 falan yapsalar baride it kopuk dolmasa.

kpps'ye bu sene girenler bende dahil lisans ögrencileri olucak it kopuk değil anlayacagın :)  

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    iyi bir şey ne kadar işsiz ünili varsa gider polis olur :D coğra öğretmenliğini kazanan fakat atanamayan biriylekonuşmuştum adamp olis olmuş öğretmen olamadık polis olduk pboş durmayalım diye demişti  pomem kolay fakat pmyo çok zor 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

inşallah seneye başvuruyom mezun olarak tüm arkadaşlarım mesleğe başladı bi ben başlayamadım

bide baba mesleği a.q ;D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek
    yalnız dikkatinizi öçekerim krixz olan bi ülkede devklet asla işçi almaz aksine işçi çıkartrtır. buradan ülkedeki feryatçıuların nasıl teşkilatlandığını anlayabilirsiniz =) kriz vaar krizzzz! babayı var.

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

BilimAdami bunu yazdı:
    yalnız dikkatinizi öçekerim krixz olan bi ülkede devklet asla işçi almaz aksine işçi çıkartrtır. buradan ülkedeki feryatçıuların nasıl teşkilatlandığını anlayabilirsiniz =) kriz vaar krizzzz! babayı var.

Haklısın Babacan kriz denen bisey türkiyede yok zaten ben avrupayı kastetmiştim..

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

BilimAdami bunu yazdı:

off. ne alaka yahu?

kriz sanki devlette var. kriz özel sektörde ve finansman kaynakları olan bankalarda oluyor. mali ekonomik kriz bu...

bi dahaki seneye dershaneye gidip. 2010 kpss den 80 çaksam güzel olacak.heryere kpss puanı istiyorlar.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

BilimAdami bunu yazdı:

off. ne alaka yahu?

kriz sanki devlette var. kriz özel sektörde ve finansman kaynakları olan bankalarda oluyor. mali ekonomik kriz bu...

bi dahaki seneye dershaneye gidip. 2010 kpss den 80 çaksam güzel olacak.

bence bankalar kriz var deyip ortaye aqteş veriyo bundan yararlanarak 3bin ytl verdğği işçileri çıkartıyo yenilerini 1 ytlye alıyo ? kriz geçti diyerekte eski çıkardıklarınıgeri çağırıyo ama diyoki sana 1 ytl maaş veririm sıfır işçi gibi? banka krizide bumu? özzel sektörde bundan hiç farklı değil herkese kriz var deniliyo ömillet parasını saklıyo dünya yıkılıyo senin ülken kdvni öivni kısıyo ? nası kriz bu sorması ayıp? nese3 hiç uzatmaya niyetim yok banlanacam şimdi.

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
Toplam Hit: 2401 Toplam Mesaj: 21