folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder #10Binsınıföğretmeniatansın

#10Binsınıföğretmeniatansın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek
    darkness_izmir bunu yazdı

hacı yıllardır hiç sesiniz çıkmıyodu. 1 yıl sakata geldiniz diye hükümeti düşürceksiniz nerdeyse.

#bilişime5000 ;)

yıllar öncesini bilmem ses çıkıyordu ya da çıkmıyordu. ben su an ki adaletsizliğe saçma salaklıga ses çıkarıyorum. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

Hocam acik olsa diyon da millet 5 snede 6 ogretmen değiştirdik diyor. Acik olmaz olur mu allasen. Yillardir bu işin pesindeyiz neler döndüğünü biliyoruz. Devlet sirf pustluk yapmak icin imamhatipe bilmem neye ayiriyor kadroyu bizi de idare ediyor iste. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Dört bir çevresi  imam hatipli biri olarak bu ülkeye bu okul kadar zararlı bişey yok. Benim orta sondaki matematik bilgim imam hatiplinin lise sondaki bilgisi gibi bişey. Akp koyun yetiştirme merkezleri bu okullar. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Bu twitlerle ısmarlanacak bi iş değil boşuna yorulmayın tweet atıcam diye.

Açık yok hakkaten , adım başı üni var aq heralde açık olmaz ilkokul gibi üni yaptılar. O da kadrolu öğretmenler 55 - 60 a kadar çalışıyor.. Emekli olma şartlarını iyileştirilip üni ye girmek zorlaşmadıkça hiç bişey beklemeyin siz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Olur mu la manyak. Çocukları falan eğitirsiniz sonra allah etmeye

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

istihdamın Olmadığı yerde bölüm sayısı üniversite sayısıyla övünsen ne olacak artsa ne olacak 

abigiduk gubidik bir ton bölüm var ama ülkede iş imkanı yok bu sepepten bir çok kişi okuduğu bölümün işini yapmıyor 

adam matematik öğretmeni fizik öğretmeni bakıyorsun atanamıyor polis olmuş bu adamdan ne verim beklersin 

adam üniversite mezunu mezun olduğu bölüm özel sektörde ve devlette çok kısıtlı giriyor KPSS ye veri giriş elemanı katip Odacı oluyor vs vs 

çalıştığım yerde de var böyle insanlar 

istihdam olmayan bölümler kısıtlı tutulsun Ya da örnek teşkil etmesi açısından devlet isdihtam yaratsın 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    sirri bunu yazdı
    darkness_izmir bunu yazdı

hacı yıllardır hiç sesiniz çıkmıyodu. 1 yıl sakata geldiniz diye hükümeti düşürceksiniz nerdeyse.

#bilişime5000 ;)

yıllar öncesini bilmem ses çıkıyordu ya da çıkmıyordu. ben su an ki adaletsizliğe saçma salaklıga ses çıkarıyorum. 

adalet mi? güldürme beni..

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

10bin - 10.000 - On1000.

10 bin tane  imam hatip okulu yapılırsa o zaman belki. Yok yok yine atanamazsınız. Sizin yerinize imamlar atanır.

Tam olarak nasıl demişlerdi  bilmiyorum ama böyle bir şeydi sanırım.  Üniversiteyi bitirip öğretmen olanlar atanacak diye bir kaide yok.  başka iş baksınlar.

evet sanırım böyleydi.

İç savaş kapıda beklerken, Atama beklemek .... hele sayı bukadar olmuşken.İmkansız gibi birsey dostum.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

bi öğretmen adaylarımı çalılıp çabalıyor herkes çalışıp çabalıyor. bedava ekmek yok hocam çalışmaya devam.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Olmaz daha tayyip cumhurbaşkanı olacak. Polemik içerikli tweetlerinizi seçimlerden sonra atın.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 4108 Toplam Mesaj: 39