#10Binsınıföğretmeniatansın
-
darkness_izmir bunu yazdı
hacı yıllardır hiç sesiniz çıkmıyodu. 1 yıl sakata geldiniz diye hükümeti düşürceksiniz nerdeyse.
#bilişime5000 ;)
yıllar öncesini bilmem ses çıkıyordu ya da çıkmıyordu. ben su an ki adaletsizliğe saçma salaklıga ses çıkarıyorum.
-
Hocam acik olsa diyon da millet 5 snede 6 ogretmen değiştirdik diyor. Acik olmaz olur mu allasen. Yillardir bu işin pesindeyiz neler döndüğünü biliyoruz. Devlet sirf pustluk yapmak icin imamhatipe bilmem neye ayiriyor kadroyu bizi de idare ediyor iste.
-
Dört bir çevresi imam hatipli biri olarak bu ülkeye bu okul kadar zararlı bişey yok. Benim orta sondaki matematik bilgim imam hatiplinin lise sondaki bilgisi gibi bişey. Akp koyun yetiştirme merkezleri bu okullar.
-
Bu twitlerle ısmarlanacak bi iş değil boşuna yorulmayın tweet atıcam diye.
Açık yok hakkaten , adım başı üni var aq heralde açık olmaz ilkokul gibi üni yaptılar. O da kadrolu öğretmenler 55 - 60 a kadar çalışıyor.. Emekli olma şartlarını iyileştirilip üni ye girmek zorlaşmadıkça hiç bişey beklemeyin siz. -
Olur mu la manyak. Çocukları falan eğitirsiniz sonra allah etmeye
-
istihdamın Olmadığı yerde bölüm sayısı üniversite sayısıyla övünsen ne olacak artsa ne olacak
abigiduk gubidik bir ton bölüm var ama ülkede iş imkanı yok bu sepepten bir çok kişi okuduğu bölümün işini yapmıyor
adam matematik öğretmeni fizik öğretmeni bakıyorsun atanamıyor polis olmuş bu adamdan ne verim beklersin
adam üniversite mezunu mezun olduğu bölüm özel sektörde ve devlette çok kısıtlı giriyor KPSS ye veri giriş elemanı katip Odacı oluyor vs vs
çalıştığım yerde de var böyle insanlar
istihdam olmayan bölümler kısıtlı tutulsun Ya da örnek teşkil etmesi açısından devlet isdihtam yaratsın
-
sirri bunu yazdıdarkness_izmir bunu yazdı
hacı yıllardır hiç sesiniz çıkmıyodu. 1 yıl sakata geldiniz diye hükümeti düşürceksiniz nerdeyse.
#bilişime5000 ;)
yıllar öncesini bilmem ses çıkıyordu ya da çıkmıyordu. ben su an ki adaletsizliğe saçma salaklıga ses çıkarıyorum.
adalet mi? güldürme beni..
-
10bin - 10.000 - On1000.
10 bin tane imam hatip okulu yapılırsa o zaman belki. Yok yok yine atanamazsınız. Sizin yerinize imamlar atanır.
Tam olarak nasıl demişlerdi bilmiyorum ama böyle bir şeydi sanırım. Üniversiteyi bitirip öğretmen olanlar atanacak diye bir kaide yok. başka iş baksınlar.
evet sanırım böyleydi.
İç savaş kapıda beklerken, Atama beklemek .... hele sayı bukadar olmuşken.İmkansız gibi birsey dostum.
-
bi öğretmen adaylarımı çalılıp çabalıyor herkes çalışıp çabalıyor. bedava ekmek yok hocam çalışmaya devam.
-
Olmaz daha tayyip cumhurbaşkanı olacak. Polemik içerikli tweetlerinizi seçimlerden sonra atın.