1112211 (Aga Bu Nedir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

alıntı:

- 15 yasinda Amerika'ya goc ediyor, ailesi orada(California) bir Turk-Yunan restoranti isletiyor. Yanilmiyorsam 2000'lere dogru permanent resident oluyor.

- Adam Amerika'da Motiono diye bir video streaming sitesi kuruyor(2006-2007).

- Bu site aslinda Youtube, Google Video gibi diger streaming sitelerine rakip olabilecek tek kisilik bir start-up. (Ilk kez videolari embed edebilme gibi bir ozellige sahip. Hafife alinmayacak bir start-up, Avrupa ve Amerika'dan iyi hit aliyor.)

- Bu sure zarfinda kendisi E-TRADE isimli sirketle is yapiyor(investment & trading).

- Sirket IRS'e(vergi denetim kurulu) adamin 40 milyon dolar kadar kazanci oldugunu bildiriyor. Ve bunun uzerine IRS bu adamin ensesine cokuyor, cesitli hesaplari kapatiliyor vs.

- Iste olaylar aslinda burada patliyor: Adam aslinda boyle bir gelir elde etmedigini, bunun yanlis oldugunu soyluyor ve E-TRADE'den hesap dokumunu istiyor. E-TRADE ise dokumu cek karsiliginda ona postalayabilecegini soyluyor, cek disinda odeme de kabul etmiyorlar. Fakat banka hesaplari kapatildigi icin E-TRADE'e bu odemeyi yapamiyor ve bu olaylar karsisinda attigi e-maillerde terorizm unsurlari iceren ifadeler kullaniyor. 

- Bunun uzerine E-TRADE calisani kadin hakkinda koruma karari cikartiyor ve olay FBI'a havale ediliyor. 

- Yanilmiyorsam FBI, ozellikle o donemlerdeki Islam dusmanligi yuzunden, bu adamin baya canini sikiyor. Bunu sagda solda yazdigi anti-Amerikan ifadelerde gorebiliyoruz. 

- E-TRADE'in, FBI'in, Google-Youtube gibi kuruluslarin kendisine komplo kurdugunu soyluyor. Buna delil olarak ise E-TRADE ve Facebook'un nasil isbirligi icinde olduklarini yaziyor. Iddiasina gore E-TRADE, Facebook'un hesaplarini IRS'e yanlis bildirerek vergi kacirmasina yardim ediyor. Facebook ise E-TRADE'in guclenmesi icin sosyal medyada E-TRADE'i kayiriyor.

- Uzun lafin kisasi butun Amerika'nin bir mafya oldugunu, Silikon Vadisinde start-uplarin bu tur ayak oyunlariyla bertaraf edildigini iddia ediyor.

- Bu olaylar onun sagligini cok kotu etkiliyor, intihar etmeyi dusunuyor bir ara. Herhalde bu durum ona cok agir geliyor ki, yasadigi olaylar sonrasinda akli sagligini kaybetmise benziyor. Bunu yaptigi siteden, Twitter'da paylastigi kimlik resimlerinden anlayabiliriz.

- Olaylarin akabinde Turkiye'ye geri donuyor. Buradan sonrasi hakkinda cok fazla bilgim yok. Zaten cok onemi de yok. Bildigimiz kadariyla websitesinin dikkat cektigini anlamis durumda.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

gereksiz bir olay 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    nurulmac11 bunu yazdı
    tustanbakanadam bunu yazdı
    Lazmania61 bunu yazdı

http://1112211.com/2?a=600 yazmayın böyle şeyler.

Tiksiniyorum böyle şerefsizlerden. Bre **** evladı sql inj bildin diye basın göğe mi erdi? Hacker larin ben mk çok yararlı işler  yapıyorlar sanki. Kod yazmazlar oranda açık var Buranda açık var , ayrı efor sarfedoyoruz

adam kötü bişi yapmamış ne var bunda ?

Nasıl ne var bunda? Hoca ben bilgisayarı wireshark açıp izleyen adamdım , bilgisayara ssdp paketi geliyor diye format atmistim :) Ben böyleysem bu arkadaş kayışı koparmistir. Görmüyor musun adam Fbi dan falan korkuyor izlendiginu düşünüyor bizim öküzler de siteyi hackliyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Nedir bu olay yaw adam kendii yasadiklarini mi log tutmus

İmzalamazsam ne olcak?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek

Sümer kolçak kardeşim, sitene reklam al. Bak hitin her gecen gun artiyor. Add advertising on your web page to make some money. ( Belki bu sayfayi okur.)

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokhaN
    GokhaN's avatar
    Erkek

değişik

GokhaN tarafından 06/Tem/14 12:41 tarihinde düzenlenmiştir

kıl olan yer kaşınır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

adam çok zeki birisi.

ön yargı iyi değildir.

adama şizofren dediniz kol gibi coder çıktı üstüne ip adreslerinizi logları kameraya çekip elinize verdi mk.

öyle insanlar var etrafımda 2 tane. dışarıdan bak deli dersin ama beyinin içi mücevher dolu.

önemli olan da beynin içi.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı
    Lazmania61 bunu yazdı

http://1112211.com/2?a=600 yazmayın böyle şeyler.

Tiksiniyorum böyle şerefsizlerden. Bre **** evladı sql inj bildin diye basın göğe mi erdi? Hacker larin ben mk çok yararlı işler  yapıyorlar sanki. Kod yazmazlar oranda açık var Buranda açık var , ayrı efor sarfedoyoruz

adam kötü bişi yapmamış ne var bunda ?

Nasıl ne var bunda? Hoca ben bilgisayarı wireshark açıp izleyen adamdım , bilgisayara ssdp paketi geliyor diye format atmistim :) Ben böyleysem bu arkadaş kayışı koparmistir. Görmüyor musun adam Fbi dan falan korkuyor izlendiginu düşünüyor bizim öküzler de siteyi hackliyor

o da var ama herif bence her şeyin farkında paranoyak bi durumu olsa da bilgisayardan anlıyor. milletin nerden geldiğini falan biliyor yani.

onun haricinde herifin sitesinden;

http://web.archive.org/web/20070502041051/http://motiono.com/watch/12300

http://1112211.com/2?a=255

http://1112211.com/2?a=126

adamın skype nosu varmış;

http://1112211.com/2?a=57

nurulmac11 tarafından 06/Tem/14 13:24 tarihinde düzenlenmiştir

black implies white, self implies other, life implies death.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

adamın alexa sı no rank şuan. yakın zamanda ciddi bir sıçrama gerçekleştirebilir :)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Birisi deli demiş, bir diğeri şizofren demiş.

Oda yetmez gibi birisi ip log aldığı için büyük coder demiş :)

Şaka gibi..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
Toplam Hit: 49772 Toplam Mesaj: 253