1112211 (Aga Bu Nedir)
-
http://1112211.com/2?a=526 puahhah bune lan
ustura tarafından 06/Tem/14 01:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Andrei bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Türk milletinin en büyük zaafı başkalrının hayatına burnunu sokmak olduğundan adam kendinin her haltını çekmiş
(banane senin aldığın pembe kovadan ) ama yoook işte bizim millet merak eder.
hep ondan oluyor.
senin de adamdan asagı kalır yanın yok.
aa lütfen ama onun yorumları olmasa sabah kalkıp ilk neyi okuyacam ki ben?
açıkçası en beyendiyim deneme yazarı kendisi -
anlatılmak isteneni anlayamadım :D
-
ustura bunu yazdı
http://1112211.com/2?a=526 puahhah bune lan
Adamın torbaci sağlam o kafa nirvana
-
Sanırım bu adam fazla zeki olduğu için delirenlerden eskiden amerikada yaşıyormuş motiono.com diyede güzel bir site yazmış deli olsa sanırım böyle bir işe kalkışamaz önceden silikon vadisinde yaşıyormuş 1112211.com'uda amerikadaki ailesiyle iletişim halinde olmak için kullanıyormuş yani günlük işlerini yaptıklarını bu siteye koyarak ailesini haberdar ediyor. ayrıca kürt.
-
bu adamın kafasını yaşamak için servet harcayan var
-
Jilet_Boris bunu yazdıAndrei bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Türk milletinin en büyük zaafı başkalrının hayatına burnunu sokmak olduğundan adam kendinin her haltını çekmiş
hep ondan oluyor.
açıkçası en beyendiyim deneme yazarı kendisihem sevmezsiniz huyumu hemde aynısını siz yapıyorsunuz . yaş kaçtı sizin
-
Lazmania61 bunu yazdı
Sanırım bu adam fazla zeki olduğu için delirenlerden eskiden amerikada yaşıyormuş motiono.com diyede güzel bir site yazmış deli olsa sanırım böyle bir işe kalkışamaz önceden silikon vadisinde yaşıyormuş 1112211.com'uda amerikadaki ailesiyle iletişim halinde olmak için kullanıyormuş yani günlük işlerini yaptıklarını bu siteye koyarak ailesini haberdar ediyor. ayrıca kürt.
Laz milliyetcisin biliyorum da kürt olduğunu nasıl tespit ettin?
-
futurist bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdıAndrei bunu yazdıfuturist bunu yazdı
hep ondan oluyor.
açıkçası en beyendiyim deneme yazarı kendisihem sevmezsiniz huyumu hemde aynısını siz yapıyorsunuz . yaş kaçtı sizin
ateşe ateşle karşılık veriyoruz, uzmanlarımız seni forumdan temizlemenin yolunu hala bulamadıklarından.
-
tustanbakanadam bunu yazdıLazmania61 bunu yazdı
Laz milliyetcisin biliyorum da kürt olduğunu nasıl tespit ettin?
http://www.liveleak.com/view?i=d32_1375285992 Kurdish but born in turkey so considered Turkish.