1112211.Com Sümer Kolçak Rahatsız‘I
-
"ben doğmadan önce" cümlesini kurmak yerine " sümer daha anasının .mından çıkmadan" cmlesini kullanan bir varlığı niye eleştiriyosunuz. adamın beyni yanmış bırakın kendi başına :D
artı siteyi engellemek bi boka yaramaz. açık açık adresini de veriyor eleman. gidin alın amk
-
Yok allaha küfrediyo yok atatürke laf söylüyo. Napıcaz şimdi adam etmek için günde üç öğün sopalayalımmı.
Ailesinde veya yakın çevresinde akıl sağlığı yerinde olmayan varmı bu kişiyi eleştirenler arasında... Şizofren kardeşiniz tv deki kameradan beni seyrediyorlar öldürecekler beni dediğinde ilaç olarak kaç sopa vurabiliriz iyileşmesi için.?
-
bugrahan45 bunu yazdı
Yok allaha küfrediyo yok atatürke laf söylüyo. Napıcaz şimdi adam etmek için günde üç öğün sopalayalımmı.
Ailesinde veya yakın çevresinde akıl sağlığı yerinde olmayan varmı bu kişiyi eleştirenler arasında... Şizofren kardeşiniz tv deki kameradan beni seyrediyorlar öldürecekler beni dediğinde ilaç olarak kaç sopa vurabiliriz iyileşmesi için.?
Derhal ihbarweb den var ise web sitesini engelletebilirsin, jandarma komutanligindan bir başçavus ile görüşüp savcılığa şikayette bulunabilirsin, evine pizza yollatıp telefonla rahatsız da edebilirsin, daha da yararlı bilgiler edinmek istiyorsan konuyu takip etmeye devam et benim gibi.
-
Adamın akıl sağlığı yerinde değil, bırakın yazsın. Siz niye uğraşıyorsunuz? Millet uğraştıkça daha da şımarıyor.
-
amk akıl hastası, üstüne kürt faktörü olunca insan daha bi sinirleniyor, terörist yandaşından farkı yok itin.
-
bu orospu cocuklari turk kimligi ile amerikada bizi temsil ediyor ya ona yanarim
yoksa koy gotune sumerin sovse olur ovse nolur..
-
Webci58 bunu yazdı
Atatürkede sövüyor Allahada. Birinin bunu adma etmesi lazım.
deliyle deli olmak yerine yazdıklarını ciddiye almamayı tercih etmelisin. adam deli bu kadar basit.
-
adamın telefonu falan ayan beyan ortada nasıl bi kafa yasıyo bu
-
xxx bunu yazdı
ülke kimin elinde belli değil bu şahıs mı rahatsız etti sizi:)
-
Smirnoff bunu yazdı
Karakoçan jandarma komutanligindan, bascavus'la gorustum az once, savciliga sikayette bulunmami soyledi simdi dilekce orneklerine bakip yarin sikayetci olacagim.
"KARAKOÇAN JANDARMA MEMURUMU NE.. BİR ADAM ARADI DEDİ 24 SAATİN VAR İNTERNET DEKİ TERBİYESİZLİĞİ SİLMEN İÇİN. EĞER SÜMER 1-2-3 GÜN ÜST ÜSTE RESİM EKLEMEZSE BURAYA.. MUTLAKA SÜMER HAPİSTEDİR FİLAN.."http://1112211.com/1?=1097 < gerçekten jandarmamıdır yoksa internetten birimidir görücez:)