folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 1112211.Com Sümer Kolçak Rahatsız‘I

1112211.Com Sümer Kolçak Rahatsız‘I

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

"ben doğmadan önce" cümlesini kurmak yerine " sümer daha anasının .mından çıkmadan" cmlesini kullanan bir varlığı niye eleştiriyosunuz. adamın beyni yanmış bırakın kendi başına :D

artı siteyi engellemek bi boka yaramaz. açık açık adresini de veriyor eleman. gidin alın amk

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

Yok allaha küfrediyo yok atatürke laf söylüyo.  Napıcaz şimdi adam etmek için günde üç öğün sopalayalımmı. 

Ailesinde veya yakın çevresinde akıl sağlığı yerinde olmayan varmı bu kişiyi eleştirenler arasında... Şizofren kardeşiniz tv deki kameradan beni seyrediyorlar öldürecekler beni dediğinde ilaç olarak kaç sopa vurabiliriz iyileşmesi için.?

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
    bugrahan45 bunu yazdı

Yok allaha küfrediyo yok atatürke laf söylüyo.  Napıcaz şimdi adam etmek için günde üç öğün sopalayalımmı. 

Ailesinde veya yakın çevresinde akıl sağlığı yerinde olmayan varmı bu kişiyi eleştirenler arasında... Şizofren kardeşiniz tv deki kameradan beni seyrediyorlar öldürecekler beni dediğinde ilaç olarak kaç sopa vurabiliriz iyileşmesi için.?

Derhal ihbarweb den var ise web sitesini engelletebilirsin, jandarma komutanligindan bir başçavus ile görüşüp savcılığa şikayette bulunabilirsin, evine pizza yollatıp telefonla rahatsız da edebilirsin, daha da yararlı bilgiler edinmek istiyorsan konuyu takip etmeye devam et benim gibi.

Ehl-i Byte
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Adamın akıl sağlığı yerinde değil, bırakın yazsın. Siz niye uğraşıyorsunuz? Millet uğraştıkça daha da şımarıyor.

arbeit macht frei
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

amk akıl hastası, üstüne kürt faktörü olunca insan daha bi sinirleniyor, terörist yandaşından farkı yok itin.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

bu orospu cocuklari turk kimligi ile amerikada bizi temsil ediyor ya ona yanarim

yoksa koy gotune sumerin sovse olur ovse nolur..

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Webci58 bunu yazdı

Atatürkede sövüyor Allahada. Birinin bunu adma etmesi lazım.

deliyle deli olmak yerine yazdıklarını ciddiye almamayı tercih etmelisin. adam deli bu kadar basit.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

adamın telefonu falan ayan beyan ortada nasıl bi kafa yasıyo bu

le le le sakine
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreamth
    dreamth's avatar
    Erkek
    xxx bunu yazdı

ülke kimin elinde belli değil bu şahıs mı rahatsız etti sizi:)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Smirnoff bunu yazdı

Karakoçan jandarma komutanligindan, bascavus'la gorustum az once, savciliga sikayette bulunmami soyledi simdi dilekce orneklerine bakip yarin sikayetci olacagim.

"KARAKOÇAN JANDARMA MEMURUMU NE.. BİR ADAM ARADI DEDİ 24 SAATİN VAR İNTERNET DEKİ TERBİYESİZLİĞİ SİLMEN İÇİN. EĞER SÜMER 1-2-3 GÜN ÜST ÜSTE RESİM EKLEMEZSE BURAYA.. MUTLAKA SÜMER HAPİSTEDİR FİLAN.." 
    http://1112211.com/1?=1097 < gerçekten jandarmamıdır yoksa internetten birimidir görücez:)

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
Toplam Hit: 11806 Toplam Mesaj: 66