12 Eylül"Ün Akıl Almaz İşkence Yöntemleri (Çok Berbat)
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------
inanılmaz :|
-----------------------------inanki böyle
bugün darbe şakşakçılığı yapanlarda marmariste resim galerisi açmak için çırpınan bir kaç vatan haininden başka bir şey değil.
-
FiLoZoF bunu yazdı:
-----------------------------bunları ingiliz ordusumu yapıyordu? Yoksa kenan evren ve cuntacı subayları mı? Emin olun türk ordusuna bu aşağılık hareketleri yakıştıramadım.
Ellerinden oluk oluk kanlar akan, çoluk çocuk sabi demeden sadece 1978 de 1006 kişinin boşu boşuna katledilmesine göz yuman hatta daha fazla ölüm olmalıki darbeye zemin hazırlansın diye bunları yapanları el altından destekleyenler Türk olamaz.
-----------------------------.
-
yasayan bir akrabam var suvu akşam üstü Saat 5 ten sonra sokaga cıktı diye iceri almışlar 3 ay boyunce yemedigi dayak gormedigi işkence kalmamış yazık kelimesi Az Gelir....
-
yazık :|
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------Biraz sallamasyonari.PKKlılar falan çok diyor dövüldük diye..
-----------------------------zaten o tür adam genelde baya bi dövüldü.Onun dışında ciddi anlamda komünizm, milliyetçilik altında örgütlenen adamlara yapıldı.
Böyle adamlara müstehak.Sen benim ülkemi bitireceksin, özgrülüğümü kısıtlayacaksın al sana babalar gibi devir babalar gibi örgüt!
Fakat ciddi anlamda ülkesine hizmet etmek için uğraşan adamlar vardı.Onlar o şekilde görüyordu.O adamlarayazık oldu çok yazık!!.
Bu kadar şeyin doğrusuna pekte inanmayın derim.Bunları anlatanlar pkklı olabilir, ağır çeteci adamlar olabilir.Yani kim idam edildi ?Bizim tanıdık var adam suçu üstüne almış.Öldürmemiş birşey yapmamış 8 yıl hüküm giymiş fakat 5 yılmı ne yatmış.
Affedildi zaten sonradan bi çok kişi.O adama neden bunları yapmamışlar ?Anlatıyor ara ara fakat örgüt liderlerini falan ciddi anlamda mna koymuşlar.
-
bu rezilllik karşısında ben sadece 12 eylül sorumluları yargılansın diyorum başkada bişi demiyorum...
-
blacksmith bunu yazdı:
bu rezilllik karşısında ben sadece 12 eylül sorumluları yargılansın diyorum başkada bişi demiyorum...
-----------------------------abi bi yukardkai postu oku.Sen gazetenin verdiği bir haberle tskdan soğuacaksın nerdeyse bi okuyun.
Önce bunları yaptıkları adam kimlerdi onu bulmak lazım.Ona göre yargılanma şart.Eğer bunları pkklılara yaptılarsa hani şu yıllardır oğullarımızı, babalarımızı şehit edenler.Az bile yapmışlar.Bunu rejimi değiştirmek için örgüt kurup bizim geriye gitmemize sebep olanlarsa onlarada az!
6. filo olayında anadoludan adam toplayıp ameirkalıların kızlarımıza sarkmasını, destekleyenlerse onlarada az..Hiç kimse kusura bakmasın.FAkat içlerinde kaç tane adam böyle kaç tane adam değil bilinmiyor.
Haberde de açıklamamış.Bunların bir çoğu doğrudur.Fakat sanıyorum kiuyguladıkları adam yukardaki gibi son derece tehlikeli adamlardır.Bir insan neden idam edilsin ?? Suçsuzsa ? tabi ki suçsuz olanlarda gitmiş olabilir.
-
bunları yapanında yaptıranında yargılanması lazım.
-
İşkencelerle ilgili o döneme ait bazı gerçek görüntüler yayınlandı televizyon kanallarında.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------blacksmith bunu yazdı:
-----------------------------abi bi yukardkai postu oku.Sen gazetenin verdiği bir haberle tskdan soğuacaksın nerdeyse bi okuyun.
Önce bunları yaptıkları adam kimlerdi onu bulmak lazım.Ona göre yargılanma şart.Eğer bunları pkklılara yaptılarsa hani şu yıllardır oğullarımızı, babalarımızı şehit edenler.Az bile yapmışlar.Bunu rejimi değiştirmek için örgüt kurup bizim geriye gitmemize sebep olanlarsa onlarada az!
6. filo olayında anadoludan adam toplayıp ameirkalıların kızlarımıza sarkmasını, destekleyenlerse onlarada az..Hiç kimse kusura bakmasın.FAkat içlerinde kaç tane adam böyle kaç tane adam değil bilinmiyor.
Haberde de açıklamamış.Bunların bir çoğu doğrudur.Fakat sanıyorum kiuyguladıkları adam yukardaki gibi son derece tehlikeli adamlardır.Bir insan neden idam edilsin ?? Suçsuzsa ? tabi ki suçsuz olanlarda gitmiş olabilir.
ben tsk dan soğumadım sadece diyorum ki yukarıda yazılanlar doğruysa ve adamlar suçsuzsa bunlar yapılmamalıydı sorumlularıda yargılanmalıydı.yani bi adama fikirleri nedeniyle bunlar yapılıyosa bu rezillikten başka bişey değildir