14 Şubat'a Hediye
-
hediye maddi değil manevi değeri olan bişey olsun ;) 50 tl cebine kalsın kuzen. dinle beni;
video kaydı yapan herhangi bi cihaz olsun elinde,dal avm nin birine. çık en üst kata. fastfood bölümünde mutlaka beraber takılan çiftler olur. yanaş masalarına. atıyorum sevgilinin adı melis seninki ahmet olsun ;)) ''melis ahmet seni çok seviyo'' dedirt masadaki çiftlere sırayla. ve tabi bunu kaydet. cd ye aktar. cd nin üzerine baskı yaptır. 2 nizin karikaturize edilmiş fotosu iyi gider :)) :D tavsiye ederim. sonra günlük hayatta kullanabileceği birsey satınal. onunla birlikte cd yi de hediye paketine sar ve ver. olay tamamdır!!!!
-
hocam küçk bir şişe içine göz yaşlarını doldur ( su veya ) .) gümüş bır kolye zincırıyle baglattır takıcılarda kıza verirkende şöle ıkı kelime sana gözyaşlarımı verebılıyorum sadece kalbımı vermek ısterdım ama yapamm sen varsın gıbısınden biraz toparla cumleleri işde anlamlı bır söz ve anlamlı bır hedıye hıc unutamıycgı
-
HoLYSeRo bunu yazdı:
-----------------------------
hocam küçk bir şişe içine göz yaşlarını doldur ( su veya ) .) gümüş bır kolye zincırıyle baglattır takıcılarda kıza verirkende şöle ıkı kelime sana gözyaşlarımı verebılıyorum sadece kalbımı vermek ısterdım ama yapamm sen varsın gıbısınden biraz toparla cumleleri işde anlamlı bır söz ve anlamlı bır hedıye hıc unutamıycgı
hacı gözyaşı bu yeraltı kaynağı değil ya fışkır deyince fışkırmıyoki :D -
Mylitta bunu yazdı:
HoLYSeRo bunu yazdı:
hacı gözyaşı bu yeraltı kaynağı değil ya fışkır deyince fışkırmıyoki :D
-----------------------------koptum :D
-
-
tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş :D
-
bu tısortlerın cıftı ne kdr ?
-
puskullu bunu yazdı:
yani olanda var olmayanda:)))
Müridemiz Bir Çok Müridin Ortak Noktasına El Basmış Ama bundan Kendisi Zararlı Çıkar Birazdan Profiline yorum Bombardımanı başlayacak -
sweatler 50-60 arası birşey tutar sanırım çifti
-
hocam kıza bu konunun linkini ver bu kadar ugrastıgını görsun yeter bu 1. bide yorum yazmak isteyecektır sende kefillik ver ona tamamdır :D