folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 14 Şubat'a Hediye

14 Şubat'a Hediye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

Offf OFfff ulen Pazaretsi gdiip söyliyicem 4 yıllık içimdeki aşkı mndar etmem inşallah. O zaman dilesin benden ne dilerse tabi :) 50 lirayı geçmesinde :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Clickanddie bunu yazdı:
    -----------------------------

Offf OFfff ulen Pazaretsi gdiip söyliyicem 4 yıllık içimdeki aşkı mndar etmem inşallah. O zaman dilesin benden ne dilerse tabi :) 50 lirayı geçmesinde :D

söle hocam :D fani dünya herşey boş:D enazından söleyecek birisi var sende.bizde oda yok:D:D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek

hediye konusunda hala içime sinen veya yapabilceğim birşey yok :D  yardım edin :D:D:D

dışarda çok ses var içerde uzay.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

kar helvası yap hocam :D eskiden yapıolarmış hem istanbulda kar cok:D

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kar_Helvası

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

lan almayın kımseye hedıye delımsıniz hedıye alıcagımızı dusunemedım dersınız olur bıter bugunu onemsedıgını dusunemdım dersınız bıde ustune:W bazı gerızekalı embesıller gıbı :|

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

durun size bi hikaye anlatayım sene geçen sene o malum gun geldi düştük yola 11 saatlik yoldan sonra gittim yurduna çağırttım bunu kucak dolusu çiçek yurt ahalisi pencerelerde nasıl yağmur yağıyo anlatamam (ellerimde çiçekler kapınde sırılsıklam....)o günü birlikte geçirdik  sonra 11 saatlik yoldan geri döndüm aileme 2 gün arkadaşlarda kaldığımı söyledim. bu kadar güzel bi hediye olmazdı sanırım.....

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek

UCANTENEKE bunu yazdı:

durun size bi hikaye anlatayım sene geçen sene o malum gun geldi düştük yola 11 saatlik yoldan sonra gittim yurduna çağırttım bunu kucak dolusu çiçek yurt ahalisi pencerelerde nasıl yağmur yağıyo anlatamam (ellerimde çiçekler kapınde sırılsıklam....)o günü birlikte geçirdik  sonra 11 saatlik yoldan geri döndüm aileme 2 gün arkadaşlarda kaldığımı söyledim. bu kadar güzel bi hediye olmazdı sanırım.....

hocam güzel bir hediye bencede :) ama benim şartlarıma uymuyor aramızda 15dk lık yol var :)   ama böle orjinal fikirler varsa paylaşın  kullanabilirm :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

saint_of_rock bunu yazdı:

UCANTENEKE bunu yazdı:

hocam güzel bir hediye bencede :) ama benim şartlarıma uymuyor aramızda 15dk lık yol var :)   ama böle orjinal fikirler varsa paylaşın  kullanabilirm :)

eskiden çook eskiden

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek

cordelian bunu yazdı:

kar helvası yap hocam :D eskiden yapıolarmış hem istanbulda kar cok:D

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kar_Helvası

hocam naptuın ya :D

Toplam Hit: 14017 Toplam Mesaj: 107