14 Şubat'a Hediye
-
kitap yaptırt .. http://www.sevgilinizeozel.com/
-
Offf OFfff ulen Pazaretsi gdiip söyliyicem 4 yıllık içimdeki aşkı mndar etmem inşallah. O zaman dilesin benden ne dilerse tabi :) 50 lirayı geçmesinde :D
-
Clickanddie bunu yazdı:
-----------------------------
Offf OFfff ulen Pazaretsi gdiip söyliyicem 4 yıllık içimdeki aşkı mndar etmem inşallah. O zaman dilesin benden ne dilerse tabi :) 50 lirayı geçmesinde :D
-----------------------------söle hocam :D fani dünya herşey boş:D enazından söleyecek birisi var sende.bizde oda yok:D:D
-
hediye konusunda hala içime sinen veya yapabilceğim birşey yok :D yardım edin :D:D:D
-
kar helvası yap hocam :D eskiden yapıolarmış hem istanbulda kar cok:D
-
lan almayın kımseye hedıye delımsıniz hedıye alıcagımızı dusunemedım dersınız olur bıter bugunu onemsedıgını dusunemdım dersınız bıde ustune:W bazı gerızekalı embesıller gıbı :|
-
durun size bi hikaye anlatayım sene geçen sene o malum gun geldi düştük yola 11 saatlik yoldan sonra gittim yurduna çağırttım bunu kucak dolusu çiçek yurt ahalisi pencerelerde nasıl yağmur yağıyo anlatamam (ellerimde çiçekler kapınde sırılsıklam....)o günü birlikte geçirdik sonra 11 saatlik yoldan geri döndüm aileme 2 gün arkadaşlarda kaldığımı söyledim. bu kadar güzel bi hediye olmazdı sanırım.....
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
durun size bi hikaye anlatayım sene geçen sene o malum gun geldi düştük yola 11 saatlik yoldan sonra gittim yurduna çağırttım bunu kucak dolusu çiçek yurt ahalisi pencerelerde nasıl yağmur yağıyo anlatamam (ellerimde çiçekler kapınde sırılsıklam....)o günü birlikte geçirdik sonra 11 saatlik yoldan geri döndüm aileme 2 gün arkadaşlarda kaldığımı söyledim. bu kadar güzel bi hediye olmazdı sanırım.....
-----------------------------hocam güzel bir hediye bencede :) ama benim şartlarıma uymuyor aramızda 15dk lık yol var :) ama böle orjinal fikirler varsa paylaşın kullanabilirm :)
-
saint_of_rock bunu yazdı:
UCANTENEKE bunu yazdı:
-----------------------------hocam güzel bir hediye bencede :) ama benim şartlarıma uymuyor aramızda 15dk lık yol var :) ama böle orjinal fikirler varsa paylaşın kullanabilirm :)
-----------------------------eskiden çook eskiden
-
cordelian bunu yazdı:
kar helvası yap hocam :D eskiden yapıolarmış hem istanbulda kar cok:D
http://tr.wikipedia.org/wiki/Kar_Helvası
-----------------------------hocam naptuın ya :D