17 Ağustos 1999
-
-
-
Bende şu yukarıdaki resimdeki karıyı unutmucam ahiret günü bir müslüman olarak davacı olucam bu yobazdan dinimi kirlettiği,kendi düşüncesiyle (ki onu bile kendi düşüebilecek kapasitede bir yaratık olduğuna hiç ihtimal vermiyorum, islamı bir tutup yanlış tanıttığı için ..tiğim yobazı !!
edit:Tipe bak bakışlara bak uhh meymenetsiz !.. -
Allah ölenlere rahmet kalanlara da sabır nasip eylesin kolay değil :( :( :(
-
gündüz olan deprem pek korkutmuyorda gece olanlar epey tırstırıyor. helede uyku halindeyken :/
ölenlere Allah rahmet eylesin.
-
merkezüstü olan yerdeydim 99 da gölcükte.6 yaşında askeri lojmanda kaldıgımız için allaha şükrediyorum.2 hafta sonra istanbula taşınacaktık.annem yatakodasını toplamıştı ve o gece dolap üstüne düştü annemin.belki dolabı toplamasaydı yanımda olamıyacaktı şuan.babamda yoktu 3-4 gün piknik alanında kaldık.çocukluk arkadaşım olan selahattin ve furkanın vefat ettiklerini anne ve babasından öğrendim.onların o durumları aklımdan çıkmaz hiç.allah rahmet eylesin oradaki herkese.99 dan beri medeniyet kurmaya çalışıyoruz.o olaydan sonra daha akıllandığımızı sanmıyorum.
-
tam 10 sene olmuş.. allah daha böyle zelzele göstermesin :S
eydit:o depremde oturduğumuz ve yanımızdaki binanın çatıları nereyse birbirine değicekti, öyle bir yamulduki :S allaha şükür birşey olmadı,halada öyle sanırsam o evler
-
Allah depremde ölenlere rahmet
ailelerine sabır versin :(
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bende bunu yazacaktım
ne kadar salakça bir düşünce dimi bu mantığa göre camiilerinde yıkılmaması azım çoğu caminin minaresi yıkılmış felan
bunlar cahil kesim bea hocam delidir dicen geçecen
-
Allahdan ölenlere rahmet Kalanlara bassagligi diliyorum. Allah insanliga böyle acilari göstermesin gercekten cok ürkütücü bir gece idi. Evimizden kendimizi disari attik birdahada iceri giremedik taki sabaha kadar. Disarida bir bahce de yatmak zorunda kaldik. Allah kimseye dert veripte derman aratmasin. Kimsede zenginligine güvenipte diger insanlari fakir görmesin. Zenginlik maximum 45 sn. sürüyor.
Toplam Hit: 6042 Toplam Mesaj: 42