17 Ağustos 1999
-
unutmadık, unutturmayacagızz
-
o gece uyuyordum mışıl mışıl öyle hatırlıyorum.ertesi gecesi 2 gün yolda yattığımızı hatırlıyorum.
gel gelelim bugüne. 10 yılda depreme tedbir için ne yapıldı?
-
Ben ozamanlar daha ilkokul 1. sınıfı bitirmiştim ve tatile bulgaristana gitmiştik.
Babam falan burdaydı, balığa gitmişler deniz falan baya yükselmiş anlatıyordu. Ölenlere Allah rahmet eylesin..
-
Allah kimseye göstermesin, burda azbişey sallanıyoz ondanbile tırsıyoz. çok kötü onun korkusu.
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
Allah kimseye göstermesin, burda azbişey sallanıyoz ondanbile tırsıyoz. çok kötü onun korkusu.
-----------------------------yöntem basit uykudan uyunacaksın yatakdan kalkmayacaksın baktın binadan sesler geldi yatağın dibine girecen zaten apartmandan çıkmaya çalışırsan komple hapı yutarsın :)
bizim peder bana deprem oluyo kalk diyo :) siz inin ben geliyom diyom uyuyom ki burasını afet bölgesi kapsamına aldılar toprak kayması var diye
elin japonları 7,5 deprem oluyo 1 kişi ölüyo oda binadan atladı diye
-
İstesemde unutamam ben o günü .. Allah ölenlerden rahmet , ailelerine sabır eylesin.. Deprem değil, bilinçsizlik ÖLDÜRÜR !
-
7-8 Yaşlarında galiba hatırladıklarım çok Az.Bizim burada çok küçükken hafif bir depremin haricinde birşey olmadı.O Zaman tv'de izlediklerimiz çok kötü şeylerdi.Allah birdaha bu millete böyle acılar yaşatmasın... Unutmadık...
-
TxT bunu yazdı:
-----------------------------
İstesemde unutamam ben o günü .. Allah ölenlerden rahmet , ailelerine sabır eylesin.. Deprem değil, bilinçsizlik ÖLDÜRÜR !
-----------------------------depremde öldürdü valla, bilinçsizlik sonraki depremlerde oldu. 2.3 oldu adam 450. kattan aşaya atladı sdf
yanliz 45sn süren depremde anasını satayım yuh be
-
allah ölenlere rahmet eylesin bir daha yaşatmasın.
çok şkr ben bir sevdiğimi kaybetmedim.
-
Haberlerde izlerken çok fazla birşey ifade etmiyordu, falanca yerde, bilmem kaç şiddetinde deprem oldu, şu kadar ölü yaralı falan. Haberi izleyip üzülüyorsun ama hissedemiyorsun, başıma geldiğinde gördüğüm şey bu kadar basit değildi, ölen insanlar salgın hastalığa sebep olmasın diye dağıtılan maskeler, mezarlıkların ilaçlanması, toplu mezarlar, enkaz yığınları ...