folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 17 Ağustos 1999

17 Ağustos 1999

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicosz
    cicosz's avatar
    Erkek
    unutmadık, unutturmayacagızz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

o gece uyuyordum mışıl mışıl öyle hatırlıyorum.ertesi gecesi 2 gün yolda yattığımızı hatırlıyorum.

gel gelelim bugüne. 10 yılda depreme tedbir için ne yapıldı?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Ben ozamanlar daha ilkokul 1. sınıfı bitirmiştim ve tatile bulgaristana gitmiştik.

Babam falan burdaydı, balığa gitmişler deniz falan baya yükselmiş anlatıyordu. Ölenlere Allah rahmet eylesin.. 

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    Allah kimseye göstermesin, burda azbişey sallanıyoz ondanbile tırsıyoz. çok kötü onun korkusu.

///______________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

baron_27 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Allah kimseye göstermesin, burda azbişey sallanıyoz ondanbile tırsıyoz. çok kötü onun korkusu.

yöntem basit uykudan uyunacaksın yatakdan kalkmayacaksın baktın binadan sesler geldi yatağın dibine girecen zaten apartmandan çıkmaya çalışırsan komple hapı yutarsın :)

bizim peder bana deprem oluyo kalk diyo :) siz inin ben geliyom diyom uyuyom ki burasını afet bölgesi kapsamına aldılar toprak kayması var diye

elin japonları 7,5 deprem oluyo 1 kişi ölüyo oda binadan atladı diye

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    İstesemde unutamam ben o günü .. Allah ölenlerden rahmet , ailelerine sabır eylesin.. Deprem değil, bilinçsizlik ÖLDÜRÜR !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    7-8 Yaşlarında galiba hatırladıklarım çok Az.Bizim burada çok küçükken hafif bir depremin haricinde birşey olmadı.O Zaman tv'de izlediklerimiz çok kötü şeylerdi.Allah birdaha bu millete böyle acılar yaşatmasın... Unutmadık...

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

TxT bunu yazdı:

İstesemde unutamam ben o günü .. Allah ölenlerden rahmet , ailelerine sabır eylesin.. Deprem değil, bilinçsizlik ÖLDÜRÜR !

depremde öldürdü valla, bilinçsizlik sonraki depremlerde oldu.  2.3 oldu adam 450. kattan aşaya atladı sdf

yanliz 45sn süren depremde anasını satayım yuh be 

"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

allah ölenlere rahmet eylesin bir daha yaşatmasın.

çok şkr ben bir sevdiğimi kaybetmedim.

Konumu silenlere inat kürdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Haberlerde izlerken çok fazla birşey ifade etmiyordu, falanca yerde, bilmem kaç şiddetinde deprem oldu, şu kadar ölü yaralı falan. Haberi izleyip üzülüyorsun ama hissedemiyorsun, başıma geldiğinde gördüğüm şey bu kadar basit değildi, ölen insanlar salgın hastalığa sebep olmasın diye dağıtılan maskeler, mezarlıkların ilaçlanması, toplu mezarlar, enkaz yığınları ...

jack daniels 160 yaşında
Toplam Hit: 5699 Toplam Mesaj: 42