17 Pro Max Kullanan Agalarım Destek
-
Agalar cümletten selamın aleyküm hayırlı ramazanlar öncelikle.
İphone 17 pro max almak istiyorum ama malum bir çok şikayet geziyor internette
orda burada ısınma sorunu renk sorunu vs kullanan agalarım memnun musunuz
ısınma ya da renk atma problemleriniz var mı ? Veya başka bir problem ?? Teşekkürler.
-
vgozacik bunu yazdı
Agalar cümletten selamın aleyküm hayırlı ramazanlar öncelikle.
İphone 17 pro max almak istiyorum ama malum bir çok şikayet geziyor internette
orda burada ısınma sorunu renk sorunu vs kullanan agalarım memnun musunuz
ısınma ya da renk atma problemleriniz var mı ? Veya başka bir problem ?? Teşekkürler.
gri renk al bişi olmaz.
-
17 pro kullanıyorum bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.
-
abis rengi var bende laci. 1 buçuk aydır kullanıyorum hiç ısınma sorunu yaşamadım. renk atma da yok.
-
17 pro gri kullanıyorum. 1 ay filan oldu. ısınma sorunu yok ama oyun filan oynamıyorum zaten. şarjı bana 2 güne yakın gidiyo. günde maks 1 saat reels kaydırıyorum. 1-2 saat de telefon görüşmesi whatsapp filan. ısındığını filan görmedim. Renk atar mı bilmem kılıf var. Kılıfı da arka kamera kısmı açık olacak şekilde alman lazım oradaymış işlemci filan açık kalması lazımmış.
-
Gri var herhangi bir problem yok, ne isinma ne de renk konusunda bir problem yasanmadi.
-
Birde gündem konusunda hükümeti eleştirirsiniz hepinizin cebinde 100 milyarlıh ayfon var.
-
17 Pro abis renk var hiç bir şikayetim yok ısındığını görmedim hatta arka kısmı kapalı bir kılıf kullanıyorum.
-
mkyb bunu yazdı
Birde gündem konusunda hükümeti eleştirirsiniz hepinizin cebinde 100 milyarlıh ayfon var.
Reisim :D sen ne diyorsun bu konuya sence hangi renk alınmalı yoksa devri kapandı 18 pro maxi mi bekliyeyim şuan 15 kullanıyorum
-
vgozacik bunu yazdımkyb bunu yazdı
Reisim :D sen ne diyorsun bu konuya sence hangi renk alınmalı yoksa devri kapandı 18 pro maxi mi bekliyeyim şuan 15 kullanıyorum
Turuncuda pembeleşme, lacivertte ise boya atması sorunu var. En temizi gri renk boya atması olsa bile o kadar belli etmiyor. Düz 15 kullanıyorsan geçilir ama 15 Pro vs varsa gerek yok.
-
Ciktigi ilk gun elime ulasti.
O gunden beri aktif kullaniyorum.
1 gun bile isinmadi ki normalde 16pro arabanin on camina sicak vurdugum zaman genelde cok isindim abi sarji kestim vs derdi bunda o yok.
Isiniyor diyen magmada yasiyordur.mkyb daha iyi bilir ama rengi falan da atmadi, atanlar ne bok yedilerde attirdilar bilmiyorum.
Kilif kullanmam normal cebimde iste.
__
Bence kasa o akdar da saglam degilFotolar ekte
+
Hic bir sekilde bu para verilmez.... 16 misal ne kadar daha ucuz bilmiyorum ama 16 al 15 al ...
17promax tam olarak
Bmw anahtari,malbora, cuzdan serisi bir makina, ozellikle TR icin...
O paraya ac alan doyur hocam,burs ver, kurban falan kes.
Cidden deymez.
12-13-14-15-16-17 spor olarak konusuyorum:)

Antikky tarafından 20/Şub/26 04:14 tarihinde düzenlenmiştir