17 Pro Max Kullanan Agalarım Destek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vgozacik
    vgozacik's avatar
    Erkek

Agalar cümletten selamın aleyküm hayırlı ramazanlar öncelikle.

İphone 17 pro max almak istiyorum ama malum bir çok şikayet geziyor internette

orda burada ısınma sorunu renk sorunu vs kullanan agalarım memnun musunuz

ısınma ya da renk atma problemleriniz var mı ? Veya başka bir problem ?? Teşekkürler.

dünya boştur looo
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    vgozacik bunu yazdı

Agalar cümletten selamın aleyküm hayırlı ramazanlar öncelikle.

İphone 17 pro max almak istiyorum ama malum bir çok şikayet geziyor internette

orda burada ısınma sorunu renk sorunu vs kullanan agalarım memnun musunuz

ısınma ya da renk atma problemleriniz var mı ? Veya başka bir problem ?? Teşekkürler.

gri renk al bişi olmaz.

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

17 pro kullanıyorum bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shivo
    shivo's avatar
    Erkek

abis rengi var bende laci. 1 buçuk aydır kullanıyorum hiç ısınma sorunu yaşamadım. renk atma da yok.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

17 pro gri kullanıyorum. 1 ay filan oldu. ısınma sorunu yok ama oyun filan oynamıyorum zaten. şarjı bana 2 güne yakın gidiyo. günde maks 1 saat reels kaydırıyorum. 1-2 saat de telefon görüşmesi whatsapp filan. ısındığını filan görmedim. Renk atar mı bilmem kılıf var. Kılıfı da arka kamera kısmı açık olacak şekilde alman lazım oradaymış işlemci filan açık kalması lazımmış. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

Gri var herhangi bir problem yok, ne isinma ne de  renk konusunda bir problem yasanmadi. 

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Birde gündem konusunda hükümeti eleştirirsiniz hepinizin cebinde 100 milyarlıh ayfon var. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

17 Pro abis renk var hiç bir şikayetim yok ısındığını görmedim hatta arka kısmı kapalı bir kılıf kullanıyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vgozacik
    vgozacik's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Birde gündem konusunda hükümeti eleştirirsiniz hepinizin cebinde 100 milyarlıh ayfon var. 

Reisim :D sen ne diyorsun bu konuya sence hangi renk alınmalı yoksa devri kapandı 18 pro maxi mi bekliyeyim şuan 15 kullanıyorum 

dünya boştur looo
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    vgozacik bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Reisim :D sen ne diyorsun bu konuya sence hangi renk alınmalı yoksa devri kapandı 18 pro maxi mi bekliyeyim şuan 15 kullanıyorum 

Turuncuda pembeleşme, lacivertte ise boya atması sorunu var. En temizi gri renk boya atması olsa bile o kadar belli etmiyor. Düz 15 kullanıyorsan geçilir ama 15 Pro vs varsa gerek yok. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ciktigi ilk gun elime ulasti.

O gunden beri aktif kullaniyorum.

1 gun bile isinmadi ki normalde 16pro arabanin on camina sicak vurdugum zaman genelde cok isindim abi sarji kestim vs derdi bunda o yok.
    Isiniyor diyen magmada yasiyordur.

mkyb daha iyi bilir ama rengi falan da atmadi, atanlar ne bok yedilerde attirdilar bilmiyorum.
    Kilif kullanmam normal cebimde iste.
    __

Bence kasa o akdar da saglam degil

Fotolar ekte

+

Hic bir sekilde bu para verilmez.... 16 misal ne kadar daha ucuz bilmiyorum ama 16 al 15 al ...
    17promax tam olarak 
    Bmw anahtari,malbora, cuzdan serisi bir makina, ozellikle TR icin...
    O paraya ac alan doyur hocam,burs ver, kurban falan kes.
    Cidden deymez.

12-13-14-15-16-17 spor olarak konusuyorum:)

Antikky tarafından 20/Şub/26 04:14 tarihinde düzenlenmiştir

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 4355 Toplam Mesaj: 54
#telefon #cihaz #iphone