17 Pro Max Kullanan Agalarım Destek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vgozacik
    vgozacik's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    vgozacik bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Birde gündem konusunda hükümeti eleştirirsiniz hepinizin cebinde 100 milyarlıh ayfon var. 

Reisim :D sen ne diyorsun bu konuya sence hangi renk alınmalı yoksa devri kapandı 18 pro maxi mi bekliyeyim şuan 15 kullanıyorum 

Turuncuda pembeleşme, lacivertte ise boya atması sorunu var. En temizi gri renk boya atması olsa bile o kadar belli etmiyor. Düz 15 kullanıyorsan geçilir ama 15 Pro vs varsa gerek yok. 

Düz 15 kullanıyorum garantisinin bitmesine 20 gün var pil 84 devir sayısı 1kya yaklaştı biran önce elimden çıkarayım diyorum

dünya boştur looo
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

Her yıl yeni çıkan telefonla değiştiriyorum. Şuanda iphone 17 pro max turuncu sahibiyim ve aktif olarak kullanıyorum. ilk çıktığı zamanlar aldım. Panzer Glass 2 yönlü hayalet ekran koruyucu + Keephone Kevlar Norra turuncu telefon kılıfı ile birlikte kullanıyorum.. Isınma, renk dökmesi v.s. v.s. hiç bir problem yok.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Turuncu olan tam olarak böyle oluyor ama kısmet meselesi. Düz 15'te 2 senede 1.000 devire yaklaşmak büyük başarı demek ki bayağı kullanıyorsun telefonu. Bence hiç kasma düz 17 al derim. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Turuncu olan tam olarak böyle oluyor ama kısmet meselesi. Düz 15'te 2 senede 1.000 devire yaklaşmak büyük başarı demek ki bayağı kullanıyorsun telefonu. Bence hiç kasma düz 17 al derim. 

100milyon pro-max satilmis

alkol ve camasir suyu ile temizleyin abi bu kadar basit:D

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hocam benim bu konuda teorim var. Reddit'te falan çokça konuşulan bir konu aslında. Apple, sorunlu üretilen belli bir kalite yüzdesini yakalamayan cihazları Türkiye, Rusya, Hindistan vs vs gibi hayatın pahalı olduğu, müşteri memnuniyetinin siklenmediği ülkelere iteliyor. Bir tık daha ucuza sattığından pek siklenmiyor. Sen Apple'ın anavatındansın birde orada müşteri memnuniyeti önemli. Burada ise Apple'ın memnuniyet politikasının boku çıkarıldığı için cihazda nokta ucu kadar çizik olsun garanti dışı bırakıyorlar. Mesala senin telefon burada olsa direk garanti dışı olurdu.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vgozacik
    vgozacik's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Aga Vodafonede Mağaza müdürüyüm telefon sürekli lazım oluyor tak çıkar onu ara bunu ara onun evrağı bunun evrağı derken bayağı kullanıyorum neyse düştüm bataklığa 17 pro max silver aldım 

dünya boştur looo
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun emin ol en iyi rengi seçtin. Lacivert çok premium duruyor ama koyu renk olduğundan en ufak boya atması sırıtacaktı. Gride boya atması o kadar belli etmiyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

çare

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IvC
    IvC's avatar
    Erkek

Bugün 1 saat iphone lara baktım. Çok pahalı amq, sonra şu telefonu aldım. 

Xiaomi 15T Pro 512GB 12 GB Ram Siyah (İthalatçı Garantili) 38600 tl. Adam 1 saat sonra kargoya verdi. İnşallah dildo çıkmaz. 

@mkyb yorumlarsa sevinirim. 

20 yaşında komünist olmayanın kalbi, 40 yaşında komünist olanın aklı yoktur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    IvC bunu yazdı

Bugün 1 saat iphone lara baktım. Çok pahalı amq, sonra şu telefonu aldım. 

Xiaomi 15T Pro 512GB 12 GB Ram Siyah (İthalatçı Garantili) 38600 tl. Adam 1 saat sonra kargoya verdi. İnşallah dildo çıkmaz. 

@mkyb yorumlarsa sevinirim. 

6 Yıl 10T Pro sonrasında 1 yıldır 14T Pro kullanıcısı olarak en iyisini yapmışsın. Alınan malın kötüsü olmaz. Güle güle kullan.

BaD_BoYs tarafından 22/Şub/26 01:48 tarihinde düzenlenmiştir

.
Toplam Hit: 4356 Toplam Mesaj: 54
#telefon #cihaz #iphone