17 Pro Max Kullanan Agalarım Destek
-
mkyb bunu yazdıvgozacik bunu yazdımkyb bunu yazdı
Birde gündem konusunda hükümeti eleştirirsiniz hepinizin cebinde 100 milyarlıh ayfon var.
Reisim :D sen ne diyorsun bu konuya sence hangi renk alınmalı yoksa devri kapandı 18 pro maxi mi bekliyeyim şuan 15 kullanıyorum
Turuncuda pembeleşme, lacivertte ise boya atması sorunu var. En temizi gri renk boya atması olsa bile o kadar belli etmiyor. Düz 15 kullanıyorsan geçilir ama 15 Pro vs varsa gerek yok.
Düz 15 kullanıyorum garantisinin bitmesine 20 gün var pil 84 devir sayısı 1kya yaklaştı biran önce elimden çıkarayım diyorum
-
Her yıl yeni çıkan telefonla değiştiriyorum. Şuanda iphone 17 pro max turuncu sahibiyim ve aktif olarak kullanıyorum. ilk çıktığı zamanlar aldım. Panzer Glass 2 yönlü hayalet ekran koruyucu + Keephone Kevlar Norra turuncu telefon kılıfı ile birlikte kullanıyorum.. Isınma, renk dökmesi v.s. v.s. hiç bir problem yok.
-
Turuncu olan tam olarak böyle oluyor ama kısmet meselesi. Düz 15'te 2 senede 1.000 devire yaklaşmak büyük başarı demek ki bayağı kullanıyorsun telefonu. Bence hiç kasma düz 17 al derim.

-
mkyb bunu yazdı
Turuncu olan tam olarak böyle oluyor ama kısmet meselesi. Düz 15'te 2 senede 1.000 devire yaklaşmak büyük başarı demek ki bayağı kullanıyorsun telefonu. Bence hiç kasma düz 17 al derim.

100milyon pro-max satilmis
alkol ve camasir suyu ile temizleyin abi bu kadar basit:D
-
Hocam benim bu konuda teorim var. Reddit'te falan çokça konuşulan bir konu aslında. Apple, sorunlu üretilen belli bir kalite yüzdesini yakalamayan cihazları Türkiye, Rusya, Hindistan vs vs gibi hayatın pahalı olduğu, müşteri memnuniyetinin siklenmediği ülkelere iteliyor. Bir tık daha ucuza sattığından pek siklenmiyor. Sen Apple'ın anavatındansın birde orada müşteri memnuniyeti önemli. Burada ise Apple'ın memnuniyet politikasının boku çıkarıldığı için cihazda nokta ucu kadar çizik olsun garanti dışı bırakıyorlar. Mesala senin telefon burada olsa direk garanti dışı olurdu.
-
mkyb bunu yazdı

Aga Vodafonede Mağaza müdürüyüm telefon sürekli lazım oluyor tak çıkar onu ara bunu ara onun evrağı bunun evrağı derken bayağı kullanıyorum neyse düştüm bataklığa 17 pro max silver aldım
-
Hayırlı olsun emin ol en iyi rengi seçtin. Lacivert çok premium duruyor ama koyu renk olduğundan en ufak boya atması sırıtacaktı. Gride boya atması o kadar belli etmiyor.
-
çare

-
Bugün 1 saat iphone lara baktım. Çok pahalı amq, sonra şu telefonu aldım.
Xiaomi 15T Pro 512GB 12 GB Ram Siyah (İthalatçı Garantili) 38600 tl. Adam 1 saat sonra kargoya verdi. İnşallah dildo çıkmaz.@mkyb yorumlarsa sevinirim. -
IvC bunu yazdı
Bugün 1 saat iphone lara baktım. Çok pahalı amq, sonra şu telefonu aldım.
Xiaomi 15T Pro 512GB 12 GB Ram Siyah (İthalatçı Garantili) 38600 tl. Adam 1 saat sonra kargoya verdi. İnşallah dildo çıkmaz.@mkyb yorumlarsa sevinirim.6 Yıl 10T Pro sonrasında 1 yıldır 14T Pro kullanıcısı olarak en iyisini yapmışsın. Alınan malın kötüsü olmaz. Güle güle kullan.
BaD_BoYs tarafından 22/Şub/26 01:48 tarihinde düzenlenmiştir