1Dk İle Tiyatroya Alinmadim
-
Hocam Konu tiyatro sinema değil ayrıca belirli bir saati vardır almayan görevliye kızmamalısın sen şimdi biletinin yanması
sen şimdi biletinin yanmasından mütevellit kızgınsın yerinde olsam bende kızarım ama 1 dk olmaz o genelde 3-4 dk filandır bende benzer şeyleri yaşadım
zamanında geldinde almadı mı hocam bence haklı değilsin ortada bir haksızlıkta yok açıkçası haksızlık hakkın varken hakının yenmesidir sen zamanında gitmeyerek haksız duruma düşmüşsüzn zaten sana tolerans gösterilmediği için kızıyorsun sadece
Havalimanında çalıştığımda da gelirdi böyle zamanında gelmez kapı kapandıktan sonra bir de kavga ederlerdi şikayet ederlerdi sanki zamanında geldi de içeri almadık -
parayı versin ipneler işin peşini bırakma hocam 1 dakika geç kaldım diye yazma
görevli tam önümde kapıyı kapattı beni almadı felan de :) -
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Çok bi para değilmiş, keşke erken gelseymişsin tiyatroya, tiyatro çok katı o konuda,
Ben olsa idim gösteriyi izliyemedim diye üzülürdüm paranın gittiğine değil,
Ona üzüldük hocam zaten para umrumda degil , kapıdakı adamın tavırları hıc hosuma gıtmedı hıc yardımcı olma taraftarı olmadı.
-
Gördüğüm ve bildiğim kadarıyla tiyatrolara geçmişten beri duyulan bir saygı var, bazı prensipler var.
Nasıl ki operaya giden adamlar frak, smokin giyiyor ve saygı gösteriyorsa, tiyatroda da benzer bir saygı söz konusudur.
Paranızın yanmasına üzüldüm, fakat tiyatronun tutumu açısından sevindim.
Eğer bir kişiye dahi bu şekilde müsamaha gösterseler, ardı arkası kesilmez.
"Yaa geçen bizim arkadaş 5 dakka geç girmişti, biz 1 dakka geç kaldık niye almıyonuz, müdür nerde, görüşcez" vs. cümleler uçuşmaya başlar kapı önlerinde ve hiç de hoş olmaz.
En arkadaki adamın yanındakiyle konuşması bile sahnedeki sanatçıyı rahatsız edebilir ve oyunun akışını bozabilir.
Sonuçta sinema gibi değil tiyatro, insanlarla etkileşim halinde sahnedekiler.
1 dakika erken gitseydiniz sorun olmayacaktı, bir de böyle düşünün.
-
cem yılmaz belkide tiyatro salonlarında en yüksek fiyata bilet satan adam umrunda olmuyor millet çıkmış girmiş. yarısında ortasında.
ancak izleyicilr sinemada yada tiyatroda giriş çıkışlardan hoşlanmaz rahatsız olurlar
-
-
ottomanmurat bunu yazdı
Hangi oyun merak ettim kim oynuyor
woyzeck masalı , Erdal Beşikçioğlu oynuyor.
-
bu oyunu kaçırmanıza üzüldüm umarım daha sonra izleme fırsatınız olur.kocaeli şehir tiyatrolarında da aynı oyun var ama tabii aynı tadı verir mi bilemiyorum. :)
Tiyatroya alınmama olayınıda normal karşılamak gerekiyor , kendinizi oyuncuların ve diğer seyircilerin yerine koyarsanız, bunu stand up gösterisiyle veya sinema ile bu yönden aynı kefeye koymak doğru değil.
-
dostum ben sahsen sinemaya bile gittigimde verilen reklamlara uyuz olurken tiyatroya gittigimde sonradan gelene de acayip uyuz oluyorum.. kimseyi rahatsiz etmeye kimsenin hakki yok, eglenmeye gidiyor insan sitrese girmeye degil.. ha sende eglenmeye gidiyorsan birdahakine 10 dk daha erken yola cik kardesim.. bide bi bardak soguk su ic 100 liranin ustune
-
siktir et her şeyin kuralı varsa sende kural koy tiyatro ile işin olmasın