2 Senelik Okul / Sorular..
-
1-Diyelim muhasebe okuduk bitince muhasebe bürosu neyim açabliomuyuz ?
2- 4 seneliğe tamamlamak sadece DGS sınavıylamı oluyor ? 2 sene daha okusak 4 olmuyomu ya la ? :) -
oku oku nereye kadar amk
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
oku oku nereye kadar amk
Aynen hacı da şart yine de :) -
aq ne 2 yıllığı bu ülkede her bok isteniyo. iş ilanlarına bakıyorum. eskiden 4 yıllık isteniyordu sonradan bu mühendisliğe yükseldi şimdi p.çler direkt üniversite ismi veriyor. şaka değil adamın istedği özellikler
Boğaziçi üniversitesi pc müh olcan. askerliği yapmış bitirmiş oolcan yada 2-3 yıl tescilli olcak. ing full bilcen
50 tane programlama bilicen. bi ton özellik istiyorlar.
yane artık adamlar yüksek lisans isticek 10 parmağında 120 marifet isticekler. aq bide domalalım önlerine
-
HanDsomE bunu yazdı:
aq ne 2 yıllığı bu ülkede her bok isteniyo. iş ilanlarına bakıyorum. eskiden 4 yıllık isteniyordu sonradan bu mühendisliğe yükseldi şimdi p.çler direkt üniversite ismi veriyor. şaka değil adamın istedği özellikler
Boğaziçi üniversitesi pc müh olcan. askerliği yapmış bitirmiş oolcan yada 2-3 yıl tescilli olcak. ing full bilcen
50 tane programlama bilicen. bi ton özellik istiyorlar.
yane artık adamlar yüksek lisans isticek 10 parmağında 120 marifet isticekler. aq bide domalalım önlerine
Hacı ben hangi üni mezunu istiyolarmı dedim ?
Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı..
Yok mu sorumu cevaplıycak ? -
babanın parası yoksa siktir et okuma zaman kaybı
-
içimi boşaltıyım dedim :D neyse gelelim sorunun cevabına;
hocam 2 yıllık mezunluğunu adamdan bile saymıyorlar. 4 yıllık okuma şartı koşuyorlar herşeyde. DGS olur, açıköğretimden tamamlama olur. Üni içlerinde geçiş seçenekleride var o türdende olur -
Vay aq ben anya diyorum adamlar konya diyo sanane hacı okurum okumam soruma cevabın varsa ver yoksa bsg..
Edit : @handsome
Hacı biraz daha açsan açık öğretim ? üniler arası geçiş filan ? -
bende 2 yıllık muhasebe okuyorum.Önceden ticaret meslek çıkışlılar mezun olduktan sonra 6 yıl staj yapıp açabiliyolardı büro o hakları alındı.2 yıllıklarda vardı artık o hakta gitti diye biliyorum konusu açılmıştı bi ara.
ha dersinki ben mali müşavir olucam illa.
2+2 yapacaksın dgs ile.daha sonra mali müşavirlik sınavına gireceksin,6 yıl staj sonra mali müşavirsin.ama o sınavıda araştır bak o apayrı bi konu.
-
Smirnoff bunu yazdı:
2- 4 seneliğe tamamlamak sadece DGS sınavıylamı oluyor ? 2 sene daha okusak 4 olmuyomu ya la ? :)
-----------------------------açık öğretim harici evet DGS ile oluyor. ha birde cok umutlanma taş çatlasana 3-4 öğrenci alınıyor :)
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
2- 4 seneliğe tamamlamak sadece DGS sınavıylamı oluyor ? 2 sene daha okusak 4 olmuyomu ya la ? :)
-----------------------------açık öğretim harici evet DGS ile oluyor. ha birde cok umutlanma taş çatlasana 3-4 öğrenci alınıyor :)
Açık öğretim nasıl hacı ? nasıl oluyor yani Dgs umudum yok zaten :)