200.000 - 300.000 Tl Paranız Olsa Hangi İşi Yaparsınız
-
Parayı bulunca gel yanıma konuşalım. Ticari danışmalık ta yaptığımı hatırlatırım.
-
elektronik mağazası ve kadın giyim üzerine mağaza açarım..
-
Rabet gören işler üzerinden giderdim, tek bir iş yerine, bir çok işe yönelirdim. Holding gibi düşünebiliriz, bir şirketler topluluğu oluştururdum. Şu son zamanlarda Türkiye E-Sport üzerine yoğunlaştı, ilk hedefim büyük bir mekan olurdu sanırım. Turnuvaların düzenleneceği, seyircilerin geleceği kapalı bir ortam. Sponsorlar'dan takımlar'dan gelen katılma payları, mekan giriş ücretleri zaten belli bir getirisi oluyor. Bunun yanında rabet gören markaların satılacağı bir elektronik mağaza'da bu mekanın çevresinde açardım. Çift'e kuş diyebiliriz. Distribütor firma kurabilirdim, yurtdışından çeşitli malları pazarlayabilirdim, bunun için "Japonya"dan almayı düşünürdüm. Teknik olarak 1 iş değil birçok iş, farklı yollar, farklı kazançlar.
-
başka fikri olan
-
al sat yaparım baskan temiz para 0 risk.
-
2-3 Developer toplar piyasaya hizmet verirdim.İstanbul gibi biryerdeysen ve sağlam developerların varsa .
-
Ayakkabı kutusuna koyardım :)
-
Kendi mesleğimi yapmaya devam ederdim.
Otomasyon üzerine çalışmaya devam ederdim.
-
Amk sen suna piyangodan tutsa deme de bi ywrden bana 300.000 tl geliyor desene :-) ne uzatiyorsun ki kardesim benim :-)
Sen bize danisma ama !
JiggSaw tarafından 21/Ara/13 21:33 tarihinde düzenlenmiştir -
JiggSaw bunu yazdı
Amk sen suna piyangodan tutsa deme de bi ywrden bana 300.000 tl geliyor desene :-) ne uzatiyorsun ki kardesim benim :-)
Sen bize danisma ama !
fikriyatt kardeşim birlikte yapabileceğımız çok iş vardı amma cesareti bulamadık :D
inşallah buluruz :/ o işleri