2012 Eurovision Ve Can Bonomo Nasildi?
-
bence başarılıydı ama oylar rusyaya tabi, ninelere. tabi danimarkanın nobrain kasabasından dedeleri de beklerdik ama olmadı.
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------Sweden çok güzeldi.
-----------------------------
Swe'den iyiydi. Yani isvecten iyiydi diye anladim aklimi sikeyim. Swe'yi gorunce isvec canlaniyo gozumde ama o den'i ek olarak algiliyor beynim. Neyse siz bise anlamadiniz zaten dediklerimden. Iyi geceler aq. -
Salonun çoşması can bonomo'nun performansı veya şarkısıyla alakalı değil temsil ettiği ülke ile ilgili.
Şarkı için diyeceğim müzik filan iyi hoşta sözlerinde akılda kalacak bir kısım yok hani insanların aklında kalıp da istemsiz şekilde sayıklayacağı bir şarkı değil.
İlk 5 olur herhalde de zirveyi zorlayamayız.
-
bana göre bonomo bir hüsran,öncedende bilinen birşeydi.
sweden diyenlere katılırım.kadının sesi bile muhteşemdi
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------Sweden çok güzeldi.
-----------------------------her türlü Yunanistan diyorum :D afrodizyaaak :D
-
Serefsız Fransa ingilizce konusmuyor.
-
Yenilikler önemli,ya da ayrı bir tarz.Sertab Erener'in arap kültürü ve doğu kültürünü yansıtması gibi.Bir ara satanist bir grup çıkmıştı,onlar da dereceye girmişti.Bu sene de Rusya böyle bir çıkış yaptı.Alışılagelmiş müzikler arkaplanda kalıyor artık.
-
evet tebrikler medyada daha önceki yorumlara kulak tıkayan cem bonomo
denen zat-ı husranı bile bile yollayan idarecilere teşekkür ediyoruz
-
şu azeri sunucu kimdir beyler :D
fatmaydı sanırım adıda ismi nedir tam , facebook, twitter filan bide mümkünse :D
-
alexfarrow bunu yazdı:
-----------------------------evet tebrikler medyada daha önceki yorumlara kulak tıkayan cem bonomo
denen zat-ı husranı bile bile yollayan idarecilere teşekkür ediyoruz
-----------------------------arkadaşım nedir bu can bonomodan alıp veremediğin ? adam gitti 100+ puan aldı hala konuşuyosunuz ya.