2012/2013 Kyk "Başvurunuz Yok."
-
Hocalar başvurmama rağmen böyle bir ekranla karşılaştım. Başvurduğum zaman kayıdı onaylamıştım ama çıktısını almadım.
Daha önce başına gelen varsa ne yapabilirim?
-
sonuclandımı kibu seneki kyk lar
-
-
ÖNEMLİ NOT: 1-BURS VE ÖĞRENİM KREDİSİ SONUÇLARI HENÜZ AÇIKLANMAMIŞTIR. -
Bende o ekranda gelmiyor :)
-
2012-2013 ÖĞRETİM YILINDA
KURUMUMUZA DİLEKÇE EKİNDE GÖNDERMENİZ GEREKEN BELGE SORGU ALANIDIR.ÖNEMLİ NOT: 1-BURS VE ÖĞRENİM KREDİSİ SONUÇLARI HENÜZ AÇIKLANMAMIŞTIR. 2-AŞAĞIDA KENDİSİNDEN BELGE İSTENİLMEYEN ÖĞRENCİLER HERHANGİ BİR İŞLEM YAPMAYACAKLARDIR. TC Kimlik Numarası: ................. Adı: ................. Soyadı: ................... Öğrenim,Burs İstek: Öğrenim/Burs Okula Giriş Yılınız: 01/09/2012 Sınıfınız: 1 Baba Adı: .......... Üniversite Adı: DÜZCE ÜNİVERSİTESİ-TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ-İMALAT MÜHENDİSLİĞİ 3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu Kapsamında Köyleri Boşaltılanlar Belgesi << Geri bu da benim kardeşimin ki fakat bizden bu belgeyi istiyorlar....
3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu Kapsamında Köyleri Boşaltılanlar Belgesi
bu belgeyi nereden bulacaz....şu an istanbulda oturuyoruz...
-
Kyk sonuçları henüz açıklanmadı ama sorgulama sayfası açık.Başvurunuzun incelenme sürecine alınıp alınmadığını öğrenebilirsiniz.
Bende bi üniversitede 2 yıl başarısız olup okul değiştirmiştim.Bu sene kyk ya başvurdum.Başvurumu incelemeye almamışlar.Direkt iptal etmiş piçler. -
-
2012-2013 ÖĞRETİM YILINDA
KURUMUMUZA DİLEKÇE EKİNDE GÖNDERMENİZ GEREKEN BELGE SORGU ALANIDIR.ÖNEMLİ NOT: 1-BURS VE ÖĞRENİM KREDİSİ SONUÇLARI HENÜZ AÇIKLANMAMIŞTIR. 2-AŞAĞIDA KENDİSİNDEN BELGE İSTENİLMEYEN ÖĞRENCİLER HERHANGİ BİR İŞLEM YAPMAYACAKLARDIR. .
.
.(kişisel bilgiler)
.
.
BELGE VERMEYECEKSİNİZ.BEYAN ETTİĞİNİZ BİLGİLER KURUMUMUZCA ARAŞTIRILACAKTIR. ee ne demek istiyor yani
-
tc no bulunamadı diyor lan .s
-
bende sorunsuz açıldı beyler, notere falan gitcekmisiz is üstüne is cıkartıyorlar ya