2013 YGS Hakkında
-
selam
7-21 ocak tarihleri arasında harç paralarının bir yerlere yatırılması gerekmiş sınava girmek için
senelerdir okulla alakam yok dolayısıyla uzak kaldım sınavdır filan
bugün gidip yatırayım nereye ne lazımsa diyorum
bilgisi olan nereye kadar yatırcaz aydınlatırsa sevincem
-
40 lira Ziraat bankasına yatıracaksın.
-
son gün 15 ocak!
40 lira yatırılacak
ziraat,halk,vakıf,deniz,akbank veya ptt şubeleri
parayı yatırmadan sistem açılmaz. parayı yatır sonra yetili olan bir liseden başvurunu yap. acele et.
-
15.01.2013 (Yarın) Son diye biliyorum hocam.... Ona göre sallama ihmal etme... Artı Sadece Ziraat değil , Halbank , Vakıfbank a da yatıyor ama bildiğim ATM den rahat en kolay olan ZİRAAT :) Şahsen ben öyle yaptım.
-
hocam bi de ben de giriyorum bu sene sınava ama 2 oturum diyor parayı yatırdım dekontta öyle yazıyordu geçen sene öyle bi şey yoktu ne ayak bu sene 2 oturum olayı acabA?
-
Ziraat, Halkbankası'na yatırabilirsin
---
Bende şifremi unutmuşum çok pis oldu ya. Şimdi liseye falan git pff
-
senelerdir okulla alakan yoksa 40 lirayı çarçur etme derim
-
jelwy bunu yazdı
hocam bi de ben de giriyorum bu sene sınava ama 2 oturum diyor parayı yatırdım dekontta öyle yazıyordu geçen sene öyle bi şey yoktu ne ayak bu sene 2 oturum olayı acabA?
Sınavsız giriş olayı var birde.10 lira alıyorlar, ama ne işe yaradığını bilmiyorum. :)
-
ben normal 40 lira yatırdım hocam
-
geçen sene bir okul vasıtasıyla işlemlerimi yaptırdım parayı yatırıp direk şifremle işlem yapabilirmiyim ? y0ksa yine okula mı gidicem.
-
hepiniz teker teker sağ olun arkadaşlar
yarın gidip yatırıcam parayı, peki tercihlerimizi hangi tarihe kadar yapabiliyoruz