2014 Ygs/Lys Yolcuları
-
selamlar, forumda hiç konu göremedim acaba benden başka bu sene sınava girecek lise 4 mezun falan yok mu? muhabbet edebiliriz burda. durumlar ne çalışmalar nasıl gidiyor motivasyon için falan işte.
-
Hocam benden size klişe ama kesinlikle doğru bir tavsiye: LYS'YE ÇALIŞIN YGS'Yİ SİKTİR EDİN
-
ders çalışma filan hepsi bahane hiç bilgin olmadan otur deneme setlerinin başına, hiç konuyu bilmezsen bile 2 günde 1 o denemeleri çöz ve yanlış cözdüğün soruların cözüm yöntemlerini öğren. 1 sene bunu yaparsan 2 günde 1 deneme cözersen sınavda cok yüksek yerlere gelebilirsin
-
The_Cure bunu yazdı
Hocam benden size klişe ama kesinlikle doğru bir tavsiye: LYS'YE ÇALIŞIN YGS'Yİ SİKTİR EDİN
dediğin gibi hocam klişe harbiden doğrudur heralde herkes bunu diyorsa ama dersane başlayınca oturur bi düzen bakalım şimdilik ygs sosyal çalışıyorum . sayısalım.
q0x ygs için büyük ölçüde haklısın bence de ama lysde konu falan öğrenmek lazım. o da belli bikaç bişi. ondan sonra yine deneme en iyisi..
-
Dersanelerin takviye kitaplarından isteyenler için elimde uygun fiyattan kitap var. :)
-
nurulmac11 bunu yazdıThe_Cure bunu yazdı
dediğin gibi hocam klişe harbiden doğrudur heralde herkes bunu diyorsa ama dersane başlayınca oturur bi düzen bakalım şimdilik ygs sosyal çalışıyorum . sayısalım.
q0x ygs için büyük ölçüde haklısın bence de ama lysde konu falan öğrenmek lazım. o da belli bikaç bişi. ondan sonra yine deneme en iyisi..
tam tersi ygs önemlidir ama ne kadar ona sen karar vereceksin. dediğin durumu düşünürsek ygssi sik gibi geçen birinin 2 ay kala kendini toparlaması toparlasa da kalan zamanın lysye ne kadar çare olacağı tartışılır. Önemli olan eksikliklere göre ikisine de değer vererek çalışmaktır.
-
çalışmaya başlayacağın tarih ile sınav tarihi arasındaki zamana, çalışacağın konuları sığdırarak bi program hazırla. En önemlisi de her soruyu 1 dk içinde çözmen gerekiyor bu konuda kendini iyi geliştir. Aynı soru tipini bin defa çözmek önemli değil. farklı soru tiplerini 1 dk içinde çözebilmen önemli. iyi çalışmalar.
-
Clickanddie bunu yazdı
çalışmaya başlayacağın tarih ile sınav tarihi arasındaki zamana, çalışacağın konuları sığdırarak bi program hazırla. En önemlisi de her soruyu 1 dk içinde çözmen gerekiyor bu konuda kendini iyi geliştir. Aynı soru tipini bin defa çözmek önemli değil. farklı soru tiplerini 1 dk içinde çözebilmen önemli. iyi çalışmalar.
zaman sıkıntım şu an için yok hiç de olmadı ama ygs de hiç görülmemiş çok fazla soru tipi çıkıyor. ales sorularına falan bakıcam bi ara o yüzden. program işi çok zor yapabileceğim hiç sanmıyorum ben
-
Biz de bu yoldayız hocam mezunum
-
Liseyi birireli 4 yil oldu birdaha calisip tibba gitmek isterdim memleketimde. Calissam giderim aslinda ama okuldada ikiye gectik tey tey tey...
-
ben varım hocam valla hedefim mersin üniversitesi rts ya da halkla ilişkiler ve reklamcılık o yüzden fazla çalışmıyorum okul sezonu çalışmaya başlıycam edebiyat ve dil anlatıma özellikle niye mersin dersen mersinde ev var direk mersine yerleşmeyi düşünüyorum