2014 Ygs/Lys Yolcuları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

selamlar, forumda hiç konu göremedim acaba benden başka bu sene sınava girecek lise 4 mezun falan yok mu?  muhabbet edebiliriz burda. durumlar ne çalışmalar nasıl gidiyor motivasyon için falan işte.

black implies white, self implies other, life implies death.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Hocam benden size klişe ama kesinlikle doğru bir tavsiye: LYS'YE ÇALIŞIN YGS'Yİ SİKTİR EDİN

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

ders çalışma filan hepsi bahane hiç bilgin olmadan otur deneme setlerinin başına, hiç konuyu bilmezsen bile 2 günde 1 o denemeleri çöz ve yanlış cözdüğün soruların cözüm yöntemlerini öğren. 1 sene bunu yaparsan 2 günde 1 deneme cözersen sınavda cok yüksek yerlere gelebilirsin

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı

Hocam benden size klişe ama kesinlikle doğru bir tavsiye: LYS'YE ÇALIŞIN YGS'Yİ SİKTİR EDİN

dediğin gibi hocam klişe harbiden doğrudur heralde herkes bunu diyorsa ama dersane başlayınca oturur bi düzen bakalım şimdilik ygs sosyal çalışıyorum .  sayısalım.

q0x

ygs için büyük ölçüde haklısın bence de ama lysde konu falan öğrenmek lazım. o da belli bikaç bişi. ondan sonra yine deneme en iyisi..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

Dersanelerin takviye kitaplarından isteyenler için elimde uygun fiyattan kitap var. :)

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı
    The_Cure bunu yazdı

dediğin gibi hocam klişe harbiden doğrudur heralde herkes bunu diyorsa ama dersane başlayınca oturur bi düzen bakalım şimdilik ygs sosyal çalışıyorum .  sayısalım.

q0x

ygs için büyük ölçüde haklısın bence de ama lysde konu falan öğrenmek lazım. o da belli bikaç bişi. ondan sonra yine deneme en iyisi..

tam tersi ygs önemlidir ama ne kadar ona sen karar vereceksin. dediğin durumu düşünürsek ygssi sik gibi geçen birinin 2 ay kala kendini toparlaması toparlasa da kalan zamanın lysye ne kadar çare olacağı tartışılır. Önemli olan eksikliklere göre ikisine de değer vererek çalışmaktır.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

çalışmaya başlayacağın tarih ile sınav tarihi arasındaki zamana, çalışacağın konuları sığdırarak bi program hazırla. En önemlisi de her soruyu 1 dk içinde çözmen gerekiyor bu konuda kendini iyi geliştir. Aynı soru tipini bin defa çözmek önemli değil. farklı soru tiplerini 1 dk içinde çözebilmen önemli. iyi çalışmalar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    Clickanddie bunu yazdı

çalışmaya başlayacağın tarih ile sınav tarihi arasındaki zamana, çalışacağın konuları sığdırarak bi program hazırla. En önemlisi de her soruyu 1 dk içinde çözmen gerekiyor bu konuda kendini iyi geliştir. Aynı soru tipini bin defa çözmek önemli değil. farklı soru tiplerini 1 dk içinde çözebilmen önemli. iyi çalışmalar.

zaman sıkıntım şu an için yok hiç de olmadı ama ygs de hiç görülmemiş çok fazla soru tipi çıkıyor. ales sorularına falan bakıcam bi ara o yüzden.  program işi çok zor yapabileceğim hiç sanmıyorum ben

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Biz de bu yoldayız hocam mezunum 

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Liseyi birireli 4 yil oldu birdaha calisip tibba gitmek isterdim memleketimde. Calissam giderim aslinda ama okuldada ikiye gectik tey tey tey...

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek

ben varım hocam valla hedefim mersin üniversitesi rts ya da halkla ilişkiler ve reklamcılık o yüzden fazla çalışmıyorum okul sezonu çalışmaya başlıycam edebiyat ve dil anlatıma özellikle niye mersin dersen mersinde ev var direk mersine yerleşmeyi düşünüyorum

Toplam Hit: 2794 Toplam Mesaj: 27