2020 Olimpiyatları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı
    Palerider bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

şaka bi yana sultanahmette toplananlar yarak gibi kaldılar onlara üzülüyorum

Sadece Sultanahmet değil 9 yerde toplandılar diye biliyorum  :)

Kısmet değilmiş :D

Gezmiş oldular :)

Eskisi gibi değildir belki!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Tayyip'e malzeme çıktı "Gezi Parkı Eylemleri yüzünden biz Olimpiyatları alamadık!"

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Palerider bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

Sadece Sultanahmet değil 9 yerde toplandılar diye biliyorum  :)

acı acı güldüm ya la.
    duble yol lazım.
    otekileştirmeye devam .
    ötekileşenlere gaz cop kalkan nezaret plastikmermi, neyine senin olimpiyat.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı

bakın güzel kardeşim olayı sadece siyaset olarak görmemek lazım. tmm kaybettik amenna ama acil önlem alınıp gerekirse lise orta okul  ilkokul da spora daha çok önem verilmesi gerek derslerin yanında insnlara öyle bir sistemle ayarlamalılarki başarı gelsin. 

yoksa daha çok duyarız ondan bundan numune alınıp lisans iptalini

cnnturkteki cumhuriyet spor müdürü: ispanya tanıtıma paul gasol'u getirdi, japonya voleybol takımını getirdi bizse toki başkanını getirdik :D

kankaa ayrıca 99'da sabah programı sunan adam şimdi spor bakanı olmuşsa okulda eğitimde versen olmaz bu iş.

işi ehline bırakıcan

Florenzi tarafından 07/Eyl/13 23:40 tarihinde düzenlenmiştir

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı

bakın güzel kardeşim olayı sadece siyaset olarak görmemek lazım. tmm kaybettik amenna ama acil önlem alınıp gerekirse lise orta okul  ilkokul da spora daha çok önem verilmesi gerek derslerin yanında insnlara öyle bir sistemle ayarlamalılarki başarı gelsin. 

yoksa daha çok duyarız ondan bundan numune alınıp lisans iptalini

Hocam siyaset olarak bakmıyoruz sadece haklısın en kötü ortada ayırılmış bir para var İnşAllah dediğin işlerde kullanılır daha sonraki katılımlar için farklı bütçe açıklanabilir.

Bence Tokyo'nun bu kadar para ayırması altyapı probleminin olmayışı ve gelişmişlik düzeyinin çok yüksek olduğudur.

Eskisi gibi değildir belki!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

"8 Ocak 1928 
    Amsterdam Olimpiyatları başladı.Tayyar Yalaz ile ilk dördüncülüğümüzü aldık. 

30 Temmuz 1932
    Türkiye parasızlıktan dolayı Amerika'da yapılan Olimpiyatlara katılamadı.

7 Eylül 2013
    Türkiye Cumhuriyeti 2020 Olimpiyatlarını düzenleme hakkını finalde kaybetti.*

*Emeği geçen herkese teşekkürler. Bu hikaye siyasi partilerin değil Türkiye Cumhuriyeti'nin hikayesidir , hikayemizdir. "

bi yerde gördüm

ne diyon?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

-olimpiyat seçimini kaybettik

-euro basketten 3 te 0 yaparak elendik

ama zerre üzülmedim,ne halleri varsa görsünler.ülkede düzgün giden tek bir şey mi olmaz la.aklıma gelen spor,ekonomi,siyaset,sınır güvenliği,iç huzur,çevre,eğitim... yok,ülkede düzgün işleyen bir şey yok.

tebrikler tokyo

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

tokyo:60 istanbul:32

oy almış finalde

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

saatde 22:00 ı geçti bu saatten sonra bira alıp efkarlanacak büfede bulamazlar

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 43915 Toplam Mesaj: 190