2020 Olimpiyatları
-
yunusdogan bunu yazdırushOut bunu yazdıcelik bunu yazdı
olimpiyat adaylığımızla taşak geçmemiz gerektiğini düşünen bir ben değilim dimi.
olimpiyat tarihine rezil olup geçeriz
Şu aşağılık kompleksinden çıkın be kardeşim artık yahu senin ataların dunyaya hukmetmıs zamanında nıye ılla herseyı yabancılar yapıor nıye kendınıze guvenmıorsunu anlamıorum. Kendimizi kucuk gormekten vazgecelım hocam artık.
u20 mi ne yapıldı ya.. dünya tarifinde en az seyirci katılımı olan etkinlik olmuş rezillik değğimi abi
Katilimin az olmasi organizasyon kalitesi konusunda nasil genel yargiya varmani sagladi be hocam aklim almiyor bu yazdigini.
celik hocam sana diyecegim ulkeni gez,tani,ogren bu ulkenin su anda altindan kalkamayacagi bir organizasyon yok 2020 yilinda emin olabilirsin. Yapamayiz edemeyiz ayaklarina cok meyilliysen yunan vatandasligina gecebilirsin.
-
kuytul bunu yazdı
bence 2020de eleniriz. 2024 kesin bizim. aha buraya yazıyorum.
demiştim :P
-
whopper bunu yazdıyunusdogan bunu yazdırushOut bunu yazdıcelik bunu yazdı
olimpiyat adaylığımızla taşak geçmemiz gerektiğini düşünen bir ben değilim dimi.
olimpiyat tarihine rezil olup geçeriz
Şu aşağılık kompleksinden çıkın be kardeşim artık yahu senin ataların dunyaya hukmetmıs zamanında nıye ılla herseyı yabancılar yapıor nıye kendınıze guvenmıorsunu anlamıorum. Kendimizi kucuk gormekten vazgecelım hocam artık.
u20 mi ne yapıldı ya.. dünya tarifinde en az seyirci katılımı olan etkinlik olmuş rezillik değğimi abi
Katilimin az olmasi organizasyon kalitesi konusunda nasil genel yargiya varmani sagladi be hocam aklim almiyor bu yazdigini.
celik hocam sana diyecegim ulkeni gez,tani,ogren bu ulkenin su anda altindan kalkamayacagi bir organizasyon yok 2020 yilinda emin olabilirsin. Yapamayiz edemeyiz ayaklarina cok meyilliysen yunan vatandasligina gecebilirsin.
yönetim ve altyapı hazır olabilr fakat halk katılmaya hazır değil ..
-
Formula 1 in elden ucup gitmesi ve gecen yapilan U20 sampiyonasi,2020 yi alamamamizin nedenleri arasinda gosterilebilinir.
-
o değilde amk tokyo ilk turda elendi, hatta ispanyayla türkiye arasında yeniden yapılıyordu televizyonda gördüğüm kadarıyla, sonra bi baktım tokyo kazanmış bu nasıl iş amk :S
-
RotKerim bunu yazdı
o değilde amk tokyo ilk turda elendi, hatta ispanyayla türkiye arasında yeniden yapılıyordu televizyonda gördüğüm kadarıyla, sonra bi baktım tokyo kazanmış bu nasıl iş amk :S
bende öyle zannetmiştim.. orada olan olay şuydu.. tokyo zaten turu oylamada geçmiş.. tr isp berabere kaldı sonra tekrar oylama yapıldı 2 ülke arasında.. sonra türkiye japonya kapıştı.. elimize verdiler..japonya iki katımız oy aldı.
-
Yıl olmuş 2013, insanlar metrobüste birbirleriyle akraba olarak giderken hala olimpiyatın altından kalkılabileceğini düşünen insanlar var.Ulan sen daha kendi şehrindeki adamları düzgün bir yerden diğer yere ulaştıramıyorsun , olimpiyatla gelecek bir yığın adamı neyle ulaştıracaksın.Ayrıca 30 sporcunda doping çıkmış hala biz olimpiyatı çok severiz olimpiyat şöyle güzel , böyle güzel demekle olimpiyat alınmaz.Burdaki gariban vatandaş bu laf ebeliklerini yutabilir ama gidipte elin adamına bunu yutturamazsın çünkü oradakilerin böyle laf kalabalıklarına karnı tok.
-
Bizim tanıdım filminde olimpiyatlardan başka her şey mevcut, balıkçıdan simitçiye bir tane yüz koysana şöyle tanınan doping yapmamış insanların içi ısınsın aa bu şey değil mi desin, istanbula verilmesi halinde trafiği ve metro hattı gibi birçok sorun gözardı edilerek verilirdi, ben ne kadar iyi bir çalışma yapılırsa yapılsın istanbulun 15 yıl içersinde böyle büyük bir organizasyonun altından kalkabileceğini sanmıyorum, ha olimpiyat süresince işyerlerini kapatırsın ilgisiz kamu kurumlarını kapatırsın, kamyon trafiğini çanakkale üzernden verirsin feribot desteği sağlarsın anca öyle, yoksa şu koyduğumun şehrinde bu trafikte bi sikim olmaz.
-
kuytul bunu yazdıkuytul bunu yazdı
bence 2020de eleniriz. 2024 kesin bizim. aha buraya yazıyorum.
demiştim :P
şaşırmayın 2024e hazırlanan şehirlerin arasında biz anca nal toplarız bu sene aldık aldıktı alamadık malesef.
-