2020 Olimpiyatları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı
    rushOut bunu yazdı
    celik bunu yazdı

olimpiyat adaylığımızla taşak geçmemiz gerektiğini düşünen bir ben değilim dimi.

olimpiyat tarihine rezil olup geçeriz

Şu aşağılık kompleksinden çıkın be kardeşim artık yahu senin ataların dunyaya hukmetmıs zamanında nıye ılla herseyı yabancılar yapıor nıye kendınıze guvenmıorsunu anlamıorum. Kendimizi kucuk gormekten vazgecelım hocam artık.

u20 mi ne yapıldı ya.. dünya tarifinde en az seyirci katılımı olan etkinlik olmuş rezillik değğimi abi

Katilimin az olmasi organizasyon kalitesi konusunda nasil genel yargiya varmani sagladi be hocam aklim almiyor bu yazdigini.

celik hocam sana diyecegim ulkeni gez,tani,ogren bu ulkenin su anda altindan kalkamayacagi bir organizasyon yok 2020 yilinda emin olabilirsin. Yapamayiz edemeyiz ayaklarina cok meyilliysen yunan vatandasligina gecebilirsin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

bence 2020de eleniriz. 2024 kesin bizim. aha buraya yazıyorum.

demiştim :P

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı
    rushOut bunu yazdı
    celik bunu yazdı

olimpiyat adaylığımızla taşak geçmemiz gerektiğini düşünen bir ben değilim dimi.

olimpiyat tarihine rezil olup geçeriz

Şu aşağılık kompleksinden çıkın be kardeşim artık yahu senin ataların dunyaya hukmetmıs zamanında nıye ılla herseyı yabancılar yapıor nıye kendınıze guvenmıorsunu anlamıorum. Kendimizi kucuk gormekten vazgecelım hocam artık.

u20 mi ne yapıldı ya.. dünya tarifinde en az seyirci katılımı olan etkinlik olmuş rezillik değğimi abi

Katilimin az olmasi organizasyon kalitesi konusunda nasil genel yargiya varmani sagladi be hocam aklim almiyor bu yazdigini.

celik hocam sana diyecegim ulkeni gez,tani,ogren bu ulkenin su anda altindan kalkamayacagi bir organizasyon yok 2020 yilinda emin olabilirsin. Yapamayiz edemeyiz ayaklarina cok meyilliysen yunan vatandasligina gecebilirsin.

yönetim ve altyapı hazır olabilr fakat halk katılmaya hazır değil ..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

Formula 1 in elden ucup gitmesi ve gecen yapilan U20 sampiyonasi,2020 yi alamamamizin nedenleri arasinda gosterilebilinir.

Bortubocek sever
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

o değilde amk tokyo ilk turda elendi, hatta ispanyayla türkiye arasında yeniden yapılıyordu televizyonda gördüğüm kadarıyla, sonra bi baktım tokyo kazanmış bu nasıl iş amk :S

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

o değilde amk tokyo ilk turda elendi, hatta ispanyayla türkiye arasında yeniden yapılıyordu televizyonda gördüğüm kadarıyla, sonra bi baktım tokyo kazanmış bu nasıl iş amk :S

bende öyle zannetmiştim..  orada olan olay şuydu.. tokyo zaten turu oylamada geçmiş.. tr isp berabere kaldı sonra tekrar oylama yapıldı 2 ülke arasında.. sonra türkiye japonya kapıştı.. elimize verdiler..japonya iki katımız oy aldı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Yıl olmuş 2013, insanlar  metrobüste birbirleriyle akraba olarak giderken hala olimpiyatın altından kalkılabileceğini düşünen insanlar var.Ulan sen daha kendi şehrindeki adamları düzgün bir yerden diğer yere ulaştıramıyorsun  , olimpiyatla gelecek bir yığın adamı neyle ulaştıracaksın.Ayrıca 30 sporcunda doping çıkmış hala biz olimpiyatı çok severiz olimpiyat şöyle güzel , böyle güzel demekle olimpiyat alınmaz.Burdaki gariban vatandaş bu laf ebeliklerini yutabilir ama gidipte elin adamına bunu yutturamazsın  çünkü oradakilerin böyle laf kalabalıklarına karnı tok.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Bizim tanıdım filminde olimpiyatlardan başka her şey mevcut, balıkçıdan simitçiye bir tane yüz koysana şöyle tanınan doping yapmamış insanların içi ısınsın aa bu şey değil mi desin, istanbula verilmesi halinde trafiği ve metro hattı gibi birçok sorun gözardı edilerek verilirdi, ben ne kadar iyi bir çalışma yapılırsa yapılsın istanbulun 15 yıl içersinde böyle büyük bir organizasyonun altından kalkabileceğini sanmıyorum, ha olimpiyat süresince işyerlerini kapatırsın ilgisiz kamu kurumlarını kapatırsın, kamyon trafiğini çanakkale üzernden verirsin feribot desteği sağlarsın anca öyle, yoksa şu koyduğumun şehrinde bu trafikte bi sikim olmaz. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı
    kuytul bunu yazdı

bence 2020de eleniriz. 2024 kesin bizim. aha buraya yazıyorum.

demiştim :P

şaşırmayın 2024e hazırlanan şehirlerin arasında biz anca nal toplarız bu sene aldık aldıktı alamadık malesef.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
Toplam Hit: 43931 Toplam Mesaj: 190