22'Sinden Sonra Uzamak ?
-
1.91 86 kiloyum sporda yapıyorum ama yine iş görmüyor bu aralar sorun yok fonzie
-
boy 1.68
kilo 65
ben nerden aşşağı atayım kendimi ?
şaka bi yana hiç şikayet etmedim memnunum yani halimden..ee tabi gönül biraz daha uzun olmak istiyor tabi . atletik vücuda sahibim hiç skıntı cekmedim 1.75lik kızlarla takılıp güreş yaptığım da oldu -
Allura bunu yazdı
1.91 86 kiloyum sporda yapıyorum ama yine iş görmüyor bu aralar sorun yok fonzie
Yuh lan birebir aynıyız nerdeyse. Boy aynı, 87 kiloyum.
krypt tarafından 05/Ağu/13 03:26 tarihinde düzenlenmiştir -
ne yapıcaksınız uzun boyu ya evde perde takmak için aranan adam oluyosunuz :)
-
1.79 da benim. Gayet iyi boyum olduğunu düşünüyorum niye kendini küçümsedin böyle. Yetinmeyi bil bence. Ama kilo varsa sıkıntı ki bende var 95 kilo idim. Şu an 90 a düştüm. İnşallah ideal kilom olan 75 e düşeceğim seneye kadar.
-
turkiye ortalamasinin 1.69 oldugunu dusunursek boyunu pek sorun etmemen gereken durum hafiz.
-
boyunu değil arkacebini kalınlaştır ;)
-
ehveniser bunu yazdı
sana iki önerim olacak hocam.
1)fiziksel çözüm :
silikon tabanlıklar var ayakkabı için,hiç gördün mü bilmiyorum.1-2 cm uzun gösteriyor.
*
2)kimyasal çözüm :
büyüme hormonunu tetiklediği söylenen bazı maddeler var.arjinin mesela.universal'ın gh max ürününü kullanabilirsin,growth hormon salgısını arttırdığına inanan bir grup var.
ha ama artık yaşın olmuş 22.doğal uzama çok zor artık.git gel barfiks demirine asıl :)
adami yanlis yonlendirme, gh max ile boy falan uzamaz. sporcu performansini artirmak icin testosterone seviyesi yukselten takviyelerden boy mu uzar? , ayrica gh max HGH icermiyor birak boyunu hic birseyi uzamaz. .P
-
asiminnesli bunu yazdı
hocam belki iş görür voleybolcular falan yapıyor ayakkabıya ağırlık bağlıyorlar belki uzamanı sağlar (not onalr daha yükseğe zıplamak için kullanıyorlar )
yanlis , bileklere agirlik bindirmek boyu uzatmaz aksine uzamasini yavaslatir
-
Zeytun-i bunu yazdı
Hocalar hep o tomiş yanaklı doktor amcaların bir lafı var ya bu yaştan sonra uzama durur vs.
hormonsuz ve ilaçsız bunun uzun yolluda olsa bir yolu yok mudur ? az önce bir diyalogdan sonra çok kafaya taktım 1.78 falanım yetmedi ya la :|germe yontemi ile uzayabilirsin, agrili sizili bir yontemdir. catir citir cikrikli makinede gerecekler eklemlerin kemiklerin aninda mm bazinda acilma yapar, 2-3 aylik periodlarda cm olarak uzama saglar.