22'Sinden Sonra Uzamak ?
-
Hocalar hep o tomiş yanaklı doktor amcaların bir lafı var ya bu yaştan sonra uzama durur vs.
hormonsuz ve ilaçsız bunun uzun yolluda olsa bir yolu yok mudur ? az önce bir diyalogdan sonra çok kafaya taktım 1.78 falanım yetmedi ya la :| -

yogamıydı ebruşallının yaptığı şeyi yapınca uzuyormuşsujn 2-3 cm
srsr_mnyk tarafından 04/Ağu/13 22:21 tarihinde düzenlenmiştir -
boy ortalaman normal bu saatten sonra yapacak bişi yok evleneceğin kişi topuklu giymez topuklu giyince ayağın yanlarda kemik çıkıyo falan karına iyilik etmişin haberin yok :D
benim boyum 190 olduda neloldu.. uzun eşşek oynarken erken zıpladıydım kafa kapının üste çarpmıştı hiç unutmuyorum :( -
1.78 fena bir boy değil.
bende 1.85 im hem dolmuşta felan ayakta durmak otobüste seyahat etmek zor oluyor :P
-
sana iki önerim olacak hocam.
1)fiziksel çözüm :
silikon tabanlıklar var ayakkabı için,hiç gördün mü bilmiyorum.1-2 cm uzun gösteriyor.
*
2)kimyasal çözüm :
büyüme hormonunu tetiklediği söylenen bazı maddeler var.arjinin mesela.universal'ın gh max ürününü kullanabilirsin,growth hormon salgısını arttırdığına inanan bir grup var.
ha ama artık yaşın olmuş 22.doğal uzama çok zor artık.git gel barfiks demirine asıl :)
-
Wine bunu yazdı

senin kullandığının aynısından istemiyom hocam :|
-
Zeytun-i bunu yazdıWine bunu yazdı

senin kullandığının aynısından istemiyom hocam :|
aaaaaaa ben nasıl yaşıyacağım bu kapaktan sonra aaaaa
-
google da how to increase height after 22 for boys yaz
bilim adamları boy uzatan hormonu çalıştıracak ilacı icat etmişlerdir büyük ihtimal ama release olmamıştır sanırım -
1,78 gayet iyi bence hocam.1.90 boyum var en uzun sevgılım 1.75 di yanı turkıye ıcın ıdeal ne dıye uzasın ıstıyosun
kısaltmanın bı yolu varmı acaba :D
-
1.76 da benim kısamıyız kı la o kadar. bana da dert oldu şimdi haa :D
-
vallahi youtube'a baktığım zaman genel olarak esneme hareketleri veriyorlar.
benim de yaş 18 boy 1.78 bana da dert oldu bu olay :F