23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı (1920)
-
Önceden haberlerde kutlama yapan yönetim ne oldu ? Ciddi anlamda soruyorum bundan önceki bayramları hiç kaçırmadan ilk siz kutlardınız ?
Hepimizin bayramı kutlu olsun arkadaşlar.
-
WebJas bunu yazdıRockZs bunu yazdı
dünyanın en güzel bayramı kutlu olsun.
-
Ne senden vazgeçeriz, ne de senin eserinden Atam !!!
Atatürk, bütün herkese çocuk diye hitap ederdi. Bütün çocukların bayramı kutlu olsun.
-
Poet bunu yazdı
Susturularak,sindirilerek büyümekte olanlar ; bayramınız,bayramımız kutlu olsun
-
İçimizdeki çocuk hiç ölmesin :) Bugünün ve yarının umutları, ATATÜRK' ün çocukları..
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun.
Ne Mutlu Türküm Diyene !!!
BaD_BoYs tarafından 23/Nis/13 11:44 tarihinde düzenlenmiştir -
SEN RAHAT UYU ATAM!!! YÜREĞİMİZDE SENİ TAŞIDIĞIMIZ HERGÜN BİZE BAYRAM. -
tayyip gene hastaymış her resmi ayramda hastalanıyor.
-
içimizdeki o çocuğun bayramı kutlu mutlu olsun bugün.. ve hergün
-
yıl 2013 olmuş stadyumda 23 nisanmı kutlanır amk çocuğumu göndermem zaten olsada
bu bayramlardan nefret ederdim geçerdik sıcakta bekle Allah bekle1-2 öğrençi şiir okur sonra protokol konuşması bitmek bilmez 23 nisan gibi bayramlar bana eziyetti susarsın öğretmenden su için izin istersin tuvaletein gelir izin istersin sadece 1 kere kickbox gösterisi yapmıştık ozaman iyi karizma olmuştu :D birde asker gibi bizi geçirmeleri yokmu sol taraf sağa bak sağdakiler düz bak ne bu amk
çocuk bayramıysa bu ile ilçelere oyun parkları kurulur ücretsiz etkinlikler yapılır çocuklar harbi bayram yapar haberlerde izledim ülker 65 ilde sinemalar kurmuş film getirmiş çocuklar ilkkez sinemayla tanışıyor bayram budur amk
-
jawsap67 bunu yazdı
tayyip gene hastaymış her resmi ayramda hastalanıyor.
Hocam söylenecek çoook şey varda, konuyu siyasete çekmeyelim.
Biz, kutlayacağız!!
Hatta organize olup, çocuklara ufak trampetler alıp, konvoy şeklinde mahallelerde dolaşmak gerek.
Eski kültürü unutuyoruz.