25 Tl Ye Sınırsız İnternet Olurmu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolat
    Bolat's avatar
    Erkek

Dün internet kafenin önünde yazıyordu iceri girip sordum ingiliz vodafone sirketinin bir kampanyası olduğunu söyle di hızının 6mgbit oldugunu kendisininde kullandigini 5-6 bilgisarı ona bagladigini söyledi böyle bişey olabilir mi bilen duyan varmı. 

İnancı doğrultusunda yaşamayan : Zamanla yaşadıklarının doğru olduğuna İnanır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    albertinajeffley
    albertinajeffley's avatar
    Dişi

yok ya ınanma kandırmaca onlar 50 yada  60 tl ttnet en garantı sınırsız.gerısı bos yanı. bende oyle bsı yaptm dunyanın faturasını odedım

azcık o guzel beynınızı kullansanız hıc fena olmazdı hanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Sanmam. Bence adam internet kafe sahibi olduğu için 20mbit full limitsiz gibi bir paket almıştır bununda parasını sağa sola düşük fiyattan modemden kablo çekip internet vererek çıkartmaya çalışıyordur. Bu sayede de internet parası ödemeden internet kafe sahibi olmayı hedefliyordur yada zararını minimum a düşürmeye çalışıyordur.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolat
    Bolat's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

Sanmam. Bence adam internet kafe sahibi olduğu için 20mbit full limitsiz gibi bir paket almıştır bununda parasını sağa sola düşük fiyattan modemden kablo çekip internet vererek çıkartmaya çalışıyordur. Bu sayede de internet parası ödemeden internet kafe sahibi olmayı hedefliyordur yada zararını minimum a düşürmeye çalışıyordur.

Hayır faturasız vodafone hattı satacak yani mobil internet

İnancı doğrultusunda yaşamayan : Zamanla yaşadıklarının doğru olduğuna İnanır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek

limtsiz internet açığı varmış , 20m hıza kadar depe depe kullanılıyormuş,pazarıda var satanlara denk geldim ama hiç niyetlenip almadım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    endenius bunu yazdı

limtsiz internet açığı varmış , 20m hıza kadar depe depe kullanılıyormuş,pazarıda var satanlara denk geldim ama hiç niyetlenip almadım

vay be,

almanyada türksele bi 70 gb sokmuştum bir ayda. ikinci ay çaktılar. sonradan öğrendim ki 4-5 ay devam etmiş öyle o açık..

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek
    endenius bunu yazdı

evet var. 1 ay kullandim 2. ay polis kapıma dayandı. bi ton uğraştım. değmez 3 kuruş için.

Ördek çükü gibi birşey bu hayat, Tuhaflığı ölümden geliyor, Daha doğrusu doğmaktan.(CY)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

25 TL.'ye değil de 35 TL'ye bu var..

http://www.tahribat.com/Forum-Superonline-8-Mbite-Kadar-Sinirsiz-Internet-34-90-Tl-175147

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek
    Mert045 bunu yazdı
    endenius bunu yazdı

evet var. 1 ay kullandim 2. ay polis kapıma dayandı. bi ton uğraştım. değmez 3 kuruş için.

polislik birşey olduğunu sanmıyorum sonuçta servis sağlayıcının açığı. ben kapamayacağım sağlayıcı kapayacak kapamıyorsa kendi bileceği iş

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    Bolat bunu yazdı

Dün internet kafenin önünde yazıyordu iceri girip sordum ingiliz vodafone sirketinin bir kampanyası olduğunu söyle di hızının 6mgbit oldugunu kendisininde kullandigini 5-6 bilgisarı ona bagladigini söyledi böyle bişey olabilir mi bilen duyan varmı. 

vodafone'un siteye gir bak :-)

bi paket yapmışlar sanırım kamuyla alakalı ondaki mevzudan yola çıkmış olabilirler :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    varsa böyle bir şeyler satan eden pm leşelim şu sıralar ihtiyaç var

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
Toplam Hit: 4367 Toplam Mesaj: 22