25 Tl Ye Sınırsız İnternet Olurmu
-
Dün internet kafenin önünde yazıyordu iceri girip sordum ingiliz vodafone sirketinin bir kampanyası olduğunu söyle di hızının 6mgbit oldugunu kendisininde kullandigini 5-6 bilgisarı ona bagladigini söyledi böyle bişey olabilir mi bilen duyan varmı.
-
yok ya ınanma kandırmaca onlar 50 yada 60 tl ttnet en garantı sınırsız.gerısı bos yanı. bende oyle bsı yaptm dunyanın faturasını odedım
-
Sanmam. Bence adam internet kafe sahibi olduğu için 20mbit full limitsiz gibi bir paket almıştır bununda parasını sağa sola düşük fiyattan modemden kablo çekip internet vererek çıkartmaya çalışıyordur. Bu sayede de internet parası ödemeden internet kafe sahibi olmayı hedefliyordur yada zararını minimum a düşürmeye çalışıyordur.
-
qoqo bunu yazdı
Sanmam. Bence adam internet kafe sahibi olduğu için 20mbit full limitsiz gibi bir paket almıştır bununda parasını sağa sola düşük fiyattan modemden kablo çekip internet vererek çıkartmaya çalışıyordur. Bu sayede de internet parası ödemeden internet kafe sahibi olmayı hedefliyordur yada zararını minimum a düşürmeye çalışıyordur.
Hayır faturasız vodafone hattı satacak yani mobil internet
-
limtsiz internet açığı varmış , 20m hıza kadar depe depe kullanılıyormuş,pazarıda var satanlara denk geldim ama hiç niyetlenip almadım
-
endenius bunu yazdı
limtsiz internet açığı varmış , 20m hıza kadar depe depe kullanılıyormuş,pazarıda var satanlara denk geldim ama hiç niyetlenip almadım
vay be,
almanyada türksele bi 70 gb sokmuştum bir ayda. ikinci ay çaktılar. sonradan öğrendim ki 4-5 ay devam etmiş öyle o açık..
-
endenius bunu yazdı
evet var. 1 ay kullandim 2. ay polis kapıma dayandı. bi ton uğraştım. değmez 3 kuruş için. -
25 TL.'ye değil de 35 TL'ye bu var..
http://www.tahribat.com/Forum-Superonline-8-Mbite-Kadar-Sinirsiz-Internet-34-90-Tl-175147
-
Mert045 bunu yazdıendenius bunu yazdı
evet var. 1 ay kullandim 2. ay polis kapıma dayandı. bi ton uğraştım. değmez 3 kuruş için.polislik birşey olduğunu sanmıyorum sonuçta servis sağlayıcının açığı. ben kapamayacağım sağlayıcı kapayacak kapamıyorsa kendi bileceği iş
-
Bolat bunu yazdı
Dün internet kafenin önünde yazıyordu iceri girip sordum ingiliz vodafone sirketinin bir kampanyası olduğunu söyle di hızının 6mgbit oldugunu kendisininde kullandigini 5-6 bilgisarı ona bagladigini söyledi böyle bişey olabilir mi bilen duyan varmı.
vodafone'un siteye gir bak :-)
bi paket yapmışlar sanırım kamuyla alakalı ondaki mevzudan yola çıkmış olabilirler :-)
-
varsa böyle bir şeyler satan eden pm leşelim şu sıralar ihtiyaç var