25 Tl Ye Sınırsız İnternet Olurmu
-
endenius bunu yazdıMert045 bunu yazdıendenius bunu yazdı
limtsiz internet açığı varmış , 20m hıza kadar depe depe kullanılıyormuş,pazarıda var satanlara denk geldim ama hiç niyetlenip almadım
evet var. 1 ay kullandim 2. ay polis kapıma dayandı. bi ton uğraştım. değmez 3 kuruş için.polislik birşey olduğunu sanmıyorum sonuçta servis sağlayıcının açığı. ben kapamayacağım sağlayıcı kapayacak kapamıyorsa kendi bileceği iş
evde cam açık bırakırsan hırsızın girip istedigini alabilecegini sölüyorsun yani ? :D
3-5 lira için hiç bir sorunla karşılaşmasanız bile uğraşıp durucağınız zamana yazık oyüzden legal olmayna şeylerle ugrasmayın derim.
-
110 liraya sınırsız ttnet :))
13 komşu
Çatı arasına switch
Her kata access point
Şuan öyle kullanıyorum :)
Konuyla alakasız ama öylesine paylaştım
-
FCN bunu yazdıendenius bunu yazdıMert045 bunu yazdıendenius bunu yazdı
limtsiz internet açığı varmış , 20m hıza kadar depe depe kullanılıyormuş,pazarıda var satanlara denk geldim ama hiç niyetlenip almadım
evet var. 1 ay kullandim 2. ay polis kapıma dayandı. bi ton uğraştım. değmez 3 kuruş için.polislik birşey olduğunu sanmıyorum sonuçta servis sağlayıcının açığı. ben kapamayacağım sağlayıcı kapayacak kapamıyorsa kendi bileceği iş
evde cam açık bırakırsan hırsızın girip istedigini alabilecegini sölüyorsun yani ? :D
3-5 lira için hiç bir sorunla karşılaşmasanız bile uğraşıp durucağınız zamana yazık oyüzden legal olmayna şeylerle ugrasmayın derim.
Hala anlayamadım böyle birşey varmı varsa bunun neresi illegal
özellikle mert045 nikli arkadaşa soruyorum polis neden kapıya dayandı
-
Bolat bunu yazdıFCN bunu yazdı
endenius bunu yazdı
Mert045 bunu yazdı
endenius bunu yazdı
evet var. 1 ay kullandim 2. ay polis kapıma dayandı. bi ton uğraştım. değmez 3 kuruş için.
polislik birşey olduğunu sanmıyorum sonuçta servis sağlayıcının açığı. ben kapamayacağım sağlayıcı kapayacak kapamıyorsa kendi bileceği iş
bi sure kullandim. polis aradi . boyle boyle yasadisi net kullaniyomussunuz falan diye. bende saka zannettim gitmedim karakola. ertesi gün polis evden aldi gitti. ifade verdim. olay savciliga gidecek falan dedi. o günden sonra tövbe. -
Hiç inandırıcı gelmiyor. Mantığı ne olabilir ki? İnsanları yemeyelim. Öyle bir açığın farkındalarken, açığı kapatmayıp kullananları polise veriyorsalar, mantıken düşününce bir şey çıkmaz o işten. İnternete girdim çalışıyordu olur işin sonu.
-
noname bunu yazdı
Hiç inandırıcı gelmiyor. Mantığı ne olabilir ki? İnsanları yemeyelim. Öyle bir açığın farkındalarken, açığı kapatmayıp kullananları polise veriyorsalar, mantıken düşününce bir şey çıkmaz o işten. İnternete girdim çalışıyordu olur işin sonu.
adamlar takip etmişler öyle demeyle olmuyor :) ankaradan ellerinde belge vardı.
-
Mert045 bunu yazdınoname bunu yazdı
Anlat hacım olayı? Nasılını anlat, mantık almıyor_?
-
25 lira bir seferlik mi veriliyor yoksa aylık falan mı ?
-
noname bunu yazdıMert045 bunu yazdı
noname bunu yazdı
Anlat hacım olayı? Nasılını anlat, mantık almıyor_?
bende bilmiyorum tam olarak. sanirim operator şikayet etti. cagirdilar gittim. yasadisi net kullaniyormussun dediler. bende bilgim yok falan dedim. adam cikardi takip kagidini önüme koydu. ankara onayli. sasirdim. bilgim yok falan dedim. ifade aldilar imzaladim . savciliga sevk olabilir dediler biz sizi arariz dediler . o günden beri ses cikmadi. 1-2 ay oluyo. belki de takip ediyorlardir. bilemiyorum. -
Mert045 bunu yazdıBolat bunu yazdıFCN bunu yazdı
endenius bunu yazdı
Mert045 bunu yazdı
endenius bunu yazdı
evet var. 1 ay kullandim 2. ay polis kapıma dayandı. bi ton uğraştım. değmez 3 kuruş için.
polislik birşey olduğunu sanmıyorum sonuçta servis sağlayıcının açığı. ben kapamayacağım sağlayıcı kapayacak kapamıyorsa kendi bileceği iş
bi sure kullandim. polis aradi . boyle boyle yasadisi net kullaniyomussunuz falan diye. bende saka zannettim gitmedim karakola. ertesi gün polis evden aldi gitti. ifade verdim. olay savciliga gidecek falan dedi. o günden sonra tövbe.nerede oldu bu türkiyenin neresinde hangi ilde