256 MB Nvidia Fx5500 128 Bit Ekran Kartı Alınacaktır
-
benim makinada şuan bu takılı bkaalım kuzenden atı radeon 9550 gçeebilir eline geçerse bunu yollarım sana
edit: pardon bendeki fx5200 müş
-
http://icecat.biz/us/p/point-of-view/r-vga150192n/video-cards-8717344964296-fx5500-1993443.html Elimde bu kart var işine yarıyor galiba. Pm attım dostum bir bakıver.
-
@
zeg392 arkadaşımızda varmış anlaştık görüştük ücretsiz olarak gönderecekmiş. Tekrardan teşekkür ediyorum kendisine Not : Elimde markasını bilmediğim bi işlemci var eğer lazımsa göndereyim isteyen kişiye -
bendekilerden birisi, fx5500 palit marka ht974ca diye geçiyo. üzerinde kaç bit yazmıyo(etiketi yıpranmış.) netten baktım kaç bit çözemedim.
diğeride: asus a9550 ge/td 256 mb buda baktım ama bulamadım. sen bak bakalım kaç bitmiş bunlar? işine yarıcakmı?
ikiside fanlı ve çalışır durumda. kendi makinalarımda kullanıyorum.
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------bendekilerden birisi, fx5500 palit marka ht974ca diye geçiyo. üzerinde kaç bit yazmıyo(etiketi yıpranmış.) netten baktım kaç bit çözemedim.
diğeride: asus a9550 ge/td 256 mb buda baktım ama bulamadım. sen bak bakalım kaç bitmiş bunlar? işine yarıcakmı?
ikiside fanlı ve çalışır durumda. kendi makinalarımda kullanıyorum.
-----------------------------ilkini bende bula madım da
asus a9550 ge/td 256 mb 128 bitmiş büyük bi ihtimal
-
bnm eski ksalardan birinde 5200 vardı diye hatırlıyodum o yüzden hiç yazmadıydım bile, şimdi kasaları topluyodum 5500 müş 256 mb 128bit :D
-
bende fx 5200 vardı galiba.akşam eve gidince bi bakayım hocam bulursam yollarım zaten kullanmıyorum.
edit.para talep etmiyorum :) işene yarayacaksa pm at akşam unutmayayım
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------bende fx 5200 vardı galiba.akşam eve gidince bi bakayım hocam bulursam yollarım zaten kullanmıyorum.
-----------------------------
hocam hallolmuş adamın işi :D -
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------bende fx 5200 vardı galiba.akşam eve gidince bi bakayım hocam bulursam yollarım zaten kullanmıyorum.
-----------------------------
hocam hallolmuş adamın işi :D
-----------------------------demek ki her mesajı okumak lazım :Dhala kpss kafasını yaşıyorum olur böyle şeyler :D
-
kaça alıyorsun ekran kartını ?