29 Nisan 2007 Pazar Günü / İstanbul Miting İne Gelenler?
-
Cumhuriyet Mitingine 2 Gün kaldı akm yokmu hiç gelen ? Gelseniz güsel olurdu aslında ufak çaplı tbt bulu$masıda şettirmi$ olurduk :P
Gelenler / Gelmek isteyenler msjlarını $ettirse sevinirim...
-
kökten akpciyim gelmiyorum :P
-
gelmek istiyorumda cebmde değil istanbul'a gelecek,götüme don alacak para yok amk..
add bedava otobüs kaldırıyorsa gene gelicem inşallah.. -
kuusra bakma izmitte olcam tayfalarla tanışcaz kıza teklif edeceğim için kız daha önemli salla mitingi onlar bişeyler yapar zaten eylem yapılsada kim takar
-
Seyyar satıcılar yine bayram edicek :D
-
Abi kız dediğin nedirki aq. Onlarda bizim gibi insan. Şu kızlara olağanüstü ilginiz yüzünden kadınlar kendilerini bişiy sanıolar! Bırakın biraaz onlar sizin pe$inizde şettirsinler (: Bakın bana mesela (:
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------
Abi kız dediğin nedirki aq. Onlarda bizim gibi insan. Şu kızlara olağanüstü ilginiz yüzünden kadınlar kendilerini bişiy sanıolar! Bırakın biraaz onlar sizin pe$inizde şettirsinler (: Bakın bana mesela (:
-----------------------------öhü öhü kızın karşısına geçtiğinde de böyle söylesene evlilik yada ayrılık hele pazar akşamı gelsin boy boy yazacam onların ne olduğunu
-
ben gelicem büyük ihtimal.Bayrak ta getircem....
-
tam karar vermedim ama yarın hacettepe üniversitesindeki eyleme gelebilirim , istanbuldak katılım ankaradakindende fazla olacak bu arada duyumlar sağlam yerden :)
-
şaka bi yanada ben gelirim hocalar.çankayada immmamm istemiyorukkk asdads :)
-
ganimet bunu yazdı:
-----------------------------öhü öhü kızın karşısına geçtiğinde de böyle söylesene evlilik yada ayrılık hele pazar akşamı gelsin boy boy yazacam onların ne olduğunu
-----------------------------
4 tane kız arkda$ım var hepsine de böle sölerim.Hiçbiride bişiy diemez:DAq gelin ya topla$ak işte :D