3-4 Aylık Rapid Premiumlar Kontor Karsılığı Satışta
-
kardsm pm attım
-
Planzero bunu yazdı:
-----------------------------
ReDsEa bunu yazdı:
Planzero bunu yazdı:
zputnik bunu yazdı:
hocam bunlarda mı unsecure olayi mi? yoksa mail deisior mu? az evvel bir müridden aldim maşallah verir vermez patladi adamin sattigi uyelik. hayir 20 kontorunde değilim. acele işim var.
-----------------------------ayıp :(:(
-----------------------------hocam pre bu patlar ama takviyesi yapılması lazım
noktalıvirgül 2. ayında patlarsa 2 aylık veririm 1 hafta sonra patlarsa 3 bucuk aylık veririm yani şunu bil rapidsiz kalmazsın
-----------------------------sana demedim zaten zputnik adlı müride dedim
-----------------------------bende sana demedim zaten o müride dedim hoca yani pre patladı demişye olabileceğini söyledim yanlış anlaşılma olmuş
-
Satışa yeni kampanyalar ekliyorum 20 günlük rapid preler 8 kontor avea :)) sevgiler
-
turkcell olmazmı hocam?
-
satış hala devam etmektedir bu kampanyayı çok az yerde ve çok kısa süreli görebilirsiniz :)
-
hacı yarında devam ettir şu işi kontör alcam banada lazım pre kalır mı yarına?
-
dostum pre lazım ama inan tel kullanmıyorum başka bir şekilde tedarik edemezmiyim misal bir fotonu yolla photoshop ile şekil yapayım veya sana html bir tema yapayım (:
-
olm hani link kasacaktın lan :|
sağlam adamdır alın ortağımdan pre :) rapid pre :) türkcellden isteyen olursa bende satabilirim :) fark etmes 2 aylık on kontör :)
-
sLeymN bunu yazdı:
olm hani link kasacaktın lan :|
sağlam adamdır alın ortağımdan pre :) rapid pre :) türkcellden isteyen olursa bende satabilirim :) fark etmes 2 aylık on kontör :)
-----------------------------dostum para ve kontör dışında ne karşılığında veriyorsunuz bu premiumları acil lazımda?
-
OOooo biz 15 kontore 1 aylık ne iş :)