3-4 Aylık Rapid Premiumlar Kontor Karsılığı Satışta
-
blackemre bunu yazdı:
-----------------------------
hacı yarında devam ettir şu işi kontör alcam banada lazım pre kalır mı yarına?
-----------------------------sana ayırdım ona göre pre oke!!
-
yav biriniz avea dan veriyo biriniz türkcel telsimden olmazmı yada varmı telsimden satan
-
eyw çok saol..
-
Asosyal bunu yazdı:
sLeymN bunu yazdı:
olm hani link kasacaktın lan :|
sağlam adamdır alın ortağımdan pre :) rapid pre :) türkcellden isteyen olursa bende satabilirim :) fark etmes 2 aylık on kontör :)
-----------------------------dostum para ve kontör dışında ne karşılığında veriyorsunuz bu premiumları acil lazımda?
-----------------------------=) hocam çok tehlikeli konuşmuşsun
ne karşılıgı olacak her sey karısılık demek değil :)
-
sLeymN bunu yazdı:
Asosyal bunu yazdı:
sLeymN bunu yazdı:
olm hani link kasacaktın lan :|
sağlam adamdır alın ortağımdan pre :) rapid pre :) türkcellden isteyen olursa bende satabilirim :) fark etmes 2 aylık on kontör :)
-----------------------------dostum para ve kontör dışında ne karşılığında veriyorsunuz bu premiumları acil lazımda?
-----------------------------=) hocam çok tehlikeli konuşmuşsun
ne karşılıgı olacak her sey karısılık demek değil :)
-----------------------------valla o mesajı yazarken bu tarz bir cevap bekliyordum ama yinede yazdım :)
-
devam ediyor mu
-
Arkadas elimde tam 1 YILLIK rapid pre var... acık artırma ile satıyorum. İsteyen teklif verebilir baslangıc fiyatı yok :)) Kontor de olur nakitte olur veya karsılığında verebileceğiniz baska biseyde olur teklifleri değerlendiririz...
-
50 kontör vereyim xD
-
blackemre bunu yazdı:
50 kontör vereyim xD
-----------------------------:) 100 kontor istiyorum baska yerde bulamazsınız :) patlama durumunda rapidsiz kalmazsınız 1 yıl boyunca rapide boğarım sizi:) ama patlamaz kolay kolay
-
hocam bi 3 aylık istiyorum
pm atıyorum