3 Boyutlu Ses Dinlemeye Ne Dersiniz Müridler ?
-
lan 6 mb ındırmek ıcın bile ne kadar bekledım vercegın hızmetın ejdadını yok edeyım. :@ internet yavas mı bana mı ozel ?
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------lan 6 mb ındırmek ıcın bile ne kadar bekledım vercegın hızmetın ejdadını yok edeyım. :@ internet yavas mı bana mı ozel ?
-----------------------------ya bağlantı çok kötü , ben böle bişe görmedim allah bildiği gibi yapsın bunları.
ben hiç bişe indiremiyom hele bi de boktan siteden indiriyodum bayt cinsindn iniyodu la kb bile deil höh :|
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------lan 6 mb ındırmek ıcın bile ne kadar bekledım vercegın hızmetın ejdadını yok edeyım. :@ internet yavas mı bana mı ozel ?
-----------------------------
sana özel ;) 110 la dosya çekiyom rapidden -
makasın sesine hayran kaldım ya korktum bir an elimi kescek diye
-
çok güzel miş ya
-
Mükemmel bir olay. Herkese tavsiye ederim. Beklediğimiden çok daha başarılı! :) Teşekkürler.
-
ses super :D su saq tıktık sol tıktık vardı yha orada oldum yha super bsı bu ama bıde su internet hızlı olsa :S yarım saattte
tamamlanmadı dolması amk :s
-
guzelmis barber hea :) saolasin.
-
ag indiremiyorum 48 saat yazıyo bit ile çekiyo nasıl iş bu şu post u yazmak için 5 dakka ugraştım neyse bi mesaj atıyım bari de kaybolmasın konu bide aramayalım 2 saat ya
-
Harbiden iyimiş =)
Toplam Hit: 6030 Toplam Mesaj: 37