3. Kez Ubuntu Cdlerim Geldi :)
-
Bugün, sipariş ettiğim 7.04 versiyon olan cdlerim gelmiş. Saolsunlar vatana millete hizmet yapıyorlar bedavaya.
Version - 5.10 = 15
Version - 6.06 = 10
Version - 7.04 = 3Toplamda 28 cd oldu :)
Not: Abarttığımın farkındayım. Kolleksiyon yapıyorum :) Ama arada live ubuntu ile internete girmek güzel olmuyor değil yani... :) -
senin yüzünden 15 cd den 3 'e indirdiler siparişleri :D q: hehehe... gene de bööle yapmayın amk, sonra bi daha tamamen vazgecçekler heç göndermicekler vatana millete hizmet bitecek...
-
7.4 lerden bi tanesini yollasana hoca,ne kadar istediysem yollamıyorlar.Ne iş anlamadım.
-
ben 2 kez istedim ilk istediklerim 2 hafta öncemi ne geldi 2. istediklerimde dün sbaha geldi 6 tane oldu :D satıyorum okulda :D millet merak edip alıor abi :D 5 ytl tanesi :)
-
hocam adamlar koymuş oraya 10 cd die. Şimdi 3 cd için hollanda'dan mı gelsin cdler. En azından 10 cd olsun geldiğine değsin. Bu arada merak etme adamların arkasında çok büyük sponsor var hoca.
-
Bari alın kullanın kullanmadıklarınızıda dagıtın ayıptır adamlar o kadar emek+para harcıyorlar sonunda kesicekler türkiyeye siparişi kesicekler sonunda o olucak.....Hayır sırf bedava diye alıyorsunuz çok merak ediyorum kaçınız kurdu?
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
7.4 lerden bi tanesini yollasana hoca,ne kadar istediysem yollamıyorlar.Ne iş anlamadım.
-----------------------------Pm den adresini atarsan ya da kadıköye gelebilirsen hallederiz hocam.
-
sandman bunu yazdı:
Bari alın kullanın kullanmadıklarınızıda dagıtın ayıptır adamlar o kadar emek+para harcıyorlar sonunda kesicekler türkiyeye siparişi kesicekler sonunda o olucak.....Hayır sırf bedava diye alıyorsunuz çok merak ediyorum kaçınız kurdu?
sandman ben kurdum ve arkadaşlara dağıtıyorum hoca. -
herşeyi mundar etmekte üstümüze yok üreticilerin yerinde olsam türkiyeye hiçbişey yollamazdım online oyunlardanda kovulalım herşeyden muaf yaşayalım bizler hiç bir şey haketmeyen ve birtürlü gözü doymayan bir aç milletiz.
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------herşeyi mundar etmekte üstümüze yok üreticilerin yerinde olsam türkiyeye hiçbişey yollamazdım online oyunlardanda kovulalım herşeyden muaf yaşayalım bizler hiç bir şey haketmeyen ve birtürlü gözü doymayan bir aç milletiz.
Bu konuda sana tamamiyle katılıyorum hoca. Hele ki online oyun olayına yüzde yüz katılıyorum. En küçüğünden bir Counter strike oynayacan a.qduklarım açıyor hileyi oynuyor. Sonra gel de sövme a.q . neyse uzatmayim. -
2 hafta önce bana da geldi 3 tane .isteyen olursa birini yollarım...