30.000 Liraya Ne İş Yapılır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Arkadaşlar biraz klasik soru gibi olacak ama sorayım dedim.

30 k nakit paranız olsa. Ve para kazanmak zorunda olsanız.( yani sıcak para ) ne yapardınız?

Edit: Benim için yüksek bütçeli ( 50 bin Euro) olarak düşündüğüm bir projem var. Ancak biraz daha gecikecek. Onun dışında o olana kadar birşeyler yapmalıyım ve bunun için de 30 k para ayırabilirim.

Dış ticaret mezunuyum ve yurtdışından rün mü getirtsem ( Bir firma kurarak. Teknostore.com gibi)

edit: moda not // başlık düzenlemesi için teşekkürler

myblackworldweb tarafından 10/Eki/16 22:45 tarihinde düzenlenmiştir

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

İçerikten anladığım kadarıyla hakim olduğun bir dalı yok. En garanti yatırım parayı vadeliye atmak olur senin için hocam. Onun dışında eğer bir fikri geliştirmek istersen 30k ve altı sermayeye sahip işlere girişmek istersen parayı yatırmadan evvel sektöre ayağının birini sok en az 6 ay bi dene işi.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

ne yapcan nasıl yapcana bağlı. nerde yaşadığına bağlı.

bizim sokakata tostçu var eleman 1,5 yıl önce açtı lan 2 aya kepenk kapatırsın die millet dalga geçiodu. adam bırak batmayı dışarı masa sandalye atıyor .

bulunduğun çevrede alkol tüketimi nasıl . 30k az ama ekomini ile 5 yıllık sözleşme yapılıp dükkan dekorasyonu beleşe getirilip + kira desteği alınıp bakkal görünümlü tekel nbayii açılabilir.

fatura ödeme merkezi. nedir nasıldır bilmiyorum ama açan kapatmıyor .

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

evet bildiğin dalında kendini geliştirebilirsin. hiçbişey yoksa en temizi bence; çay bahçesi tarzında sezonluk yada senelik bi yer kiralayıp çalıştırmak. geliride güzel olacaktır. yada internet kafe, play station dükkanı.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

online döviz alım satım

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

otomobil ticaretide düşünülebilir

amele_2 tarafından 10/Eki/16 22:14 tarihinde düzenlenmiştir

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

yurtdisindan urun getirteceksen, ben buradan (abd) yardimci olabilirim. urunlerin satin alinmasi, kargoya ya da tasima sirketine verilmesi vs.

benim icin onemli olan sey, isin tamamiyle legal olmasi. 

All I need is a possibility.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Gece gece saçmalamışım ya, hayırlı işler hocam. Karar verene kadar e vadeli felan bekletebilirsin.

siyahbereli tarafından 10/Eki/16 22:55 tarihinde düzenlenmiştir

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

30k gibi bir parayı katlamanın en mantıklı yolu kendine yatırmaktır. Yurtdışı dil kursu yap rusça veya ispanyolca olabilir. Hem bu arada vizyonunda genişleyecektir. 

arbeit macht frei
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Ucuz yollu yedir icir at etinden bol baharatli sucuklu tost. Tavuk doner en ucuzunu bul tak. Paranin amisina koyarsin. Bizim milletimize surekli bunlari yedirdiklerinden azimizin tadi bunlara alismis kaliteliyi yiyince yadirgiyoruz :)

delimiyim ben?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caagroup
    caagroup's avatar
    Erkek

O 50 bin euroluk projenin herhangi bir parcasi/cok yakin benzeri ile yola koyulmalisin boylelikle hem tecrube kazanacak hemde start up yapmis olacaksin. eger parcalara ayirilamayacak veya ayrilacak bolumlerden biri 30 u 150 yapamayacak bir projeyse zaten onu hic yapma.

Toplam Hit: 5992 Toplam Mesaj: 37
kurma fikri