folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder 3310'Dan Tüm Birimlere Filmini Arıyorum

3310'Dan Tüm Birimlere Filmini Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CISSP
    CISSP's avatar
    Erkek

Merhaba 3310 dan tüm birimlere filmini arıyorum yardımcı olursanız sevinirim 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelayvaz
    Kelayvaz's avatar
    Erkek

Fragmanına baktım güzel filmmiş.

İlginç bir isim seçmesi olmuş

https://www.youtube.com/watch?v=a34b4brEkB8

Burada biraz var ama tamamı yok

下面的注释包含自解压脚本命令 | Suskunluk yasasi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bende arıyorum hiçbir yerde yok sanırım sebebi hiçbir sosyal platformda yayaınlanmaması youtube kısa bir bölüm koymuşlar 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek

Piyasa düştüye yakında izleriz

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CmD
    CmD's avatar
    Erkek

2 gündür bakmadık yer koymadım bulamadım 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KemikadaM
    KemikadaM's avatar
    Erkek
    Kelayvaz bunu yazdı

Fragmanına baktım güzel filmmiş.

İlginç bir isim seçmesi olmuş

https://www.youtube.com/watch?v=a34b4brEkB8

Burada biraz var ama tamamı yok

3310 il emniyet müdürünün kodudur. ismi ilginç değil çok normal olmuş

Ç.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

mesajım bulunsun çünkü bende izlemeyi çok istiyorum gelirse link göreyim =)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Film değil bu mini dizi. Fakat başrol ve diğer oyuncular olmamış. Flash TV tadında oynamışlar. Repliklerini sanki kağıda bakıp okur gibi tane tane ağdalı bir Türkçeyle konuşuyorlar.

Bu arada dizideki tüm kadın polislerin boyunun 1,50 olması şaka mı ? Bilerek yapmışlar galiba. :D Gerçek hayatta 1,60'tan kısa kadınların polis olması imkansız. 

mkyb tarafından 29/Ara/25 10:41 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CISSP
    CISSP's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Film değil bu mini dizi. Fakat başrol ve diğer oyuncular olmamış. Flash TV tadında oynamışlar. Repliklerini sanki kağıda bakıp okur gibi tane tane ağdalı bir Türkçeyle konuşuyorlar.

Bu arada dizideki tüm kadın polislerin boyunun 1,50 olması şaka mı ? Bilerek yapmışlar galiba. :D Gerçek hayatta 1,60'tan kısa kadınların polis olması imkansız. 

film 2 saat 16 dk falan dediler VİP film vs sitelerinde varsa parasını verip alalım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Şimdi sen deyince baktımda evet haklısın. İlk etapta film olarak sinemalarda 2024 yılının Ocak ayında vizyona girmiş. Ancak film gişede fena çakılmış sadece 1 ay vizyonda kalmış ve 1 milyon bile hasılat yapamamış. Yarısını sinema salonları alsa yapımcıya 500 bin falan kalıyor o paradanda oyuncuların maaş ve çekim masraflarınıda çıkınca yapımcı eksi bile yazmıştır. 

Tahminim sinemadan para kazanamayınca YouTube'tan yayınlayıp reklamlardan bir şeyler kazanmak istemiş fakat onuda dizi gibi bölüm bölüm ekleyerek yapmış. İlk bölümü izledim kurgu bile felaket. Tamam bu adam emniyet müdürü eyvallahta Diyarbakır'a nasıl geldi niye geldi, kimdir, nedir, hayat hikayesini anlatır insan. Yönetmen bile facia yani.

https://boxofficeturkiye.com/film/3310-dan-tum-birimlere--2017081/box-office

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

ilk takıldığım mesele benimde o oldu polisi oynayacak başka oyuncu mu bulamadınız dedim 1,50 polis mi olur mülakatta bir kere elerler torpilli bile olsa 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 2731 Toplam Mesaj: 21
3310