3310'Dan Tüm Birimlere Filmini Arıyorum
-
-
2. Bölüm eklenmiş
-
2. bölümüde izledim ama bok gibi. Zaten yarısında kapattım. Kimin kim olduğu belli değil birileri bir yerden çıkıyor vs. Tahminim iPhone kamerasıyla çekmişler kadraj sürekli sallanıyor. Üstelik taraflıda sanırsın tüm halk cennetlik bir tek polisler kaka.
-

geçen sanki bii bu filmi arıyorudu hangi konuydu hatırlayamadım
Kelayvaz tarafından 22/Oca/26 20:51 tarihinde düzenlenmiştir -
4. bölüm ne zaman gelir acaba
-
henüz çocukken kendisini bizzat görmüş biri olarak söylüyorum çok kral bir adamdı rahmetli.. Allah mekanını cennet eylesin.. daha da Diyarbakır'da birçok esnafın duvarında resmi durur. Diyarbakır'a herkes kendisine büyük saygı ve saygı duyar..
-
21li bunu yazdı
henüz çocukken kendisini bizzat görmüş biri olarak söylüyorum çok kral bir adamdı rahmetli.. Allah mekanını cennet eylesin.. daha da Diyarbakır'da birçok esnafın duvarında resmi durur. Diyarbakır'a herkes kendisine büyük saygı ve saygı duyar..
Sarı çizmeli Mehmet Ağa ya da 3310
Kimden bahsediyorsun hocam Ayhan taş mi?
-
end bunu yazdı21li bunu yazdı
Sarı çizmeli Mehmet Ağa ya da 3310
Kimden bahsediyorsun hocam Ayhan taş mi?
gaffar okkan
-
FiL3MAN bunu yazdı
Yapımcısını tanıyorum. Yeni bölümler çekilecekmiş.
-
ruhi bunu yazdıFiL3MAN bunu yazdı
Yapımcısını tanıyorum. Yeni bölümler çekilecekmiş.
hani filmi 3-4 parçaya bölüp dizi gibi yayınlıyorlar dediler ya. nasıl yeni bölüm çekilecek. çekilecekse filmin parçası değil o zaman izlediklerimiz