35 Dolara Android Tablet Sakshat
-

Hint Bangalor Bilim Enstitüsü ve 4 Teknoloji Üniversitesinin ortaklaşa projelendirdiği çok ucuza mal olacak olan Tablet PC Sakshat'ın Haziran ayı sonunda piyasaya sürüleceği belirtildi. İlk partide 10 bin adet, ikinci partide ise 90 bin adet piyasayasürülecek.
İkinci sürümde fiyatın 25 Dolar'a kadar düşebileceği belirtiliyor. Çokucuza mal olacak olan bu tabletlerden Hindistan hükümeti öğrencilere de vermeyi planlıyor.Hindistan Eğitim Bakanı Kapil Sibal, işçi maliyetinin Hindistan'da çok düşük olduğunu ve bunun ürünlere yansıdığını belirtti.
Cihazsa 2 GB Ram, bir ön kamera, 32 GB dahili hafızası ile benzerlerinden eksiği neredeyse bulunmamakta.

http://www.zamazing.org/yazi/35-dolara-android-tablet-sakshat
Kaynak: newsru.com
-
Oha o paraya ram alsan alamazsın. Umarım cıkarırlar ılk ben alırım gercı buraya gelene kadar 50 dolar olur o :) yada gelırmı bıde o var:)
Zamanla teknolojık urunler cok dusuk fıyatlara satılacak zaten guzel bır gırıs olmus.
Yalnız sadece ıscı malıyetı dustu dıye bu fıyata tablet mı verılır :S vardır belkı bı numarası
-
Görüntülerde iyi duruyo karın ağrıtmazsa iyidir
-
Mini book larda fakir ülkeler için üretilmişti 80 100 dolara civari olacaktı ama 300 400 dolar yani oradan 20 dolara cıksa bizde 200 dolar olur
-
Yıkarlar lan orayı.
-
Türkiyeye gelecekmi acaba :S
-
Ekran çözünürlüğü düşük gibi duruyo ama o kadarda olsun..
-
Elbet getırılcek bı yolu vardır ama umarım dırek buraya buyuk fırmalar getırır bunu. Netten fln kahrı cekılmez
-
Bu ne olm :D kalas gibi tasarımı var. Yolda görsem ayağım acır diye tekme atmam.
-
çözünürlük düşük müşük alırım ben bunu :D
-
iyide
35 dolara çıkan şey burda 200 dolar olursa, apple ve diğererini düşünün.
vergi aynı vergi.