3500 YTL Harcadım PC Topladım, Performansın P’Sini Alamadım (Donanımcılar Buraya)
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------gigabyte marka anakarta asus marka ekran kartı takılır mı hocam..
-----------------------------Böyle bir kaide mi var ki hoja? İlk kez duydum senden?
-
Oradaki İntel yazısı performansın P'sini aLamamana bir neden..
Amd Fanatiği değiLim ama Bugüne kadar biLmem kaç yüz pc gördm,işLemcisi İntel olan hiçbir pc'den istediğim verimi aLamadım..
Çek bir Amd Quad Core -Opteron sonra Pc'yi Masaya bağLa kaçmasın :)
-
parçalarının uyumlu olduğuna eminmisin :S
-
Amd 5 para etmez. Ati 5 para etmez. güzel sistem hayırlı olsun ancak performans alamadım olayını açıklar mısın? eski sistemine göre çok fark atacaktır zaten ancak oynadığın oyunlar optimize özürlüsü veya crysis gibi oyunlarsa, kullandığın programlarda en fazla 2 çekirdek desteği varsa nasadaki bilgisayarları getir gene performans alamazsın. Benchmark testleri yaptın mı? 8800gt alman hata olmuş bitti onun dönemi GeForce GTX 280 alabilirdin. hatta bir kart daha alıp sli kurabilirdin. işlemcin iyi ekran kartın kötüyse oyunlarda performans beklemen büyük hata ve şu dönemde bu sistemi toplaman başlı başına hata.
-
hocam performansın p si alamadım derken neyi kastettin bide onun detaylarını verirsen daha faydalı olur gelecek yorumlara..
hiç birine acımamda kasaya verdiğin paraya acırım hocam walla ben olsam üzüm kasasına monte eder yine o parayı vermezdim..
bide ne kadar performanssız olabilirki hocam bu canavar :|
edit: hocam bi winrar testi yaparmısın ?
-
hocam ya donanım uyuşmazlığı var ya da sen malsın. bu ikisinden biri. bence bi araştır.
-
hacı yanlış zamanda aldın ben o pc ye eşit performasnı 2500 e monitör dahil topladm biraz kazık yemişsin :D
-
puuhaha:) benim makinada bile 8 gb ram + oc anakart :D ustune bir oc de dun yaptim performans anlatilmaz:)
birde ramin markasi degisik olunca performansi daha fazla olacak diye bir durum yok hizlari yuksek olabilir ama :) marka dandik :)) zaten tb lik disk alman yanlis:) hizlari cok dusuk kaliyor:) 250 gb sadece isletim sistemine kullanaydin :) deli gibi disk hizi elde ederdin birde isin hep oyun tarafina bakma:) orn hyper v - esx - vmware boyle seyler kasarsin makinanla ozaman performans nedir anlarsin pisman olmadiginin.) eger illa oyun oynayip performans elde edecem diyorrsan vista x64 kur en iyi performansı orada alirsin -
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
puuhaha:) benim makinada bile 8 gb ram + oc anakart :D ustune bir oc de dun yaptim performans anlatilmaz:)
-----------------------------hocam adres verirsen yaşamaya gelelim :D
-
:)) ckip gel la: