3500 YTL Harcadım PC Topladım, Performansın P’Sini Alamadım (Donanımcılar Buraya)
-
amd alsaydın keşke performansı daha iyi intelden.
-
ben 5 senedir aynı pcyi kullanıyom herhangi bir masraf yapmadım 5 senedir 512 mb ram 80 gb hdd amd 3000 1,80 ghz ekran kartıda asus 128mb maşallah çok güzel çalışıyo hatta ship simülatör 2008i bile rahat oynuyom yavaş açılıyo ama olsun açıldıktan sonra kasmıyo bile...
-
hocam ısı sorunu filan olabilir makinede yani böyle bi makinede performans olmaması imkansız bi ihtimal gigabay anakart asus ekran kartından yapıyodur
-
abi sence bu ucuk bir bilgisayarmı ? Ben vista ultimate kurdum (x64) mis gibi. (quad core, 8 gb ram, 2 TB)
-
hava nasıl oralarda üşüyormusun :| bu şarkıyı dınlıyodum yazıyım dedım
bılgısayardan nasıl performansın p sını alamadın yahu :| ne guzel bilgisayar
karnım acıkdı yaa 8/
-
bsgçky
-
64 bit işletim sisteminde istediğin verimi alabilirsin ama oyun konusunda sıkıntıya düşersin.
-
hacktorx bunu yazdı:
-----------------------------ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------
Amd almazsan öyle olur :)
aynen katılıyorum:)ve ekliyorum. asusun daha iyi anakartları vardı ve uyumlu olması önemli. asus anakart, kingston ram... ve amd işlemci.. bu şekilde yapsaydın hızına yetişemezdin.
bende katılıom hacıı :D 1 sene oncesine kadar bende intel kullanıodum şimdi amd'm asus anakartım var mutluyum :D -
anakartıyın kuzey köprü yerine konan entegre o kadar hızlı degil bunu firma bile kabul ediyor .birde saplaytın 750 watlık bu çok küçük ne kadar ugraşırsan ugraş tam göcü alamazsın ekran kartı 450 den fazlasını yer 500 watta işlemci yer sen en az 1000 watlık beslemeyi al ben bunları hergün yaşıyom 1000ve 1200 watlık gerçek güc alırsan pc tam kapasite çalışır bunun okulu bile böyle söylemez minumum sevyeyi alırlar bilgin olsun yeni tip power saplayt larda ammer geşileri düşüktür bunu aklından çıkarma.diger parçaların güzel anakartın asus olsaydı sorun yüzde 25 azalırdı tek çözüm gücünü artır sonucu bana yaz pover saplayıtların etiketine bakma güçleri düşük olur hepsi çin malı
-
raid diyede bişey var soylemedimi sana o pcyi satan adam