folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 3500 YTL Harcadım PC Topladım, Performansın P’Sini Alamadım (Donanımcılar Buraya)

3500 YTL Harcadım PC Topladım, Performansın P’Sini Alamadım (Donanımcılar Buraya)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spiderman
    spiderman's avatar
    Erkek

amd alsaydın keşke performansı daha iyi intelden.

Viva la Vida
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    ben 5 senedir aynı pcyi kullanıyom herhangi bir masraf yapmadım 5 senedir 512 mb ram 80 gb hdd amd 3000 1,80 ghz ekran kartıda asus 128mb maşallah çok güzel çalışıyo hatta ship simülatör 2008i bile rahat oynuyom yavaş açılıyo ama olsun açıldıktan sonra kasmıyo bile...

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek

hocam ısı sorunu filan olabilir makinede yani böyle bi makinede performans olmaması imkansız bi ihtimal gigabay anakart asus ekran kartından yapıyodur

her şeyin bir bedeli vardır ödenmiş yada ödenecek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    abi sence bu ucuk bir bilgisayarmı ? Ben vista ultimate kurdum (x64) mis gibi. (quad core, 8 gb ram, 2 TB)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

hava nasıl oralarda üşüyormusun :| bu şarkıyı dınlıyodum yazıyım dedım

bılgısayardan nasıl performansın p sını alamadın yahu :| ne guzel bilgisayar

karnım acıkdı yaa 8/

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scaryhim
    scaryhim's avatar
    Erkek
    bsgçky

Tarikatın Avukatı alicancicek@gmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    64 bit işletim sisteminde istediğin verimi alabilirsin ama oyun konusunda sıkıntıya düşersin.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Crazy_Dance
    Crazy_Dance's avatar
    Erkek
    hacktorx bunu yazdı:
    -----------------------------

ExcellencE bunu yazdı:
    Amd almazsan öyle olur :)

aynen katılıyorum:)

ve ekliyorum. asusun daha iyi anakartları vardı ve uyumlu olması önemli. asus anakart, kingston ram... ve amd işlemci.. bu şekilde yapsaydın hızına yetişemezdin.  

bende katılıom hacıı :D 1 sene oncesine kadar bende intel kullanıodum şimdi amd'm asus anakartım var mutluyum :D

Hayat 3.5"la 4 arasındadır...Ya 3.5 atarsın yada 4-4"lük yaşarsın...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

anakartıyın kuzey köprü yerine konan entegre o kadar hızlı degil bunu firma bile kabul ediyor .birde saplaytın 750 watlık bu çok küçük ne kadar ugraşırsan ugraş tam göcü alamazsın ekran kartı 450 den fazlasını yer 500 watta işlemci yer sen en az 1000 watlık beslemeyi al ben bunları hergün yaşıyom 1000ve 1200 watlık gerçek güc alırsan pc tam kapasite çalışır bunun okulu bile böyle söylemez minumum sevyeyi alırlar bilgin olsun yeni tip power saplayt larda ammer geşileri düşüktür bunu aklından çıkarma.diger parçaların güzel anakartın asus olsaydı sorun yüzde 25 azalırdı tek çözüm gücünü artır sonucu bana yaz pover saplayıtların etiketine bakma güçleri düşük olur hepsi çin malı

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    raid diyede bişey var soylemedimi sana o pcyi satan adam

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 26473 Toplam Mesaj: 134