350Ytl Ye Hangi Elektro Gitar?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2006
    Erkek
    niye cort dışında yeni başlıyosan cort x5 x6 fln al ibanez neyine :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2007
    Erkek

    gitar çalamam fakat az buçuk anlarım gitarlardan. çünkü hep çalmak istemiştimdi fakat çeşitli nedenlerle çalma imkanı bulamamıştım. o yüzden içimde ukde olarak kaldı bende şimdi az buçuk modellerle felan ilgileniyorum. bildiklerim doğrtultusunda ve verdiğin fiyata göre cort başlangıç için iyi bir seçim olacaktır diye düşünüyorum. riper cortu önermemiş haksızda değil hani çokta ahım şahım bi gitar değildir cort orta sınıf mal diyebiliriz. gerçi üst modellerinin (evl x-4 yahut türevleri) tonlarının fena olmadığından bahsediliyor ama yinede ünlü ve kaliteli markalarla yarışamaz cort manyetiklerinin felan dandik olduğnu hatırlıyorum. ama eğer ki sen yeni başlyacaksan yahut kendi çapında takılan orta kararda bi amatörsen cort almanı tavsiye ederim. çünkü ileride zaten iş ciddiye bindiği zaman cort'un sana yetmedğini tabir-i caizse "cortladığnı" kendi gözlerinle görürsün. riperinda değinmek istedği nokta bu olsa gerek. şu an alabileceğin bi gitardır cort. modellerine elindeki parana göre bakarsın zaten. armada ibanezden bahsetmiş mantıklıda olmuş muhakkak cort'tan iyidir fakat ibaneze hiç bi zaman ısınamadı bu bünye(korn kullandığından olsa gerek) o yüzden tavsiye etmedim=) 


    15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    bertanyus bunu yazdı:
    -----------------------------
    evet beginnerım. ben ibanez filan buldum bikaç tane ama 350 ye alıcağın ibanez biraz alt model olur onun yerine washburn al dediler ama washburn modellerini bilmiyorum pek.
    -----------------------------

    2. el almama kararını gözden geçir derim.Madem beginnersın Gax30 işini görür.Bu arada jannissary, Ibaneze öyle deme, bu gitara tiki gitarı dahil her damga vuruldu ama soundu çok iyi hele birde seymour duncan humbucker taktırınca RG serisine tadından yenmez :) Joe Satriani ve Steve Vai'de Ibanez kullanıyor.Benim ikinci gitarımda Ibanezdi tabi Dime Dean'imle yarışamaz tabi.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    İbanez Gio derim ben o fiyata bulursun ses kaliteside mükemmel ..Cort'u pazarda satıyolar..

    dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek
    bertanyus bunu yazdı:
    -----------------------------
    ArmadA bunu yazdı:
    -----------------------------
    bilader sen o paraya alabileceğin en düzgün model ibanezden çıkar klavyesi çok rahattır ibanezlerin GRG170DX'e bak senin için en uygun olanı odur. bende onu almayı düşünüyorum malum maddi kriz :S washburn yada Cort modellleri bu fiyat aralığında ibanezle pek boy ölçüşemiyo ayrıca x 5 in eşiği mi ne kilitliydi ole bişi işte.
    -----------------------------
    396 ytl imiş laylaylomshop'ta biraz tuzlu:P  350 ye bulabiliceğim biyer var mı bu gitarı?
    -----------------------------
    mydukkan.com'a bak o kadar olmaması lazım 360 civarıydı.

    Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    tamam ibanez ile cort kapıştırılmaz ama bu işten anlamayanlar da cort a bok atmasın...

    hem yeni başlıyorsan cort almanı öneririm daha çok teşvik eder seni geliştirmen için daha sağlam tonlar falan ister öyle daha iyisini alırsın...

    ama tekrar ekliyorum cort boş bir marka değildir sadece genelde çalmayı bilmeyenlerin elinde olduğu için biraz itici gelmiştir... 


    herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bertanyus
    bertanyus's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek
    bana cort la ibanez aynı fabrikadan çıkıyo filan dedi bi satıcı. ama gitar hocaları filan pek tavsiye etmedi bana cort u. ArmadA, mydukkana baktım GRG170DX için. 353 ytl gibi :) beyoğlundan filan alıcam ama ben orda 350 ye bulurum heralde. Sonuç olarak buldum yani gitarı. teşekkürler hepinize.
Toplam Hit: 3861 Toplam Mesaj: 18