folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder 360 Derece Panaromik Görüntü Fiyatları

360 Derece Panaromik Görüntü Fiyatları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Merhaba Millet,

Bu 360derece panaromik görüntü çeken firmalar var. Örneğin http://www.360tr.com/ gibi.

Bi restoranın 360 derece iç ve dış görüntüsünü yaptırmak istiyoruz, daha önce çalıştığınız, tavsiye ettiğiniz yerler var mı?

Eğer var ise kaca yapıyorlar biliyor musunuz?

Not : Mekan Ankara'da

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erblood
    erblood's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

400- 500 tl lik orta halli bir makina alın kendiniz çekin.ayrıca profesyonel çekim isterseniz katolog veya menu neyse artı hazırlayacak adam gelir kendi çeker fotoğrafları

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Daha once boyle bir calisma yapmadim ama cok prof. bir sey aranmiyorsa microsoft'un ios icin yaptigi photosynht is gorebilecek bir program gibi.

vatandaşa kafam girsin!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Mekanin buyuklugu onemli haci, nokta uzerinden degerlendiriliyor. Nokta basi ben ne tutturursam ona yapiyordum :) 50-60-200 :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

yakın bi arkadaşımın kuzeni yapıyodu, istanbul ya da ankara da yapıyodu hangi şehir tam hatırlamıyorum, sizde o işe girin diye konuşmuştuk ordan hatırlıyorum ama şehri hatırlamıyorum. bi sorayım hocam ses gelirse yazarım tekrar

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

hocam nokta başına 50 lira alıyorduk Balıkesir'de.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    designerboyalee
    designerboyalee's avatar
    Erkek

pm attım hocam...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

iphone yapıyor :/

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    designerboyalee
    designerboyalee's avatar
    Erkek

Hocam nokta sınırlaması olmadan etkili şekilde kaç nokta olursa olsun bu işi size istediğiniz düzende ve ayarda 750 liraya yaparım. Bu ücretin içinde yol masrafım ve harcalamalarda içindedir.

Ankara'da olsam daha uygun fiyata yapabilirdim ama bu fiyata Zonguldak'tan hareket edip orada o işi bitirmek bizi ancak kurtarır.

Diğer tasarım ve tanıtım işlerinizle alakalıda irtibata geçebilirsiniz. Çalışmalarımı ve diğer hizmetlerimi incelemek için www.nsatasarim.com adresini inceleyebilirsiniz...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

ilgilenen arkadaşlar ayrıca http://www.yercekimianda.com/index.aspx bu siteden de iletişime geçebilirler.

Eskişehir merkezli olup çok kaliteli iş yaparlar.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bende samsung smart var obile çekiyo :D sonra Pano2VR ile yamalayarak flv ye çevir olsun bitsin :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 2325 Toplam Mesaj: 12