3D - Saha
-

Bi 3D sitesinde yarışma için yaptığım çalışma :D
Buda gelen yorum ; arkadaşım,çalışmanı çok beğendim,sanatsal bi çalışma gibi,soyutluklar da içerdiğini düşünüyorum,tablo gibi sanki...Sade fakat etkileyici bir sahne,tebrik ederim...
------------------
:D -
Eee yani müdür ?
Senin konularını anlamakta güçlük çekiyorum hacı , Howardın Suçu ne , 3D saha filan.. ?
Altına dipnot düş ona göre feed veriyim. -
daha önceki konularını da aynı sorun vardı, yaptığın objeler üzerinde sanki böyle kara bulutlar dolaşıyor hocam, biraz böyle parlaklık ver hep buğulu puslu şeyler yapıyorsun köpekbalığını da mı sen yapmıştın? şöyle sağ alt köşedeki korner bölgesinden kamerayı yerleştirecektin biraz yukardan karşı kaleyi çapraz karşına alacak şekilde sen bak o zaman ahenge, ihtişama:))
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Eee yani müdür ?
Senin konularını anlamakta güçlük çekiyorum hacı , Howardın Suçu ne , 3D saha filan.. ?
Altına dipnot düş ona göre feed veriyim.
:D Howardın suçu ne bi romandı :D 3D modelleme ne demek bilmiyon mu -
yns_berk bunu yazdı:
daha önceki konularını da aynı sorun vardı, yaptığın objeler üzerinde sanki böyle kara bulutlar dolaşıyor hocam, biraz böyle parlaklık ver hep buğulu puslu şeyler yapıyorsun köpekbalığını da mı sen yapmıştın? şöyle sağ alt köşedeki korner bölgesinden kamerayı yerleştirecektin biraz yukardan karşı kaleyi çapraz karşına alacak şekilde sen bak o zaman ahenge, ihtişama:))
Hocam benim tarzım o :D -
nidafilm bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
Eee yani müdür ?
:D Howardın suçu ne bi romandı :D 3D modelleme ne demek bilmiyon mu
Feed konusunda ısrarım sürüyo Müdür.. -
Öğreniyorsun etkileyiciliği var gerçekten.Daha çok objeler değilde , sanatsal duygu açısından yaklaşırsak, ortamda bir yalnızlık, bir pus var.Sanki ya yeni bir messi doğucak, yada sokakta top oynayan çocukların malum çocuğu dışlamalarıları gibi sahaya inip tek başına oynamak, yada hayatında önemli işler başarmanda yalnızlık seni hep takip edecektir der gibi.Başarılı gayet.
-
Smirnoff bunu yazdı:
nidafilm bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
Eee yani müdür ?
:D Howardın suçu ne bi romandı :D 3D modelleme ne demek bilmiyon mu
Feed konusunda ısrarım sürüyo Müdür..
ilginç ... -
nidafilm bunu yazdı:
yns_berk bunu yazdı:
Hocam benim tarzım o :D
Bence değiştirmelisin tarzını, yaptığın işler sanki photoshop'tan herhangi bir resim editöründen çıkmış gibi, 3d ile alakası yok gibi nerdeyse. objeleri başka yerden almışsın da çalışma ortamına yapıştırmışsın gibi bir görüntü var. Tabi herkesin bakış açısı farklıdır, başarılar dilerim yolun açık olsun. -
Çalışma güzel de o bahsettiğin siteye pek takılmamanı tavsiye ediyorum.
-
dreamth bunu yazdı:
Çalışma güzel de o bahsettiğin siteye pek takılmamanı tavsiye ediyorum.
sebep